WINDOWS .OLD לאחר העידכון סתיו

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
WINDOWS .OLD לאחר העידכון סתיו

שמתי לב שדיברו על זה שגדול התיקיה 3.85 גיגה...זה בערך גודל הווינדוס ...אבל המקום שתפס היה 25 גיגה..

ובפנים הוא ריק! כלומר לשחזר ממנו משהו אין...לא נמחקו לי קבצים או תוכנות .אבל גם לא גובו בתיקיה זו.....למעט גול דרייב..לפחות זה נשאר (אם כי לא באופן אירוני זה גיבוי רשת ממילא גם וניתן להחזרה)

יש לי תחושה שמיהרו קצת עם העדכון..היה אמור לצאת עוד שבועיים שלושה...ושוחרר מוקדם מידי, אני תוהה איך האינסיידרים לא שמו לב לבעיה הזו...

בכל מקרה תבדקו אולי זה סתם תופס לכם מקום....אני הסרתי אותה עם כלי הניקוי פיניתי שטח...

הווינדוס מתפקד טוב סה"כ....אצלי . למעט איזה הודעת סקריפט שמדפסת שעובדת ממילא..אז כרגע אני לא מתעסק עם זה...

ויש שיפור בעדכון המערכת רצה יותר טוב..לא התעמקתי בשינויים כי אני ברובם לא משתמש ..ובכלל לדעתי הרוב זה שיפורי יציבות מהירות וכו' ..יש שיפור שכן השתמשתי זה להגדיל כתב ללא שינוי כל המסך..ולוח גזירים ששומר כמה משפטים ולא רק אחד סוף סוף!

ממיקרוסופט לא הייתי התחייסות באופן מוזר גם אין הרבה מידע ברשת על זה....לא עשו רעש אבל דיווחים יש....

בכל מקרה עדיך לחכות שיתקנו את זה...לפני שמעדכנים...או לכל הפחות לגבות הכל את כל החומר לדיסק אחר רצוי חיצוני או ברשת
ואז לעדכן (אני מאמין שיתקנו)

מעניין אם סידרו באגים

אני זוכר שהיה מישהו שציין שיש באג קטן, שהמדיה פלייר לא נסגר עם לחצן הכיבוי שלו.

יש עוד באג קטן של האייקונים ליד השעון. כמה שלא מגדירים את זה, בסוף המחשב עושה כרצונו. הם סוחבים את הבאג זה כבר מ XP.

למעלה