WISH LIST

Immortality

New member
ידעתי שזאת אתתתת!! ידעתי!!

ישבת ליד הכניסה ודיברת בפלאפון הורוד[?] שלך. יואוויואיואיוא. איך הייתי עצבנית באותו בוקר

Fragile rose

New member
כע, יש לי פלאפון ורוד

אבל אחרי המשכורת אני קונה לו סקין. באמאשלי
וכע, אני עובדת בקניון איילון

Liraz 6q

New member
ייאלה ננסה..

שתהיה לי יתרה מטורפת בחשבון לרדת איזה 10 קילו לעשות לייזר בככככל הגוף שיקדימו לי את הגיוס באיזה חודשיים.. כי להתגייס בדצמבר זה השטן. שאמא/אבא יתנו לי כבר את האוטו!!!!! לעבור את הבגרות המכוערת הזאת בתנ"ך.. וגם באזרחות.. שיהיה לי חדר ארונות, חדר נעליים, חדר חגורות ותיקים ואז החיים שלי יהיו יפים :]

טוב אז../images/Emo119.gif

למצוא עבודה נורמלית לחופש
לקנות את השמלה לטקס
ללכת לסופשבוע בצימר\סופשבוע באוניה [?] עם היפה שלי
לאבד את הבתולים שלי רשמית ולא רק חלקית עד גיל 18
ללכת עם בגד ים בקיץ ולהרגיש כוסית
לעלות את ה5 קילוגרמים שהקצבתי לעצמי
להתחיל כפיפות בטן [ולהתמיד הפעם :\]
לחזור לרקוד בצורה נורמלית
לחזור לרקוד
לקנות מלא בדים ולצייר את כל מה שתכננתי ולא היה לי זמן
ללכת למסיבות קצת עם רעותי
להינות [והמון!!!]

בעקרון../images/Emo119.gif

זה איך שאת מרגישה. אני חושבת שאני לא בתולה, אבל יש לי עוד מה לנסות ואני סקרנית לדעת איך זה עם זרג P: או משהו בסגנון.

Ne§t£A Gi®L

New member
"לא זה לא הרבה, מה שאני רוצה"../images/Emo108.gif

-להכנס להדריך בלטינגייט -להוריד עוד 5 קילו בערך -להגיע בסוף לתפקיד שאני רוצה בצבא-כתבת ב"במחנה". אם לא זה-אז תפקיד נחמד שיהיה קל"ב ויומיות -להפסיק להתעצל ולהוציא רשיון לפני הגיוס -להחזיר לעצמי את הsocial skills שאבדו השנה
-בכלל, לחזור למי שהייתי לפני שנה מבחינת האופי [והגוף
] -לסיים לארגן את החדר -לקחת מיליון פריטים לתופרת, שתעשה לי מכפלת/תיקונים ודברים קצת יותר שטחיים... אני מתה לפיפ-טואו, לפחות זוג אחד [אדום!!!!], אני חייבת-חייבת-חייבת סנדלים אלגנטים ונעליים ליומיום, כי אין לי שומדבר שראוי לנעילה. גם אוסף התיקים שלי חייב שדרוג. אני צריכה עוד קצת חולצות, אבל באמת שלא הרבה, לפחות 2 שורטסים [אחד ג'ינס ואחד רגיל] ו...אממ זהו.

nettus

New member
אוווי רעיון מצויין

כדי שאני יתפיס את זה ויתלה את זה בחדר שלי - ללכת - למצוא את אחותי - למצוא את מה שיש לי ברגליים - למצוא מה לקנות לחבר שלי ליום הולדת - להשתחרר(עוד חודשיים) - לעשות קורס צילום - ללמוד - לעשות רישון - ותאוריה קודם - לתבוע את בצפר - לתבוע את משרד הביטחון וזהו נראה לי

Tin Doll

New member
אנסה...

- לסיים בגרויות.. עם ציון טוב. (100 ב004, 95 בחיבור, ממוצע מעל 75 בתנ"ך, ממוצע מעל 75 באנגלית וכו' ]; ) - ללמוד נהיגה, ולהוציא רשיון. - לייזר להורדת שיער בכללל הגוף. - לייזר להורדת מס' בעיניים. - לרדת 10 קילו. - להרוויח מלא כסף. - לטפל בטריכו ולהתגבר על זה, לטפל בחרדות.. - להיות מאושרת.

DIE kvar

New member
זה נורא קל

אני רוצה כסף. כי נורא חסר לי פתאום ואני רוצה לנסוע לצימר. יום אחד. עם מישהו. ואני רוצה שהמתוכנן לסופ"ש באמת ייצא לפועל. או מיי גאד אני רוצה את זה יותר מהכל! וכסף. שוב. זה ייסדר לי את כל הרצונות.נעליים, בגדים, צימר, תיקים, אוטו, אוכל. ואני רוצה חבר\ה, אחד, שעושה יומיות ובאמת רוצה לנצל את הזמן שהוא לא בצבא לצאת איתי או סתם להעביר את הזמן ביישוב.כי כל החברות שיוצאות יומיות סתם בלאי, ורק כשלמישהו יש רגילה אז אני אשכרה נהנת מזה שאני עושה יומיות. זה מבאס.

svety

New member
וואו המון.../images/Emo190.gif

אני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. מה שהכי לחוץ לי כרגע, זה שני דברים. האחד - שהטיסה לטורקיה באמת תצא לפועל. סופ"ש ארוך עם הבחורצ'יק. רק הוא, ואני, וקצת-הרבה-המון מרחק מכל הברדק פה בארץ. השני - לא יודעת אם דיברתי על זה פה, אבל חברה טובה שלי ואני מוציאות מעין אלבום לזכר לירן, ואני מופקדת על הצד הלוגיסטי של כל העניין [דהיינו, לרדוף אחרי כל העולם ואשתו] ואני כ"כ מקווה שזה יצא לפועל, כ"כ מקווה שזה באמת יכיל את כל מה שאנחנו רוצות שזה יכיל, שזה היסטרי. מעבר לזה- יוז'ואל סטאף. שיעבור הפסיכו' כזה [עם מעל 700, אמןאמןאמן] המון שופינג [כי אין דבר כזה יותר מדי נעליים/תחתונים/חזיות/מכנסיים וכו'] שיעלו לי כבר את המשכורת, כי 20 ש"ח לשעה זה כלום לעמוד ביעדי יעילות כבר, סעמק ערס. רשיון להוריד כמה קילו מיטה חדשה ונכון להשנייה- עוד כמה שעות ביממה. ושיגיע סופ"ש. מתגעגעת לשמנצ'יק שלי

e l u l a

New member
זה מה שעולה לי בנתיים../images/Emo26.gif../images/Emo153.gif

-טישירטס. אין לי בכלל! -גופיות סבא פשוטות כאלה יומיומיות, אבל בא לי בכל הצבעים. -ג'ינס רגיל שיכול להיות מצד אחד הכי יומיומי ומצד שני הכי יפה בעולם. ג'ינס כזה שתלוי באיזה חולצה משלבים אותו. -כפכפים פשוטים שחורים, -מלא לקים חדשים(
). -7 קילו פחות. -שהחדר שלי כבר יהיה מסודר אחרי שהפועלים יצבעו לי כבר את הקיר מחדש, ויעברו שוב על הקיר עם הצבע מגנט. ובכלל שיסתיים כבר השיפוץ הזה, כי זה מיליון דברים קטנים שלוקחים כ"כ הרבה זמן וזה משגע שכל הזמן מסתובבים אנשים בבית. -לפתח תמונות מפולין ולסדר אלבום פולין. -בזמן האחרון אני שוב מצליחה ללמוד כמו שצריך ולהתרכז, אז שזה ימשיך ככה ולא יהיה כמו בשנים האחרונות שפשוט הייתי מעבירה את הזמן בדברים אחרים. -להפסיק להיות לחוצה ולנתח דברים. אני יכולה לגרום לעצמי להרגיש כ"כ רע לפעמים משטויות, באמת משטויות-וחבל. -להיות החלטית יותר. -למצוא זמן לדברים שחשובים לי. -להכנס לכושר! -ללמוד כבר איך שמים טמפונים!!!!!,נמאס לי לסבול כ"כ במחזור;[.

להיות מאושרת

-אני רוצה לאכול בלי לכתוב ביומן. אני לא מצליחה להפסיק - להיות טובה במדרגה מתקדמים - שיראו בי מעבר לזוג ציצים (והם אפילו לא כאלה גדולים אז בכלל...) -שידחו לי את הגיוס כמו שבקשתי לינואר -שיהיה לי כח לחברות שלי, כי די אין לי -לקום בבוקר ולא להירדם בצהריים, אפילו שישנתי 10 שעות -באמת לא לעשות עוד שופינג כי אני טסה עוד חודש וחצי לחצי שנה... ובקליפורניה.. אחח... גם ככה לא יהיה לי מקום במזוודה
אין לי דירשות מוגזמות. הכל בר ביצוע

הו יש המונים של דברים

- בחורצ'יק משל עצמי, כי די. נמאס לבד. - תאוריה (עוד מעט אני אתחיל ללמוד כנראה :) - מה שמוביל ל-רישון , כי אני כל כך צריכה. - עבודה. אי ןלי כסף,אין לי אפשרות לעשות כלום, וזה מחרפן. - בגדים לקיץ, האלה משנה שעברה פיכסים לי נורא :| - חזיות חדשות דחוף דחוף דחוף!! - ותחתונים. (נו מה,אלה לא בגדי קיץ) -ערימות של ספרים מעניינים (למישהי יש המלצות) - חדר אחר וגדול יותר ולבד יותר. - לייזר בכל הגוף, שיערות זה איכ :[ - פחות 10 קילו בבקשה. - כלבבב :[[ למה אמא לא מרשה לי? - שהחדר יסתדר מעצמו - וגם הארון, ממש אבל - לסיים עם הגרויות של השנה - חוף עם החברים עוד לפחות פעמיים בחודש וחצי הקרובים - להחליט- מדמים או מדחמים. - לצאת למה שבחרתי :] - ניר סקול פעם 3 - חופש נו, שיהיה כבר חופש גדול. - להיו תבמליון הופעות, מליון. - להכיר עוד אנשים חדשים בתנועה והפעם- לשמור על קשר :] זהו בנתיים, אולי יעלו לי עוד אח"כ.

הבה ננסה

לעבור טסט להכנס קצת לכושר ולעבוד על שרירי בטן כי זה חיוני ויקל לי על הגב לרדת קילו או שניים לפני הגיוס כי אני חוששת להתפנח פתאום מהאוכל הצה"לי ]: לנחות במקום טוב בצבא להאריך ציפורניים לגבוהה בעוד כמה סמ' [מישהי פה לא מציאותית] למצוא את עצמי ואת הסביבה שלי קצת לטייל בעולם למצוא חתן ולהקים איתו בית לתפארת בישראל לגור בחו"ל לאיזו תקופה ללמוד שיווק ופרסום ולהיות קופירייטרית או ללמוד קרימינולוגיה מסוק וזה אפילו הגיוני, אני פשוט לא בעד להתקע בפקקים להיות בריאה ומאושרת, כנ"ל על ההורים

OverSharing

New member
אני במצברוח יללני.../images/Emo103.gif

How-i-wish-> להיות מוצלחת סופסוף. How-i-wish-> להוריד לפחות 3.5 ק"ג. How-i-wish-> כסף! כי נשארו לי 58 שקלים בארנק. [וחייבים לי 80, אבל זה עדיין כלום] How-i-wish-> שרשרת עדינה כזו אבל יפהיפה How-i-wish-> להשתזף! [מחר ים:):)] How-i-wish-> להצליח בבגרויות המחורבנות שיש לי ולמי יש כוח. How-i-wish-> להיות טייסת How-i-wish-> שיהיה לי כבר רישיוןןןןןןןןן. [עוד חודשיים אני מתחילה ללמוד סופסוף] How-i-wish-> שיעלה לי רעיון מה לעשות לעמרי לשנה [מישהי?] How-i-wish-> גופיות How-i-wish-> מכנסיים קצרים [בעיקר ג'ינסים] How-i-wish-> שאחות של נעם ועמית תבוא לארץ [כי הזמנתי 7 טישרטס מגניבות לאללה ושלחתי אליה הביתה (למיאמי) ואני מחכה שהיא תבוא ותביא לי.] How-i-wish-> לייזר או אינפרא או לא יודעת מה, בידיים, כי הבטן והשיער בידיים משווים לי מראה של דובי How-i-wish-> בטן יפה:| כי היא באמת לא ממש שמנה אבל פשוט יש [או אין] לה צורה מגעילה. How-i-wish-> שהציפורניים שלי יפסיקו להשבר ויהיו יפות How-i-wish-> אולי משקפי שמש חדשים כי אני לא מתה על שלי אבל לא נעים לבקש מאבאמא כי קניתי לפני שנה ב400 שקל:< How-i-wish-> למצוא רעיון יותר טוב לבגרות בצילום. או לפתח את הרעיון הקיים. How-i-wish-> לטוס עם אבא לאנשהו כיף How-i-wish-> לטוס עם חברות בקיץ [בטוח לא ייצא לפועל] How-i-wish-> להפסיק להיות בכיינית מעצבנת כי לא ישארו לי חברים!!!!

נחמד :]

-להיות יותר פתוחה עם אנשים -שינוי ב"מעגל" החברים.. -חבר ראשון -מגן בלשון -לסיים עם כל הבגרויות -לקנות לורד ויפעת מתנה -סמינר קיץ -שבוע שבט -הדרכת קורס -קליפ שמיניסטים -פעולת סיכום -100 חניכים במחנ"ק -לקנות בגד ים -ועל הדרך לעשות הליכות או משהו,איכסס ]: -רישיון -שנת שירות[אתגר הנהגתי או רעים הנהגתי] -לכתוב שיר -לדעת לנגן בגיטרה יש עוד מלא אבל.. לא נורא

למעלה