winter is here

winter is here

www.offpiste.co.il

החדשות כבר בפנים !

marceloros

Member
מנהל
שתהיה לך רובי ולכולנו עונה נפלאה

גולש על סקי אצלך? מפתיע

ציוד סקי, סניף חולון, זה חדש?

daniweb

New member
בהצלחה....

אתמול קניתי מכנס בהרצליה,
אחלה מוכרים יש לך שם.
אם אפשר לתת הערה קטנה על האתר החדש: חבל שהמחירים הם רק אחרי הכניסה לעמוד המוצר ולא כמו קודם שהיו בדף הראשי, השקיפות הזו היתה מצוינת!

alien life form

New member
האם אפשר להסיק מהתמונה שאתה מתחיל למכור גם אביזרי סקי?

שיהיה בהצלחה בכל מקרה.

תשובות

המחיר שם אז יש שקיפות- מכיוון שיש מכל מוצר מגוון צבעים או מידות-לא רצינו לפרוס את הקטלוג ל20 עמודים ובתצורה הקודמת רוב הגולשים לא פתחו כלל את דפי המוצר ולא נחשפו לכל הצבעים או המידות.
ציוד סקי אכן חנות מותג של K2 ,סניף ממוקד סקי בחולון-כמיטב המסורת של הרצלייה לסנובורד.

alien life form

New member
קודם ראיתי גם רק את הפרסומת

עכשיו גם נכנסתי לאתר. נראה מצויין וגם המחירים נראים מצויינים. pinacle 130 במבצע זה ממש מציאה.

בהצלחה

Maoz20

New member
מברוק גדול.

נקווה שהכניסה שלך לתחום הסקי , תהווה אלטרנטיבה לחנות היותר יקרה בארץ ותגרום לירידת מחירים לגולשי הסקי כפי שקרה לנו, גולשי הסנובורד, שבזכותך ניתן היה לקנות בורדים וציוד בארץ במחיר שפוי ובשקיפות מלאה ולעיתים אף זול יותר מחו"ל.
בהצלחה,
מעוז

I Gabe

New member
בשעה טובה ומוצלחת!

היום ומשך שבוע הבא לא יתאפשר לי להגיע בגלל עומס אבל בשבוע שאחרי זה היה בטוח שאני מתייצב.

I Gabe

New member
הייתי שם ראשון

מבנה מרשים ומשופץ, חנייה בפתח החנות. החנות מרווחת,יפה ומסודרת. הצוות אדיב וחייכן. מבחר ביגוד באיכות גבוהה, משקפים, וקצת פחות סקי , נעליים ואביזרים. בבירור העדפה של איכות על פני מחיר כך שלמרות שהמחירים טובים מול חו"ל, זאת לא חנות עממית או זולה. למרבה הצער רובי לא מחזיק מידות של גמלים כך שלא נמצאו לי מעיל, נעליים וקסדה במידה שלי ויצאתי בידיים ריקות
אולי יגיעו בהמשך

לסיכום, תוספת מבורכת לנוף הסקי המקומי ואני מחזיק אצבעות חזק חזק להצלחה.

תודה ידידי

אכן היית הראשון תודה על המחמאות, ב"בק-אורדר" הראשון שלנו אם תרצה להזמין משהו מסויים תוכל ונדאג לך.

שוב תודה

למעלה