WISH LIST

Immortality

New member
WISH LIST

כי לכל אחת יש רשימה של הדברים שהיא הכי רוצה, ולמי שלא- תמיד טוב שתהיה. שוטו.

yaeli87

New member
אוי יש כ"כ הרבה...

-רישיון -מלא מלא כסף לקנות את כל מה שאני רוצה. -בגדים בשפע -שאיבת שומן -לייזר במפשעה -שמאמי ישתחרר ולא יעשו לו בעיות וה-כ-ל יהיה כבר בסדר. -שאני אפסיק לבכות כ"כ הרבה כמו ילדה קטנה ומפגרת. -שאני אפסיק להיות רגישה לכל דבר... -שיקדימו לי את השחרור,כן בטח. שפשוט יהיה לי טוב.

Small talk

New member
בחור

אני במצב כל כך רע שצריך להיות מכוער בטירוף כדי שאני לא ארצה מישהו
. סתם ולדברים יותר עמוקים,אני רק רוצה להיות מאושרת.

Small talk

New member
טוב אני מוסיפה דברים יותר חכמים

רשיון מכונית בגדים יפים וחדשים שמלה! סנדלים ספר מעניין מצעים חדשים חברים (בנים) חדשים, משהו אפלטוני לגמרה, אבל רציני. חברות חדשות עבודה (זה דיי מילכוד 22 אבל אני כן רוצה אני חושבת). שאמא תהיה מאושרת שקט שיהיה לי תפקיד חשוב בצבא שימשיך לקבע דירה עם שותף/ה בעיר שווה (מצד אחד ירושליים עולה מצד שני אמממ בת ים, ואני יכולה לפרט למי שרוצה למה בת ים). תיק חדש לעבור את הבגרויות בשלום (אמאלה הבגרות במתמטיקה עוד שבוע ממחר). לייזר שאני אפסיק להיות עייפה 24 שעות ביממה לק יפה לא יודעת מה עוד, אני אמשיך אח"כ שיהיו לי עוד רעיונות חדשים.

Small talk

New member
מוסיפה עוד ולא איכפת לי להגיב לעצמי עד המוות

לאבד את הבתולין (FallingFromGrace [מצטערת אני לא יודעת איך קוראים לך] תודה שהזכרת לי). גופיות יפות. להרחיב איזשהו ידע/כישרון שלי. להשתזף לרדת 14 קילו להוריד את המבטא הישראלי שלי כשאני מגמגת באנגלית להשיג ביטחון עצמי וגישה של איזה מלכת כיתה להשיג עוד צלקות שוות (ולא רק מהאקנה) להכיר עוד משקאות חריפים, מוודקה ובירה. להיות עם מישהו כשאני לא שיכורה להבין במוזיקה טובה לקנות את הדיסק של ג'קו (כשהוא יצא) לארגן משהו רציני שמישהו ייחבק אותי מאחורה (חיבוק לא שום דבר אחר.., יש לזה סיבה הגיונית דווקא). להיות מבוקשת (ולאו דווקא מגברים) להתחתן להישאר נשואה שיהיו לי ילדים לגור בצפון לעבוד במשהו שווה. טוב כשיהיו לי עוד אני אוסיף, גם אם אני אצטרך להגיב לעצמי מאתיים אלף פעם.

EVE Lights

New member
חח יואו וויש ליסט..

כמה זמן לא כתבתי אחת כזאת, אלוהים!
האמת שבקושי יש, אני בד"כ קונה מה שאני צריכה אבל בכל מקרה > דיסקים רגילים לצריבה > דיסקים של DVD לצריבה > הבושם בי דלישס האדום (אוהבת אותו יותר מהרגיל.. למרות שעוד לא החלטתי). אני תוהה אם לקנות החודש או לחכות שיהיה מבצע יותר טוב בסופרפארם. נראה. אבל ממש בא לי עליו ואני אקנה בטח בקרוב
> עניבות סקוטיות ממונסטון (60 שקל לאחת! מה נסגר!!) > מכנסי ג'ינס קצרים לא במחיר שחיטה (מעניין איפה אני אמצא) > נעלי בובה שיהיו אשכרה נוחות ולא ב- 300 שקל.. (עזבו נו אני מתעצלת לחפש. גם ככה אביב לא ירשה לי להסתובב איתן כשאני איתו אז הן רק ליציאות כשאני לא איתו.. חח) > גופיות חדשות ומגניבות לקיץ זייהו בערך

EVE Lights

New member
-מרגישה מפגרת-

חשבתי שמדברים על בגדים ודברים שצריך לקנות
טוב אוף דברים שאני רוצה? מממ לא יותר מדי שהפסיכומטרי יגיע כבר ויעבור בשלום (מעל 700 אאאאאאאא--מן) שאני אדע מה אני רוצה ללמוד שימשיך להיות לנו טוב ביחד כמו היום
שאני אפסיק להתעצל ואעשה רישיון כבר (!!) זהו :)

FELIX inc

New member
אביב לא יירשה לי? ../images/Emo5.gif

ועניבות יפות יש בטופ טן, לדעתי יחסית בזול.

EVE Lights

New member
מה המבט המזועזע

גם ככה אין לי טופ טן שקרוב לבית (חוץ מעזריאלי) ולא בכל הסניפים יש את אותם הדברים

tamarosh

New member
לדעתי בגלל ה"לא ירשה לי"

כאילו...עם כל הכבוד מי שואל אותו

Lost Lullaby

New member
גיוס נובמבר.

אמןאמןאמן. [שיודיעו כבר! יש מצב שאני מתגייסת עוד פחות מחודשיים;<]

aYaLoLy

New member
כנ"ל!!!!!!!!11111../images/Emo71.gif

רק שלי כבר הודיעו היום שאין מצב. איףאיףאיף זה כזה מעפן! לא מספיק אני כל"צ אני גם עוד חודשיים מגויסת? לעזאזל, לא ראיתי את אח שלי שלוש שנים! אני לא אספיק לנסוע עם חברות אני לא רוצהההה

ShiRa1101

New member
שלי../images/Emo27.gif

יש ה-מ-ו-ן דברים: -משקפי ראיה חדשות..כי חכמה שכמותי איבדתי אותן היום:( -עדשות מגע!! -שורט ג'ינס קצרות במחיר נורמלי..:// -נעליים עם 2 אצבעות מציצות;]אבל לא גבוהות כי אני עצמי גבוהה ואני שונאת להיות ג'ירפה:p -הכפכפים הברזילאיות האלו..נו של הווניאס אבל לא 100 שקל בשביל כפכף מסכן -טוניקה -טייץ -אהבה
-להוריד איזה 2 קילוגרמים -ביטחון עצמי גבוה יותר.. -יותר חברות וחברים.. ואני חושבת שזהו;]צנוע לא?

Immortality

New member
הכל מהכל

בשופינג הנקבתי: -סוודר דקיק בצבע שחור עם כפתורים, רצוי אפילו עם נצנצים עדינים אם יש, שלא יעלה 150 שקל :| -שרשרת עם תות/תפוח/דובדבן באדום כי אני חייבת שרשרת אדומה -שמלה ירוקה לערב גמר בקולנוע. חייבים לייצג את הסרט ["האיש הירוק"] -משקפי שמש בסגנון דיור [פאריסהילטון, אלה שכל פורום אופנה משלבות]. מושלם ]: -ארנק ערב כזה עם קליפר, האולד פשנד סטאף. -גופיות לבנות ארוכות בבטן, כשיגיעו לחנות ליד העבודה -מסקרה של מייבלין, הורודה עם הפקק הירוק, כי שלי עומדת להיגמר -בושם :| מסתבר שנגמר או התנדף לי ה-212 און אייס, ואני מתההה לחזור להוגו בוס המושלם שלי שהוגדר ע"י רבים כ"ריח מיכלי", אבל הוא יקר עד כאב -קרם לחות לפנים -סנדלים כלשהם לערב. אין לי עם מה לצאת ]: -וגם סנדלים ליומיום כי נעליים סגורות זה סיוט מסריח בקיץ, והקרוקס לא מתאימות לכל דבר -אבל אני בעייתית עם נעליים. אז נישאר עם בגדים ומעבר: -לנצל את הבגד ים החדש והמושלם שלי סופסוף, -ובאותה הזדמנות לשזף את הרגליים שלי מגוון סיד מחזיר אור לגוון קיר שמנת [זה אולי נשמע כמו שאיפה ל-0, אבל אתן לא מבינות כמה זה קשה לשקופה כמוני] -לישון כאילו אין מחר 14 שעות בלילה ולקום עם קורים כל כך עבים בעיניים שיהיה לי קשה לפתוח אותן במשך 10 דקות. -שמישהו יעשה קסם ושהארון שלי יהיה מסודר למשעי לפי חלקים וצבעים. :( בחיים לא יקרה הא? -שיגיע ה-26 ביוני, הבגרות האחרונה בחיי [ספרות] -ובאיזשהו מקום שגם יגיע ה-14.8, היום בו אני מתגייסת. >: מרגש אותי.. -חתול. -אוטו -דירה משלי -עוף סיני עם אורז, כדורי בשר ברוטב עגבניות עם פסטת צדפות פיציות, פרופיטרול של מדזו, וופל בלגי של קפה מצדה וסלט פירות עצוםםםם עם קצפת וגלידה, על השולחן שלי, עכשיו. ]: -עץ-כסף. למי יש זמן לעבוד עכשיו, איך אני אסתדר עם רשימת קניות כזאת ארוכה ומשכורת של 600 שקל ]: והכי חשוב, שסבתא שלי תהיה בסדר ותפסיק לסבול, כי פשוט לא מגיע לה ואלה לא חיים בשבילה.

Ne§t£A Gi®L

New member
יש 4 שמלות ירוקות מהממות בקסטרו../images/Emo108.gif

3 מהן בירוק בקבוק, הרביעית בירוק רעל מהממת-מאד אלגנטית.

Immortality

New member
אני רוצה משהו בירוק דהוי או ירוק דשא

עם נטיה לכיוון הירוק הדהוי כי הוא קצת יותר מחמיא לי. אני חושבת :| בכל מקרה אלך לבדוק את זה, תודה! :] המחיר נורמלי? [לא רוצה להוציא על זה יותר מ-200, וגם זה מוגזם לי]

Immortality

New member
יש לי עוד!

-שההורים יסעו לחו"ל כברררר [בית ריק ואוטו משלי לשבועיים שלמים בתחילת יולי
] -לנסוע לצימר, במהלך השבועיים האלה, עם אהוב ליבי -ולמצוא מה להכין לו ליומולדת, אפילו שהוא בסוף אוגוסט :| -לחזור לצלם :\ -לעבור את הבגרויות שנשארו בשלום. במיוחד את היסטוריה ומתמטיקה שמהן אני הכי דואגת :| -לחזור להיות בן אדם. מבחינה חברתית ומבחינת ההתנהגות שלי כלפי אנשים שקרובים אליי וחשובים לי, כי אם אמשיך להתנהג כמו שאני מתנהגת כרגע אני אאבד את כולם -להצליח לשמור על קשר עם כולם גם אחרי שיגמר התיכון -ולהפסיד לפחד מהסוף של התקופה הזו -להכיר בכך שזה לא סוף העולם. -בטן מעוצבת. לא צריכה להוריד במשקל, רק להיפטר מהשומני צד שמאיימים על כל מכנס וחולצה, והרפיסות המעצבנת הזו. אבל אני עצלנית מדי. :\ -האהאהאה ולהיפטר מהצלוליטיס ברגלייייםםםםם!!!!!!! רלוונטיים לרגע: -לעשות רגליים כי אני בהמה -ולסדר את הלק כי אני נראית כמו הומלסית

FELIX inc

New member
מיכללל

יש בקסטרו שמלות פשוטות ירוקות מהממות במחיר של 150 ש"ח. אבל הן מתחילות מאיזה 1 ואת אולי פיצית מדי עבורן.

Immortality

New member
היית רוצה פיצית :|

אני קופצת עכשיו לקניון לראות. תודה בובות!

למעלה