הכל מהכל
בשופינג הנקבתי: -סוודר דקיק בצבע שחור עם כפתורים, רצוי אפילו עם נצנצים עדינים אם יש, שלא יעלה 150 שקל :| -שרשרת עם תות/תפוח/דובדבן באדום כי אני חייבת שרשרת אדומה -שמלה ירוקה לערב גמר בקולנוע. חייבים לייצג את הסרט ["האיש הירוק"] -משקפי שמש בסגנון דיור [פאריסהילטון, אלה שכל פורום אופנה משלבות]. מושלם ]: -ארנק ערב כזה עם קליפר, האולד פשנד סטאף. -גופיות לבנות ארוכות בבטן, כשיגיעו לחנות ליד העבודה -מסקרה של מייבלין, הורודה עם הפקק הירוק, כי שלי עומדת להיגמר -בושם :| מסתבר שנגמר או התנדף לי ה-212 און אייס, ואני מתההה לחזור להוגו בוס המושלם שלי שהוגדר ע"י רבים כ"ריח מיכלי", אבל הוא יקר עד כאב -קרם לחות לפנים -סנדלים כלשהם לערב. אין לי עם מה לצאת ]: -וגם סנדלים ליומיום כי נעליים סגורות זה סיוט מסריח בקיץ, והקרוקס לא מתאימות לכל דבר -אבל אני בעייתית עם נעליים. אז נישאר עם בגדים ומעבר: -לנצל את הבגד ים החדש והמושלם שלי סופסוף, -ובאותה הזדמנות לשזף את הרגליים שלי מגוון סיד מחזיר אור לגוון קיר שמנת [זה אולי נשמע כמו שאיפה ל-0, אבל אתן לא מבינות כמה זה קשה לשקופה כמוני] -לישון כאילו אין מחר 14 שעות בלילה ולקום עם קורים כל כך עבים בעיניים שיהיה לי קשה לפתוח אותן במשך 10 דקות. -שמישהו יעשה קסם ושהארון שלי יהיה מסודר למשעי לפי חלקים וצבעים.

בחיים לא יקרה הא? -שיגיע ה-26 ביוני, הבגרות האחרונה בחיי [ספרות] -ובאיזשהו מקום שגם יגיע ה-14.8, היום בו אני מתגייסת. >: מרגש אותי.. -חתול. -אוטו -דירה משלי -עוף סיני עם אורז, כדורי בשר ברוטב עגבניות עם פסטת צדפות פיציות, פרופיטרול של מדזו, וופל בלגי של קפה מצדה וסלט פירות עצוםםםם עם קצפת וגלידה, על השולחן שלי, עכשיו. ]: -עץ-כסף. למי יש זמן לעבוד עכשיו, איך אני אסתדר עם רשימת קניות כזאת ארוכה ומשכורת של 600 שקל ]: והכי חשוב, שסבתא שלי תהיה בסדר ותפסיק לסבול, כי פשוט לא מגיע לה ואלה לא חיים בשבילה.