WISH LIST

©big smile©

New member
איך אני רוצה שיגיע יום ואעשה ../images/Emo127.gif

- שיגמר כבר המלווה - למצא עבודה שתהיה לי טובה מספיק, שאוכל לשרוד בה - אוטו משלי? - חדר חדש - לרדת עוד 13 קילו - לטוס לארה"ב - לרקוד בארה"ב - שיעורי ריקוד עם עידו תדמור - ללכת לכמה הופעות שבא לי, בעיקר של אביב גפן ונינט - חבר - שיהיו לי בגדים נורמליים ללבוש במסיבת סיום - מספיק כסף בשביל לקנות מה שבא לי, ושאני באמת צריכה - עוד אולסטאר - להתקבל לתפקיד בצבא עד הסוף, ושלא יקדימו לי את השירות יותר מדי - להשאר בקשר עם החברות הטובות גם בזמן הצבא - ימי תל אביב בלי סוף - לעבור את מה שנשאר מהשנה הזאת הכי טוב שיש, ושהסוף לא יהיה קשה מדי - להיות גאה בעצמי עם תעודת בגרות טובה - להצליח לספר להורים על שאני מעשנת - לפתח קשר טוב יותר עם המשפחה ולשמור עליו - להיות כבר בת 18 וללכת לפאבים ולהכנס למקומות שאסור לי להכנס אליהם עכשיו ודי.

tamarosh

New member
לא הרבה.

למצוא את עצמי בצבא. בעצם, שיגיע יולי ואני אפתח מחזור. להתשחרר [אבל אני מוכנה לתת לזה עוד קצת זמן] שאח שלי יחזור לחברה שלו [עצוב לו
] שהחברה המהממת שלי תמצא כבר מישהו נורמלי לרדת ממש קצת במשקל לטוס לחו"ל להרוויח כסףףף לשמור על קשר עם אנשים

לפני השינה

- לרדת עוד 15-10 ק"ג - אהבה ראשונה ועוד הרבה שיבואו אחריה - לזכות בלוטו או משהו - להיות מפורסמת בזכות משהו - חו"ל. אמריקה. - בריאות.

EROTOMANIA

New member
אה כאילו לא דברים שטחיים?

אני רוצה, יותר מהכל כרגע, להרגיש שהתגברתי על קולין. ושאם אני אתקל בו, ואני יודעת שאני אתקל בו כי אני גרה בפאקינג קייפקוד, אני לא ארגיש כלפיו כלום. אני לא רוצה להרגיש פרפרים, לא רוצה להיות לחוצה, לא רוצה שיצבוט לי בלב.
רוצה להפסיק לרצות סיגריות. במיוחד עכשיו כשאני מסתובבת עם קייטלין והיא מעשנת כל הפאקינג זמן.
אני רוצה לרבוץ על חוף הים ופשוט להרגע.
אני רוצה שיהיה לי כסף. אני צריכה לשלם שכר לימוד.
אני רוצה לפגוש אנשים חדשים ומעניינים כשאחזור ללימודים.
אני רוצה כוחות על
אני רוצה קצת וויד משלי חח
אני רוצה שיפתיעו אותי לטובה
אני רוצה לרדת במשקל
אני רוצה שבנים חתיכים יתחילו איתי. הלו, אני רווקה, אני פה, קצת תשומת לב בבקשה.
אני רוצה נזם!
אני רוצה קעקוע חדש
אני רוצה להרגיש מאושרת שוב. ולא בזכות מישהו אחר, אלא בזכות עצמי.

adiss90

New member
How i wish you were here

- לעבור את כל הבגרויות המחורבנות האלה. עם ציונים סבירים, אם אפשר. - זמן. ואני מתחייבת לנצל אותו. - למצוא איזו שידה קטנה ומסכנה. - שמתנת היומולדת האחרונה תגיע ואני אוכל לעשות לי סיכומולדת קטן. - חצאית או שתיים, שמלה או שתיים. כי הבטחתי לעצמי. - ספרים וסרטים!! - מוטיבציה. - ריטלין. - נסטי. נגמר לי ואני צריכה משו מתוק וצונן לימות הטרום-חופש-גדול האלה. - חבר? לא יודעת. בזמן האחרון יצא לי החשק. זמן איכות עם ידידים או ידידים חדשים, כן. - שיעור מדרגה. פנאי לשיעור מדרגה. ופנאי לשחות. - לשים זין על כל העולם. להתעלם לחלוטין כשמישהו מדבר אליי רק כי אני חשה עליונה. - להזיז כבר את הצבקטן. נסתפק בדברים האלה.

SomebodyElse

New member
וואו, אני באמת צריכה

1. להשתחרר. לא כי כל כך רע לי, יותר בגלל שאני מרגישה כל כך תקועה וכל כך לא זזה לשום מקום, כאילו שום דבר לא מתקדם לי בכלל. וזה באמת ככה, אני לא עושה עם עצמי שום דבר חוץ מללכת לצבא ולחזור, ואני כל כך עייפה ומותשת גם בלי לעשות כלום, ופשוט נמאס לי מההרגשה הזאת. 2. שיהיה לי כסף. שזה חלק מהעניין של להשתחרר, כי אין שום סיכוי בעולם שאני אצליח לעבוד בזמן הצבא. וכן, חלק מזה זה עצלנות שלי, ועדיין. 3. להפסיק לבזבז כל כך הרבה כסף. כי כל הארוחות האלה בעזריאלי, והקפה בלמטה של הבניין כל בוקר, והיציאות בסופ"שים, והארוחות בוקר בבתי קפה, כבר אין לי בכלל מאיפה לממן את הכל, והלוואי שהייתי יודעת לעצור את עצמי לפעמים. 4. שיפסיק לנשור לי השיער. 5. להוריד כמה קילו. לא יותר מדי, פשוט כדי שאני ארגיש טוב יותר עם עצמי. 6. להחליט כבר מה אני רוצה ללמוד, ולהיות שלמה עם זה. כי נמאס לי להתנדנד בין כל מיני דברים שמעניינים אותי אבל אין בהם עבודה לבין דברים שנראה לי שאני אמצא בהם עבודה אבל לא מעניינים אותי. ונמאס לי מזה שכולם שואלים מה אני הולכת ללמוד ואין לי מושג מה לענות להם והם אומרים לי שיש לי זמן כי כבר אין זמן, כבר צריך להחליט. אז אני רוצה להיסגר על עצמי, ואולי להתחיל לקחת קורסים מעכשיו, או איזה מכינה אם צריך, ואז זה גם יעזור קצת לסעיף הראשון וגם יתן לי תחושה טובה יותר. 7. לטוס לאוסטרליה. עדיין מוקדם לתכנן אבל כל פעם שאני חושבת על זה יש לי הרגשה שהכל ייפול ושאני לא אסע. אז שזה לא יקרה, כי אין דבר שאני רוצה יותר מאשר החודשיים שקט האלה מהעולם לפני שאני נכנסת לאוניברסיטה. 8. להיות מאושרת. כי יש לי את כל הסיבות, ואני רק חייבת להפסיק להדאיג את עצמי בדברים ולנבור בכל דבר ולחפש מה רע ומה יכול להיות רע ולהעסיק את עצמי בזה. פשוט להירגע, ולהרשות שיהיה לי טוב.

מה שיגיע בסופו של דבר

אבל אין לי כח לחכות.
לרדת ל58.
תעודה עם ממצוע של 85+ [מה שלא יקרה]
שלא יפתרו אותי;\ אני עקומה ומפגרת.
להסתדר עם ההורים מוחלט
לטוס בקיץ. [באמת שלא ייקרה]
להאריך ציפורניים
לשנות את החדר זה דברים שיגרמו לי להרגיש יותר נח, בתכלס, הלוואי שהייתי חייזר.

josie1986

New member
וואלה, בוא ננסה

להשתחרר. על אמת כבר. להתחיל ולסיים כבר את הפסיכומטרי בציון מספק (לא חובה מעל 700, העיקר שיספיק להתקבל). להתקבל ללימודים, לפקולטה שאני רוצה ובלי תנאים. לטוס. פשוט לטוס מפה לחופש בלי טלפונים ובלי אנשים מוכרים (טוב, חוץ מאחד) ובלי רעש ובלי זיהום אוויר ולהיות בגן עדן עלי אדמות. אני חייבת לטוס. לשמור על קשר עם החברות מהצבא. זה אולי הדבר הכי קשה פה מכל הרשימה כי כולנו משתחררות/משוחררות עכשיו וגרות כ"כ רחוק ואחת נוסעת לחו"ל עוד חודש ו-וואו, זה יהיה קשה אבל אין ספק שזה יקרה. לקבל מחליפה תותחית. זה כ"כ ייקל עליי לדעת שאני משאירה את התפקיד שלי בידיים טובות. שכל הבעיות של כל הקרובים אליי תיפתרנה. להמשיך להיות מאוהבת ברמות מטורפות. ועוד כל מיני דברים

Magic Melody

New member
הלוואי -

שתהיה לי משפחה גדולה ואוהבת.
שלא אצטרך יותר בחיים להתייסר על זה שאני בחג שבועות עם עצמי בחדר- כי לא אבא, ולא דודים טרחו להזמין אותי.
שניב ואני נתחתן.
שאני אתקבל לפקחית טיסה.
שאצליח לרדת 8 קילו.
שתמיד יהיה לי חיוך על הפרצוף
שאהיה סופרת מצליחה.

לפני הכל,

250 שעות, הכי חשוב. אח"כ, מצלמה דיגיטלית עגיל בגבה עגיל בפופיק בגדים להגיע ל; כפ"ס, גדרה ואשקלטאון. לעבור את הבגרויות השנה בציון עובר. זהו, נראה לי.

mkarin

New member
כאילו שחסר.

-מישהו. שיאהב. -להצליח בבגרוית. -להוריד 10 ק"ג. -חברים, חברות. -בטחון עצמי. -לחזור לרקוד. -לסיים שיעורי נהיגה ולעבור טסט. -לסיים את הפסיכומטרי ולהתקבל לעתודה. -להיות כוסית [שטחי, אבל אנחנו בנות אז שיהיה]. -לנסוע עם חברות בקיץ ]; אני רוצה כנרת. -כסף, כי תמיד רוצים עוד.

TiKi PooH

New member
אהפ

> קודם כל שהקשר איתו יצליח, שיהיה לנו טוב ושהמכשולים הקטנים ( כמו הגדולים) שהשנים עלולות לעורר יקבלו משקל מזערי כמה שאפשר > שיהיה לי קצת זמן איכות עם אחי. אחריי שהוא סגר בבסיס 28 ויצא לאיזה יום וחצי גימלים, הוא היה אמור לחזור בשבועות ורותק. יש לי כל כך הרבה דברים לספר לו, וזה סתם מבאס שאני פתאום ממשיכה בלעדיו. בלי העין המפקחת-מרחוק שלו, בלי השטויות והצחוקים שלנו.. מתגעגעת בקיצור. > שאימא תתאהב בזיו או משהו. הוא מה- זה כן הטיפוס שיקסים לגמריי אותה ואת סורין..רק שיתנו לנו צ'אנס. > למצוא עבודה. זה ממש יושב עליי, בעיקר כי עכשיו לשם שינוי אני לא צריכה עבודה בשביל שיהיה לי כסף לבזבוזים ושטויות שאפשר לחסוך, אני צריכה כסף לבי"ס לצילום. ואם אני לא אשיג אותו אחריי ההוצאות של האקסטרני פשוט לא יהיה לבוסים הגדולים איך לעזור לי. > לעבור טסט ותיאוריה! שיהיה רישיון כבר אוף. > גלולותגלולותגלולות. אם ירצה השם תחת אותה משאלה זה גם יגדיל לי את הציצים. > אהה כסף. > לרדת לסיני > שיהיה טוב באקסטרני שנה הבאה > שמישהו ידפוק קצת את השעון הביולוגי שלי, במטוטה. לא מצליחה לישון כמו שצריך ונמאס לי מהפנסים השחורים מתחת לעיניים. ובקטנות: > שמלות מכל הבא ליד. כי קיץ ואפשר > צ'ופ סטיקס לשיער, אבדו כהרגלם > דיסקים > סנדלים יפים על עקב קטן > לעצב את הסלון מגניב איכשהו > מיטה וחצי ( זה וויש נחמד, אבל אין לי באמת מקום בחדר) > עוד מעמד דיסקים ; בשעה טובה עולה על גדותיו > משקפי שמש > הספר " ליאנורדו דה וינצ'י"

JuSt A GiRl 94

New member
אמממ....יש המון

*להוריד 100000000 קילו *שהוא יאמר לי שהוא סולח לי, בבקשה שנהיה ידידים... *שהילה תקלוט ותתמוך בי *שמתנאל יענה לי לאימייל הקצר ביותר ("סתם, שתדע שאני מתגעגעת") *שהיועצת הזאת לא תדפוק אותי שוב * שההורים שלי (במיוחד אימא) יעלמו? לא יודעת, פשוט שיסעו לכמה חודשים. זה יהיה נחמד. *שהחברות שלי יזכרו שאני קיימת. *שהחברה שלי תפסיק לרחם על עצמה כי היא בכלל לא קולטת שאני במצב הרבה יותר גרוע והכי חשוב: שהוא ישים לב שיש מישהי כזאת שקוראים לה שירה, שידבר איתי, פעם אחת, לא יותר...וזה מספיק.

little shorty

New member
אני תמיד עושה וויש-ליסטס.

- עבודה טובה עם משכורת שמנה בסוף חודש. - שיהיה לי שירות צבאי כיפי כזה. - רישיון - לעבור טסט ראשון - לעבור תאוריה ראשונה - להוציא בגרות - פסיכומטרי טוב לפני הצבא - לעבור דירה כמה שיותר בקרוב - אוטו קטן וחמוד שאני אקנה בכסף שלי ורק שלי שחסכתי שנים - דירה מגניבה - ללמוד משהו שאני באמת אהנה ממנו יותר מאוחר - להפסיק להיות ביישנית במקרים מסויימים כי אני הכי לא. - להפסיק לעשן!!!!!!!!!!!!!!!! - משקפי שמש חדשות ומגניבות - שיער ארוך - כמה סנטימנטרים לגובה שלי - הנעליים של סטיב מאדן - בובה חדשה לפלאפון - ערימות על גבי ערימות של ספרים - לסיים כבר ביצפר - להפסיק להיות קנאית מפגרת שתקועה בעבר - להפסיק להיות פרנואידית במקרים מסוימים - להיות מאושרת, תמיד.

RainbowL

New member
ננסה

היום קניתי את מה שתכננתי לרשום אתמול, אז באמת ננסה. - לרזות 5 קילו לפחות - לדעת מה נסגר בינינו - להגיד לו שאני רוצה - להוכיח לאנשים שאני לא משקרת להם - לגרום לבנים להפסיק להיות תלותיים אחד בשני - למחוק את העבר שלו עם חברה שלי - או לדבר איתה שתסכים - לקנות שעון\ שדודה שלי תביא לי - שיחזירו לי את הטבענאות שלי כבר! - פיג'מה חמודיזה - לבדוק מה קורה בצוות - להתחיל להשתחרר - להתחיל לא לשים על אף אחד - ולהפסיק להצהיר שאני כזאת סתם - להתחיל לישון נורמלי בלילה - ללמוד קצת, לא יזיק לי. טוב נראה לי שזהו.

The Charmd One

New member
[:../images/Emo79.gif

לדעת שהמחלה הטיפשית הזאת לגמרי לגמרי נגמרה ולא תחזור יותר אבר אגיין שיהיה לי רישיון לפני שאני אתגייס, מה ש98% לא ייקרה ודי בא לי לזרוק את עצמי על הרצפה ולמות כשאני חושבת על זה להצליח לתת את המקסימום בשבט ולא לקרוס מהרשגוד וההדרכה ובאמת שהכל יתרומם וישתפר ויהיה טוב להצליח בבגרויות וכל השיט הזה לגנוז את הקטע איתו ולהמשיך הלאה באמת להספיק איכשהו להנות ולמצות את השבוע+ הזה בין הבגרות האחרונה לגיוס לעבור בשלום את הטירונות, להשתחרר מהרגשת ה'זאת טעות שאני פה', לא לעוף מהקדצ ולהצליח בשירות טוב עכשיו הפחדתי את עצמי קצת עם הדיבורי עתיד האלה אז אני אפסיק עכשיו.

Summer moved on

New member
אוהו

-כסף;[ יש קצת, אבל לא מספיק. צריך למצוא איזה בייביסיטר קבוע או משהו. -שורטס! בד"כ אני לא אוהבת, אבל הפעם ממש בא לי. ויש דגמים ממש חמודים בחנויות. -4 קילו פחות, ו10 ס"מ יותר. -MP3. -לסיים את הסרט הזה כבר. -ספר טוב. מזמן לא היה. -ג'ינס כהה יפה. -אולסטאר לבנות. -טבע נאות. -מסקרה חדשה. -סטרפלס לבנה יפיפיה שראיתי מגריפ. -חופשה. חו"ל בעיקר. ואפילו כמה ימים באילת עם חברים יהיה טוב. -להתחיל איתו כבר ושיצא מזה משהו.

למעלה