winter is here

eitaniz

New member
המון בהצלחה!!!! יכול להעיד על שירות ללא דופי

בחנות הבורד בהרצליה

לקוח מרוצה כבר כמה שנים ויחד עם זאת, לא רואה את עצמי עולה על מגלשים, או מגיע לחולון...
אמשיך לבקר בהרצליה

משהZ

New member
יהיה נחמד אם תעשו יבוא של ציוד של ברטון...

יהיה נחמד אם יהיה לכם ציוד של ברטון
כמובן במידה והוא יתחרה במחירי ארצות הברית...

I Gabe

New member
ברטון מייצרים גם ציוד סקי?

ידעתי שהם מייצרים רק סנובורד, שזה מעין עקרון אצלם.

משהZ

New member
הכוונה לחנות הרגילה של שמוכרת מוצרי סנובורד

כנראה שלא הבהרתי את עצמי מספיק.
הכוונה לחנות של רובי ששמעתי שהיא מוכרת מוצרים לסנובורד.
והיה נחמד אם הם היו מביאים מוצרים של ברטון

אוף פיסט

אוף פיסט מאמינה שגולש ישראלי לא צריך (וגם אין סיבה משמעותית) לשלם יותר מגולש באירופה על הציוד שלו.
לפיכך אוף פיסט מיבאת בעצמה למעלה מ20 מותגים שונים-רובם ככולם מהמובילים והטובים בתחומם כמו Rome,K2,Nitro,Ride ועוד ,שאינם נופלים במאומה (להיפך)מכל מוצר של חברה זו או אחרת ומציעים חווית גלישה אחרת ומשווקת אותם בלעדית במחירים תחרותים לחול דרך החנויות שלה בלבד.

בכל העולם כול המותגים מציבים מוצרים מקבילים באיכותם בנק מחיר דומות, למשל בכל חברות הסנובורד הבורד הכי בסיסי יעלה כ300$ והבורד הכי יקר לרוב לא יחצה את ה550-600$, כך גם לגבי קסדות,מעילים,משקפות וכו..

רק בישראל בה יש יבואן שונה לכל מותג המחירים שונים ממותג למותג .
מי שבודק את מחירי המוצר בארץ מול מחירו בחו"ל יכול לראות שהמחירים באוף פיסט אינם נמוכים ממחירי אחרים בגלל רמת ציוד נמוכה יותר אלא בגלל שזה המחיר הנכון .
אין שום דרך שבה נקנה או נשווק מוצרים המיובאים עי אחרים במחירים כמו היום בגלל פער התיווך.
כמובן שאוף פיסט מאמינה שלא דורכים על הדשא של השכן ולא תיפעל ליבוא מקביל .
לפיכך , הבחירה היא בידי הלקוח לקנות מה מתאים לו ובאיזה מחיר וכמובן איפה לקנות והאחריות לבדוק את מחיר המוצר האמיתי על ראשו.

קנייה נעימה וחורף פצצות

משהZ

New member
כל אחד ומה שהוא אוהב

אני באופן אישי מאוד אוהב את הציוד של ברטון ולדעתי האישית הם ברמה אחרת.
בעניין הדשא.
על הדשא של השכן דווקא מותר לדרוך אך הבעייה שהוא ירוק יותר

בכל מקרה בכל מקום מתוקן ישנה תחרות כולל ארופה ובארצות הברית.

לא יתכן שחנות אחת בלבד תמכור באופן בלעדי... זה לא קיים לא בארופה ולא בארצות הברית לדעתי לא מדובר בלדרוך על הדשא אלא יותר פחד מתחרות ואולי מעט הסכמי סחר בין חברות ...

אני בנתיים אמשיך לקנות בחו"ל
המון בהצלחה.

אכן

כל אחד זכאי לדעתו ,אבל תמיד אפשר ללמוד משהו חדש ......
במדינה בה יש 2-3 חנויות שהן גם היבואניות של עצמן ועצמן בלבד ולפיכך מתחרות אחת בשנייה, כן כל אחת תמכור באופן בלעדי את הציוד שהיא מיבאת-
באיזה מחיר ? נו, כל חנות ופרשנותה למחיר הנכון .

כאמור אין סיבה שגולש ישראלי ישלם יותר ויקבל פחות מגולש באירופה ולא בכדי אתה ורבים אחרים עדיין קונים בחו"ל .
בכל מקרה מי שמשווה מחירים ובודק-הרווח כולו שלו קח דוגמא-קסדה חדשה של קי2 -2016-http://www.offpiste.co.il/holon-catalog-2016/helmets/k2/verdict
מחיר בארהב-http://www.evo.com/helmets/k2-verdict-helmet.aspx
אם לא תבדוק----איך תחסוך ?

משהZ

New member
יפה מאוד

אגב גם בארצות הברית יש ישור קו ואחידות במחירים עד תאריכים מסויימים
אך לקראת החגים המחירים מתחילים לרדת, גם שם צריך לדעת מתי לקנות...

דוגמה בהחלט מרשימה (מקווה שזה המדיניות לכלל המוצרים ורק מחזק את בקשתי ליבוא ציוד של בארטון
גרמת לי לסקרנות נכנסתי מעט לאתר מעוצב לא רע
אך לא הכול ורוד דוגמה אקראית שדגמתי
http://www.offpiste.co.il/herzliya-catalog-2016/snowboard-boots/nitro/team-tls
המחיר בחו"ל 299.95$ באתר 1690ש"ח (439$)
בכל מקרה הדוגמה עם הקסדה מעולה מקווה שיש לכם עוד מוצרים
בקנה מידה הנ"ל כך באמת נפסיק להזמין מחו"ל, או לפחות נכנס לחנויות בארץ :)

המון בהצלחה

לא בהכל אפשר להתחרות על השקל

המחירים באתר נקבעו כשולמו המוצרים לספק אי שם באוגוסט עפ שערים גבוהים מהיום.
למחיר ארהב צריך להוסיף מעמ כרגע 17%-לא שלי ולא שלך.
לא בכל מוצר אפשר להגיע למחיר ארהב(וזו גם לא ההתחייבות)בגלל עלויות משתנות-לדוגמא על מוצרים מסויימים נדרש אישור מכון התקני,הדבקת תוויות(ביגוד,נעליים,כפפות וכו)על מוצרים שמיוצרים במזרח יש מכס עד 12% (מוצרים מאירופה או ארהב אין מכס)וכמובן עלויות ההובלה המשתנות עפ נמל המוצא.
המחיר הוא לפני הנחות חבר מועדון(עד 20%),חיילים בסדיר,לקוחות סקי דיל .
לגבי הנעל הזו המחיר באירופה 360 יורו שהיו עד לא מכבר 1600 שח .
המחירים באתר מתעדכנים מפעם לפעם עפ העונה,הביקוש או ההיצע-שווה לעקוב.

ואחרי כל זה תוסיף את היתרונות הברורוים לקנייה בארץ שהם-קנייה ויעוץ בעברית ללא לחץ,שרות ואחריות,אפשרות לתשלומים וחיוך .
זה עולם חופשי כל אחד שיקנה איפה שטוב לו.

I Gabe

New member
ואם כבר העלית את זה, מה עם איזו הנחה לגולשי הפורום מתפוז?

ממממ-מכיוון ששאלת

ההתרשמות שלי שרוב הגולשים בישראל קונים לפי כמה אחוזי הנחה הם מקבלים ולא מאיזה מחיר ההנחה-כידוע לך, מכיוון שהמחירים באוף פיסט מלכתחילה נמוכים ככל האפשר ואין מאפשרים הנחות גדולות לכן הנחות של 5% לא יקימו אף אחד מהכסא זה דבר אחד, דבר שני גם אם אנחנו נותנים מחיר זול !! מארהב על אותו מוצר מסויים תמיד קם הצדיק שמביא אותו מאי-בי ב50 שח פחות עם דודה שלו שטסה בביזנס ולכן הוא לא משלם משלוח ולא מעמ.
לעומת זאת מי שהוא לקוח חוזר אזי החנות מפרגנת לו באהבה בעד 20% הנחה.

נ.ב- תזכיר לנו כמה עולה הקי2 פינקל 2016 באהרב ? http://www.skinet.com/ski/gear/k2-pinnacle-110-hv-2016
באוף פיסט היא עולה עכשיו 1690 שח-
נו .........אתה רואה אפשרות להנחה נוספת ?
אולי באמת צריך לעלות את כל המחירים ואז לתת הנחות ענק , אולי ....מי שלא מבין את ההבדל בין אוף פיסט למה שקיים בכל ענף מסחר בישראל - הנחה של 10% לא תביא אותו.

חורף לבן

I Gabe

New member
אני מבין את השיקול שלך

נכון שקמפיין בפייסבוק 40% נשמע משהו שאסור לפספס (אופס, פספסתי) אבל בעידן הסמרטפון אני רואה די הרבה אנשים בודקים מחירים מול חו"ל בזמן אמת, בחנות. ככה שאני חושב שאולי ההנחה מביאה את האדם לחנות אבל בסופו של דבר זה כן המחיר שגורם להחלטת הקנייה. דרך אגב, אותו דבר קורה גם עם ציוד צילום. הציוד הנפוץ, של קנון וניקון יותר זול בארץ מבארה"ב.

עלית על הנקודה

לא המחיר האמיתי מביא את הקונה הישראלי לקנות אלא "ההנחה" -וכאשר מוכרים מראש במחיר נכון והוגן אין מקום להנחה מה שמעצים את אפקט ה30% -70"הנחה" .
כל עוד עם ישראל ימשיך לקנות את הלוקש הזה-לא ישתנה כלום.

דוגמא-אני מוכר קסדה חדשה של K2 דגם 2016 שעולה 70$ בארהב במחיר מבצע של 250 שח.
בחנויות אחרות מוכרים קסדה של יצרן מתחרה דגם דומה 2016 שעולה גם כן 70$ בארהב במחיר "מבצע" אחרי הנחה של 299 שח.......אחרי הנחה--הוא מוכר 20 אני מוכר 1...

I Gabe

New member
חייב להודות שגם עלי זה עובד לפעמים

למרות שאני מודע לכל הטריקים והשטיקים האלה. אני לא איש שיווק אבל עובד איתם על בסיס יומיומי. ועדיין, כשאני רואה שני מוצרים באותו מחיר שאחד בהנחה והשני לא (באותו מחיר לאחר הנחה) יש לי הרגשה שזה שהיקר יותר טוב ואני מרוויח. זה כי אין לי את הכלים להשוות מה באמת יותר טוב.

פסיכולוגיה בגרוש אבל זה עובד, מה לעשות.

למעלה