wish me luck!!

הטולי26

New member
גם אני ממי ../images/Emo24.gif

שמעתי שכל המיטליות חמודות...

חמודה!

חחח אני חייבת לציין שאת באמת יותר רוקיסטית ממני..חחח תכלס אני לא רוקיסטית...לפחות לא במראה..וגם רוב המוזיקה שאני שומעת חוץ מסינרגיה היא לא כל כך של "רוקיסטים" אבל למי אכפת?? חחחחח אהבתי תטעם שלךךךך..U2 גדולים בעינייי!!! ובאמת שפעם הם היו יורת טובים..עכשיו אני קצת בקושי שומעת אותם...לפני ככה 4 שנים ממש ממש הייתי בקטע שלהם...
ביטללללז! איזה להקה אגדית! מדהימה! שירים לא מהעולםםם =] לגבי פול אאוט בוי...זה לא רוק קשה...זה רוק "קופצני" חח כמו שאני קוראת לזה...כי זה שירים כיפיים...זה לא איזה רוק של לקרוע ורידים כמו...לא יודעת היהודים..(שאני אישית לא כל כך מחבבת את המוזיקה שלהם) וזה גם לא סינרגיה..זה איפשהו באמצע וזה מהנה..חחח =] יואוו ואיזה כיף לך שבן דוד שלך מכיר את הופמןןןן הוא פשוט מדהים אותי כל פעם מחדששששש! בלי להכיר אותו בכלל אני חושבת שהוא פשוט בנאדם מדהים! הקול שלו הורס אותייי! ולא משנה אם זה שיר רוק או שיר שקט..הוא פשוט ענק והקול שלו כזה רגיש ונוגעעע...חח אין לי כבר מה להגיייייייייד הוא פשוט גדולל! טילון...אממ כן ללא ספק נחשב גלידה!!
גם לי באאאא
שבוע נעים! :)

הטולי26

New member
חחחח

בשנות העשרה שלי נראיתי פריקית רוקיסטית, קצת ראסטות, לק שחור, איפור כהה, בגדים ענקיים, ד"ר מרטינס (היה חזק בשנות ה-90...), היום... העבודה והגיל מחייבים להשתנות... הקטע עם הבן דוד שלי זה שהם עובדים באותה החברה ואני לא ידעתי, לפני כמה זמן יצא דיבור עליהם אז הוא סיפר שהוא היה איתו במשרד כשהתקשרו לבשר לו שהם במקום הראשון נראה לי בגלגלצ עם "תראי זה אני", אני כמעט התפחלצתי, הוא היה כזה אדיש (הבן דוד) כסשיפר את זה!!!! ביקשתי שיסדר לי איזה חתימה או תמונה, הוא קרא לי פדחנית.... יש לו את אחד הקולות היותר יפים ששמעתי, ממש סגנון אמריקאי אפשר להגיד, מזכיר לי קצת את הסולן של היהודים, תום משהו לגבי יו2, בעיניי כל מה שהם עשו הוא טוב, כמובן ששנות ה-80 היו יותר טובות בעיניי, אבל אין עליהם לא יעזור!!! עידן יניב שלך ב-24 עכשיו... חחחחחחחחחחחחחחחחחח ממי את

../images/Emo9.gif

מצחיקה אחתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה עידן יניב שלך? חחחחחח הגזמת..חחחח את לא רציניתתתתתתתת לק שחור??? ראסטות?? יואוו ענק חחחחחחחח העיקר שעברת את זה..=] חחחח יואוו אני עדיין בשק שבן דוד שלך עובד כל כך קרוב איתווו יואוווו הוא כזה ענק!! רון הזההה! חחח יאללה תקרצצי לו עוד קצת! או שתחליטי שאת באה לבקר אותו בעבודה איזה יום!!! חחחחח
לגמרי קול אמריקאייי...ולא כל כך דומה לקול של תום מהיהודים...של רון יותר יפה!
ובכללל כל מה שיוצא לו מהפה יפה..חח =]

הטולי26

New member
חחחחחחחח

אני מתארת לעצמי אם הייתי הולכת היום לעבודה כמו שנראיתי לפני 10 שנים...חחחחחחחח הבוס שלי היה מאשפז אותי בבית משוגעים ואח"כ מפטר אותי.............חחחחחחחחחח ברור שהקול של רון יותר יפה!!! אבל מזכיר קצת לא?... הקטע שבת דוד שלי (אחותו...) אוהבת אותם לפניי, וכשהיא ביקשה שיארגן לה כרטיסים להופעה שלהם הוא צחק עליה... סתם פארש.. חחחחחחחחח ראית את הפרופו ליאיר לפיד??? מחר ב-21:00!!! יש למה לצפות..

באאאארוררררר

כאילו ברור שראיתי את הסרומו ל"להקת האנרגיה סינרגיה" חחחחחחח הרגו אותי שנתנו להם את השם הזה..מה עשיתם מהם?? חחחח מה אתם נותנים כינויי ללהקות רוק? חחח איזה גנוביםםם... בכל מקרההה אני כל כך מחכה כבר להופעה שלהםםם אבל..אנלאדעת אם הם רק שרים או שגם יאיר מראיין אותם...אני מקווה שגם וגם!
לגבי רון....כן..יש משהו דומה...אבל רון תמיד שולט!
יואוו איזה רע הואאא למה לא לעזור בשעת צרה למשפחה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחח כאילו הלוווווווווווו זה סינרגיההה ויש לך גישה למישהו מאוד חשוב שםםםם!! חחחחחחחח אתמול היה לי מיונים להדרכה מקצועית בחיל תקשוב בצבאאאאא =] ובערב טקס יום השואה! :) הופעתי...=] שרתי...=]

הטולי26

New member
היי מותק!!!

מה קורה? איך עבר היום? לא ידעתי שאת כזאת מוכשרת, שרה ובלאגנים, אולי תקימי להקה יום אחד...חחחחחחחחחח מה זה בדיוק חיל התקשוב? משהו שאת מאוד רוצה?? בן דוד שלי מצחיק אותי לאללה, הוא עבר לעבוד בבולגריה מטעם העבודה, הם פתחו שם שלוחה של החברה, הוא מספר שבאיזשהו שלב רון אמור להגיע לשם לכמה ימים, בקיצור, בן דוד'שלי מקבל מהחברה כל כמה שבועות כרטיסי טיסה לבני המשפחה שלו שיבואו לבקר שם, אז אחותו ביקשה שיודיע לה מתי רון אמור להגיע כדי שבהזדמנות חגיגית זאת היא תיסע גם.... גדולה מהחיים זאתי...

../images/Emo13.gif

חחח חופשי גדולה מהחיים!
אממ עבר היום סבבה! =] שמח! חחח כמה שזה אבסורד כי היה יום השואה אבל היה לי יום ממש ממש טוב..! =] בואי נגזים..מוכשרת..חחח שרה קצת..חחחח חיל תקשוב..? אממ בגדול זה החיל הכי מעניין מבין האפשרויות של ההדרכה מקצועית..(מה שנבחנתי אליו..) היה את תיקשוב , חימוש , חיל האוויר ולוגיסטיקה..ובאמת התקשוב הכי עניין אותי... צריכה להגיע לי תשובה בחודש הקרוב אם התקבלתי או לא.. איזה כיףףףף אני מתה כברררר חחח :) היום יש לי בגרות בע"פ באנגלית! אתמול הייתה המתכונת ויש לי מגן 90!
חחח איך עבר עלייך היום? גם אתמול וגם היום? חחחחח

הטולי26

New member
../images/Emo165.gifהלווו

איזה בשורה טובה קיבלתי עכשיו!!!!! הם יופיעו בפילבוקס וזה סופי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו נשאר רק ללכת ולעשות שמיייייייייייייח... אני מקווה בשבילך שתקבלי תשובה חיובית לגבי חיל התיקשוב!!!! יש לך כבר תאריך גיוס?? שיהיה בהצלחה בבגרות באנגלית!! אני זוכרת את שלי, זה היה המקצוע השני הכי אהוב עליי (הראשון היה שיווק ופירסום, למרות שלא המשכתי עם זה...), עשיתי 5 יח', בע"פ הוצאתי 100 ובכתב -90, יצא לי שיכלול של 97, המקצוע הכי גבוה שלי בתעודת בגרות...חחחחחחחחחחחח. אני מה זה שמחה שהם בפילבוקס!! את קולטת?? ד.א גם החבר שלך מופיע פה...אם לא הבנת מי זה... עידן יניב!! חחחחחחחחחחחחחחחח
נהנית אתמול מיאיר לפיד?? איזה חתיך הורס רון!!! למרות שלא התלהבתי כ"כ מהשיר, רציתי שישירו את "עד אלייך".. מחכה לתשובה...

../images/Emo166.gif

חשבתי שזה כבר ממזמן היה ברור שהם יופיעו בפילבוקס..אפילו היה כתוב על זה בעיתון לגבי המופעים..בכל עיר..טוב לא חשוב...הכי חשוב שהם מופיעיםםםםם :) גם אני מקווה להצליח במיונים האלה... כן..יש לי תאריך גיוס אבל הוא די מאוחר כי אני קטנה..נולדתי סוף 89..11.11 חחח אז התאריך הוא ב18.2...
לא יכולה לחכות כבר לצבאאאאאאאאאאאאא
הלך לי ממממש נחמד הבגרות..אני מקווה שהציון בהתאם...=] יואוו יא גאונההה איזה כיף לךךךך 97 סופי אנגלית!??! זה מטורף@!! אבל רגע , איזה בגרות הייתה לך? שאלון אחד? כי אנחנו עושים 2 שאלונים חוץ מבע"פ...את ה E,F,וה G..אלה השאלונים ש5 יחידות עושים... גם מתה מזה שהם בפילבוקסס זה גאוני להביא אותם לפה! את אל מתארת לעצמך כמה מעריים שלהם יש פה בחולוןןןןן :) הקטע הוא שהם מופיעים ב1 וחצי... וחברה שלי בלהקה שמחממת אותםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
יש מצב היא מארגנת לי ביקור עצבני במאחורי הקלעיםםם יאיייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =] חחחח חבר שלי???? בואי נגזיםםםם...חח מה לעשות אני אוהבת לשמוע את השניים שלושה שירים שלו שיש לי במחשב! ואני גאה בזה! חחח אבל לא מעריצה אותו בשיטט! עזבי שהוא לא הטעם שלי ככה שאני אל מתרגשת ממנו יותר מידי..חחח רון מדהיםם! חחחח אני אוהבת את "אשם"...אבל הסאונד לא היה משו..ואני לא היחידה שחשבה ככה...לרון היה יותר סאונג מרועי וזה אל היה נשמע טוב..=/ בכל מקרה כל ביצוע שלהם הוא יפה! חחחחח
ולגבי יום העצמותתת.. זה שההופעה ב1 וחצי זה אל לטובתי..=/ מבאס תתחתת! את יודעת מזה להגיע לשם מהבית שלי? כאילו עזבי את הקטע של רחוק כי זה אל כ"כ רחוק! אני פשוט די בטוחה שאני אגיע לפילבוקס לבנה מספריי שלג..(ואני הכייייייי שונאת את זה בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) וגם אז..שאני אגיע...מי אמר שיהיה לי איך להיכנס קרוב קרוב ליד הבמה...=/ אוףף אני צריכה ממש לתכנן אסטרטגיה ככה שאני אגיע לשם! חחח
טוב חמדוה..יום נעים!!!! :) שלושה ימים עמוסים עומדים בפתח! מופע סיום-->מופע סיום-->להקת ביצפר..חחחח בהצלחה לי! :)

הטולי26

New member
היי לך!!../images/Emo25.gif

לי לא היה ברור שהם באים לפה ת'אמת כי הגיס של חברה שלי (זה מהעיריה) אמר שיכול להיות שהשנה יגוונו וההופעות יהיו בפארק פרס, זה שזה בפילבוקס יוצא לי אחלה, סיפרתי לך שאני גרה ממש ליד אז אני אלך מוקדם יותר ואתנחל שם... לגבי עידן יניב... הוא ממש מתוק יש לו שירים יפים, לא בדיוק הטעם שלי אבל עדיף על אחרים... הייתי דיי חרשנית בתיכון, למרות שא הבגרות של מתמטיקה עשיתי פעמיים ובשניהם נכשלתי שתביני!!! חוץ מזה הייתי די ממוצעת, אנגלית ללא ספק היה המקצוע החזק שלי. בתקופה שלי היו רק שני בחנים, זה שבע"פ וזה שבכתב, אז לא היו כל הבילבולי מוח האלו.....חחחחחחחחחח שכחתי שאת גרה בלב ליבה של חולון איפה שכל הילדים עם הספריי הלבן...חחחחחחח, תבואי עם קו 4, יש אוטובוסים נראה לי עד 11 או משהו כזה.. אני גם מחכה שיארגנו לי להכנס למתחם של הבמה, לפי מה שחברה שלי אמרה לי יש מצב רציני שזה יקרה. אז אני מחזיקה אצבעות בשביל שתינו!!!! תבלי בחגיגות שלכם!!!!

../images/Emo9.gif

היי היי! :) חחחחח רואה?? עידן יניב הוא גם אהבת חייך! אני לא לבד! חחחחח חחח סתם סתם..תכלס הוא מזה לא הסיגנון שלי בבנים...מבחינת מראה...שילוב של רון ורעי זה מושלם!!! הרגיש + העיניים כחולות המדהימווותתתת של רועייי + מנגן על גיטרה + מנגן על קלידים/פסנתר + הרוקיסט + הקול המדהים של רון!! + הקול המדהים של רועי!! חחחחח זה מושלמות!!!!
לגבי אנגלית...חופשי בלבולי מוח...זה ממש ממש מתסכל כל השאלונים האלה..=/ בעעע יאללה אני מתה כבר לסייייםםם! זהו...שלגבי יום העצמאות...אני לא יודעת עדיין המ אני עושה לפני סינרגיה...זאת אומרת בסביבות השעה 11..כי תכלס אין לי מה לעשות בפילבוקס כ"כ מוקדם... וחברה שלי הרי מופיעה לפני סינרגיה אז שוב אין לי מה לעשות שם משעה כ"כ מוקדמת.. ולא נראה לי שיהיו אוטובוסים...את בטוחה שיש? חחח גמני מחזיקה לנו אצבעות שניפגש!!! =] תבלי גם את חמודה!

הטולי26

New member
יום חמישי הגיע!!!!!

איזה כיף!!!! סוף סוף נגמר השבוע הזה וננוח קצת...אני מתה כבר לישון קצת אחרי השעה 6 חחחחחחחחחחחחחח.... חחחחחחחחחחח עידן יניב............הכנסת לי.... הוא מאוד חמוד ויש לו קול יפה, השירים היותר ידועים שלו יפים, אבל זהו... לצערי 2 מהאחיות שלי אוהבות אותו ואת אייל גולן גם אז אין לי ברירה אלא לשמוע אותם כשאנחנו נפגשות, שתביני אחותי סטודנטית באשקלון והיא באה במיוחד ביום שני לראות את עידן יניב.... לגבי אחותי היותר קטנה היא מעריצה של אביב גפן (נראה לי בעקבות כל השנים שהיא הייתה קטנה ועשיתי לה שטיפות מוח..) אז זה מתאזן איכשהו, יש תיקו בבית שלנו........ אני מתה על בחורים עם שיער ארוך, זו החולשה שלי, ורצוי שיער בהיר, לגבי עיניים אין לי העדפה כ"כ.... השילוב שלי יהיה: דייב גהאן (דפש מוד) בונו ורון, אני לא בטוחה מה יצא משלושתם אבל המחשבה מהממת............!!!!!!!!!!! יש אוטובוסים בערב יום העצמאות (לא חג דתי), תצאי לאנשהו לפני? אני עובדת בבוקר אז נראה לי שאני אישן עד הלילה... אז נדבר בהמשך ו........סוף שבוע רגוע בגלגלצ..רגוע............

../images/Emo3.gif

מצחיקה אחתתת חחח איזה משפחה מוזרה...את אשכרה הילדת סנדוויץ'..חחחחח צד אחד רוק צד אחד מזרחי ואת שומעת הכל..במידה..חחחח =] פייי השילוב של הבחור שלך יהיה מושלם!!
חחח חייב לצאת מזה משהו טובב =] אממ לגבי יום העצמאות..אבא שלי גם אמר לי שיהיו אוטובוסים...נראה..חברה שלי מאזור באה אליי ככה ב9...ואז ב11 כבר נלך לפילבוקס...אמרתי לך..חברה שלי מהלהקת ביצפר היא בלהקה שמחממת את סינרגיה..אז נלך לראות אותה ואותם! =] ואז...ישר הבייתה! =/ אני צריכה לקום ממש ממוקדם..כיי יום העצמאות ויש לנו מה שנקרא מסורת ארוכת שנים! על האש אצל סבתא..ולפני כן יום פתוח בעבודה של אבא שלי..חחח סרט... אז זהו! שיהיה לך סופ"ש מצוייןןן! =] איזה חום היוםםם הייתי בים!
יומטוב! :)

הטולי26

New member
שבוע טוב!!

אז גם אני אראה את החברה שלך מופיעה אה? מי זאת ? איך קוראים ללהקה?? גם אני ישר לישון אחרי ההופעה (למרות שאיך שאני מכירה את עצמי יקח לי מלא זמן להירדם אחרי זה.....חחחח.....) אנחנו חוזרים לפילבוקס בבוקר לעשות על האש..... איזה כיף לך שהיית בים, אני רוב היום הייתי במיטה, לפני שעה קמתי לעשות הליכה עם אחותי (ישנתי בבית אתמול) ועכשיו חזרה מול המחשב, נראה אולי נקפוץ להאנגר, צריך גופיות לקיץ..... איזה באסה מחר לקום לעבודה.... לפחות שלישי חופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שיהיה לך שבוע טוב כפרה!!
נ.ב- את מכניסה לי על עידן יניב אה? אין בעיה..........חחחחחחחחחח שמעתי שאורן חן וסטלוס מופיעים ליד הבית שלך....בגלל זה תבואי מאוחר לפילבוקס??

חחח הרגת אותייייייייייייי ../images/Emo6.gif

אורן חן וסטלוס?!?! בעעע עוד שנייה להקיא מהםם חחחחח שנה שעברה היה איזה מופע בקאנטרי (מנויה גאה!
) שלהם ורציתי למותתת חחחחחח אממ לגבי חברה שלי...קוראים לה בר שימרון...ללהקה קוראים "מילקשייק" חחחח די מעודדים רעב! =] חחחח
היה ממש נחמד בים! =] חחח אבל לפחות את עשית קצת ספורט..חחח
יאללללללללה זה היוםםם איזה כיףףףףףף אני מתה כבר לראות את רוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן :):) =] חוויות מחר...

הטולי26

New member
עוד 12 שעות....

חחחחחחחחח חוויות על אורן חן וסטלוס? כשאני חוזרת מהעבודה לבית של ההורים אני לוקחת קו 19 וחוצה את הפילבוקס ברגל להגיע אליהם, שנה שעברה הם היו במימונה בפילבוקס ואני לא ידעתי............חחחחחחחחחח.......... כמה ערסים היו שם...טראומה......... עוד 12 שעות את קולטת?! איזו התרגשות............ חברה שלי הולכת להופעה שלהם בר"ג אז היא צוחקת עליי שהיא תראה אותם 3 שעות לפני..מעצבנת.... אז אני אראה את מילקשייק היום ומחר אני אדווח לך אם הם שווים....סתם צוחקת...
שמעת שביום שלישי הבא הם יהו בתוכנית בערוץ 5?? ליגת האלופות או משהו, הם הולכים לשיר שיר במחצית של המשחק ושיר בסוף המשחק. יש למה לצפות שבוע הבא!!!! אז שיהיה לך אחלה יום עצמאות
תבלי הערב
וכמובן מחר
אבל אל תאכלי יותר מדיי שלא תהיי
נשיקות
מיטל

הטולי26

New member
עוד 12 שעות!!!

חחחחחחחחח חוויות על אורן חן וסטלוס? כשאני חוזרת מהעבודה לבית של ההורים אני לוקחת קו 19 וחוצה את הפילבוקס ברגל להגיע אליהם, שנה שעברה הם היו במימונה בפילבוקס ואני לא ידעתי............חחחחחחחחחח.......... כמה ערסים היו שם...טראומה......... עוד 12 שעות את קולטת?! איזו התרגשות............ חברה שלי הולכת להופעה שלהם בר"ג אז היא צוחקת עליי שהיא תראה אותם 3 שעות לפני..מעצבנת.... אז אני אראה את מילקשייק היום ומחר אני אדווח לך אם הם שווים....סתם צוחקת...
שמעת שביום שלישי הבא הם יהו בתוכנית בערוץ 5?? ליגת האלופות או משהו, הם הולכים לשיר שיר במחצית של המשחק ושיר בסוף המשחק. יש למה לצפות שבוע הבא!!!! אז שיהיה לך אחלה יום עצמאות
תבלי הערב
וכמובן מחר
אבל אל תאכלי יותר מדיי שלא תהיי
נשיקות
מיטל

למעלה