wish me luck!!

הטולי26

New member
עוד 12 שעות!!!!!

חחחחחחחחח חוויות על אורן חן וסטלוס? כשאני חוזרת מהעבודה לבית של ההורים אני לוקחת קו 19 וחוצה את הפילבוקס ברגל להגיע אליהם, שנה שעברה הם היו במימונה בפילבוקס ואני לא ידעתי............חחחחחחחחחח.......... כמה ערסים היו שם...טראומה......... עוד 12 שעות את קולטת?! איזו התרגשות............ חברה שלי הולכת להופעה שלהם בר"ג אז היא צוחקת עליי שהיא תראה אותם 3 שעות לפני..מעצבנת.... אז אני אראה את מילקשייק היום ומחר אני אדווח לך אם הם שווים....סתם צוחקת...
שמעת שביום שלישי הבא הם יהו בתוכנית בערוץ 5?? ליגת האלופות או משהו, הם הולכים לשיר שיר במחצית של המשחק ושיר בסוף המשחק. יש למה לצפות שבוע הבא!!!! אז שיהיה לך אחלה יום עצמאות
תבלי הערב
וכמובן מחר
אבל אל תאכלי יותר מדיי שלא תהיי
נשיקות
מיטל

חחחחח עוד 3 שעות ו45 דק'!!!!!! ../images/Emo13.gif

חחחח אל תגידי סתם! את רצית לראות את אורן חן וסטלוס!! חחחחח סתם סתם...
יואווווו עוד פחות מ4 שעותתתת!! יאיייייי!!
לראות את המדהימים האלה כברררררררר עידן יניב אהובנו מופיע ב00:20 שם...חחחחחחחח לגבי מילקשייק...אני בטוחה שתאהבי! לפחות את בר..חחחח היא עם שיער שחור ופוני!!! :) יפה יפה!! רזה רזה! חחחחח :) לגבי שבוע הבא..כן שמעתי על זההההה!! :):):) חבל שזו לא הופעה..כבר חשבתי שהם יעשון את התפקיד על עברי משנה שעברה..הוא הופיע לפני הגמר של הליגת אלופות...בבננה ביץ'..(הופעה ראשונה שלו שהייתי..היה מ-ד-ה-י-ם!!!) אז חשבתי אולי זה הם יהיו..=/ נחזיק אצבעות!!!! גם לך יום עצמאות מדהיייייים! גם את תבלי! וגם במנגליה הענקית של עמנו! :) חחחחח אני מבטיהח לא לאכול הרבה!!!!!!!!!
גם את היזהרי לך!!! :) חחחח ביי חמודה לילה טוב! :)

הטולי26

New member
אחותי חלום התגשם!!!

תעברי לשירשור של העידכונים מערב יום העצמאות, פירטתי שם. בשתי מילים: אני מאוהבת!!!!! עוד מילה? ברון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הטולי26

New member
ממי מה קורה?../images/Emo24.gif

התגעגעתי איפה נעלמת?? אני רוצה לשמוע חוויות ורשמים מההופעה בפילבוקס, היית לא?! ראית את התמונה שצילמו אותי עם רון???

יואווו את לא מבינהההה

חחח לפני 4 שעות חזרתי מהטיול השנתי שלי! (שהיה בןןן זונה!!!
) חחח פרטים אח"כ...מצטערת פשוט מיום שלישי כבר הייתי כולי ביום העצמאות וברביעי ב6 בבוקר כבר הייתי בביצפר...בקטנה.. היייתה הופעה מדהימהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חכי אני אכנס לשירשור בעוד שנייייייייה!!!! =] איזה מדהימה הייתה ההופעההה רק באותו יום קלטתי שאני בין היחידים שידעו את סדר ההופעה , כל המילים , הזיהוי של השירים והעיקר!!! איך לשיר את השיר~!! חחחחח =] היה גדול!!! רק אכזבה גדולה!!! איחור של פאקינגגגגגגגג שעה ורבע!!!!!!! חחחחח העיקרק שנגמר ב3 וחצי!
היה כיףףףף =]

הטולי26

New member
אחותי לא ידעתי שהיית בטיול

איך היה? אני הייתי כולי בסרט אחרי ההופעה, כל המפגש הזה איתם, החיבוק עם רון התמונה הכל חבל על הזמן, הייתי כל ההופעה בתוך הרחבה של הבמה, לא ראית אותי ????!!!!!! חזרתי הביתה ולא יכולתי לישון איזה סרט זה היה!!!! ראית כבר את התמונות??? שמתי את זה לכולם בשומר מסך במשרד את לא מבינה איזה בידור... צילם אותנו גם הצלם של העיריה שהיה שם ואני אמורה לקבל אותן ביום א', לא רק התמונה שלנו לבד, בכלל תמונות מההופעה, כי אני מרוב התרגשות חצי מהתמונות בכלל לא הדלקתי את הפלאש...... הייתה הופעה בתזונה, גם אני ידעתי את המילים חחחחחחחחחחחחחחחחחח.............. מחכה לתשובה
התגעגעתי מותק

חחחח כןןן

הטיול היה מדהיםםםםםםםםםםםםםם =] כ"כ נהניתיייי אבל בטירוףףףף!!!!
ועוד טיול אחרון אז בכללללל!
איזה מעצבן שלא ראיתי אותךךךך =/ אני הייתי באמצע של המקומות ישיבה! גם בגובה וגם באורך..חחח הייתי בול מולם! :) חחחח בכלל הייתה הופעה גדולה! חבל שלא הלך כ"כ "חום יולי אוגוסט" עם ה"צרידות של רון"...חח קהל שחלקו לא יודע את המילים חוץ משל ארבעה שירים לא הכי זורם עם קטעים כאלה..חחחחחחחחח כי דווקא שהם עושים את הקטע הזה בחום יולי אוגוסט בהתחלה זה כל היופי...חחח =] גמני התגעגעתי מתוקה!! :):):):):) שמחה לחזור!!!

הטולי26

New member
ספרי חוויות מהטיול!!!

אחותי גם ישבה (עמדה....) איפשהו למעלה אז היא מספרת שאחת מעמדו לידה חבורה של פרחות קטנות, אז בהתחלה כשהצטלמתי עם רון ורועי הן אמרו איזה כיף לה, מה הייתי עושה כדי להיות במקומה וכאלו ואחותי צחקה להנהתה... אז כן ראו אותי אבל את בטח היית מהופנטת מהם, מקובל................. מה את אומרת על התמונות?

הטיוללל

היה הכי כיף בעולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם היינו ברמת הגולן.. על היום הראשון מסלול בשמש כמו אני לאדעת מה 6 וחצי שעות!!!! ואז חמת גדר עד הלילהה=] יום שני מסלול קצר בתל דן ואז היינו בלינת שטח בכפר בלום!! מסיבה עד 2 ואז "ישנים" חחחח היה כזה מדהים וכיףףףףףףףףףףףףףף וביום השלישי היינו בפארק אתגרים ואז הבייתה!
היה הטיול הכי יפה בעולם!!!! ואחרון
אבל יהיה טובבבבב :) העיקר סיום מתוק! =] התמונות שלך מדהימווווווות!
אחח רון הזההההההההה
=]

הטולי26

New member
חחחחח../images/Emo6.gif

שמחה שנהנית בטיול מותק...בטח הלך לך הקול לא??? איזה צחוקים היו פה מקודם, ראינו ערוץ 24 והיה השיר של החבר שלך (עידן יניב אם עוד לא הבנת) לילה לבן וקלטתי שבנואה מחלטר בקליפ שלו. הייתכן?! ד.א- ראית גם את ההופעה שלו? היה נחמד הייתי אומרת... יש עליו
התמונות חמודות אה, יש לי מלא אם את רוצה אני אשלח לך למייל. שיהיה שבוע טוב!!!

יש קצת קול...חח

לא הקול שלי לא מת ברוך השם... סתם קופץ כזה..חחח :) לא ראיתי תהופעה של עידן...בכל ההופעה שלו הייתי בדשא עם ידיד שלי..חחח =] נו ברורררר שבנואה שםםם!! הוא הגיטריסט החרמן!!!!!!!! חחחחחח השיכור!@!! חחחחח =] שלחי שלחי למייל! [email protected] שבוע טוב! =]

הטולי26

New member
אז אני לא ידעתי

ורק היום ראיתי אותו בקליפ וצחקתי, כי אני לא עוקבת הרבה אחרי ערוץ 24 נראה לי עכשיו אני אתחיל. אני שולחת לך במייל את התמונות מותק

ווואיייי,

אני חולה על fall out boy
ספיר עדהה גם - מיי כימיקל רומנס [ אנגלית ] מכיררה ?

למעלה