windows 8 מחשב נעול

ornapost

New member
windows 8 מחשב נעול

יש לי לפטופ של סמסונג .

עם ווינדוס 8 המחשב תקוע על מסך הכניסה מבקש סיסמא כדי להכנס ניסיתי את כל האפשרויות כולל איפוס סיסמא והכל . ואין גישה המחשב פשוט ננעל לי ואין לי גישה , איך יוצאים מזה ? המון המון תודה

asher1231

New member
פרט קצת שנוכל לעזור לך

אתה הכנסת את הסיסמה ושכחת?
זה פתאום הופיע?
מה עשית עד עכשיו?
נסה להיכנס למצב בטוח ושם לבחור את חשבון מנהל המחשב
לרוב אין לחשבון זה סיסמה ודרכו ניתן לאפס את חשבון המשתמש שלך...

ypm

New member
ניתן להחזיר מערכת הפעלה למצב מפעל

בכל מצב גם כאשר ישנה סיסמה, בתחילת תהליך זה , ישנה אפשרות לבצע גיבוי למקור חיצוני לקבצים החשובים ואחרי לשחזר.

יתכן שניתן גם לשחזק מערכת כולל החומר הנמצא במחשב -לאופציה זו אין לי ניסיון =לא יכול להמליץ

ornapost

New member
בסוף פשוט נפטרתי מהווינדוס 8

המחורבן הזה !!! תודה לאל
windows 8 זה vista מספר 2 , גועל נפש של מערכת הפעלה .

לצערי נאלצתי למחוק מחיצות שחזור וגיבוי שהגיעו יחד עם המחשב, ממש נאצלתי לגשת להארד דיסק דרך פרטישן מג'יק, לא נותרו לי ברירות.
בכלל כל השיטה המפגרת שאין לך סריאל והוא נמצא בתוך המחשב זה בולשיט , סתם תוקעים מדבקה למטה והלקוח בטוח שקיבל מערכת הפעלה מקורית , בתחלס זה סתם אימג' שתקועים עליו כל השטויות ששייכים למיתוג של החברה ומדבקה של וינדוס 8 .

עכשיו אני מבינה למה שנים נמנעתי מלרכוש לפטופ , כל חברה והמיתוג שלה , חתיכת חרטא ! ממתגים הכל נועלים את ההארד דיסק ודופקים את הלקוחות !

זה הלפטופ הראשון והאחרון שלי !

בכל אופן תודה על הנסיון לעזור , ועל הבמה לפרוק קצת עול !

אורנה.

ypm

New member
כולה היית צריכה ללחוץ F4 ולשחזר

ואם המספר של ה8 היה מחוץ למחשב, מה זה משנה ?
זהו רישיון OEM השייך אך ורק למחשב הזה .

ornapost

New member
כולה F4 לא עבד כלום הכל פשוט

ננעל , לא נתן לי לאפס , לא נתן לי לשחזר לא נתן לי זילץ. כלום NADA.

אציין שזו לא פעם ראשונה שווינדוס 8 עושה לי בעיות , לפני שבועיים הוא חסם בפני את האפשרות לגשת לחשבון שלי בווינדוס , ומנע ממני הורדות מהחנות שלהם , קיצור יצרן המחשב שיחרר מחשבים עם אימג' דפוק .

מה עוזר לי סריאל ? אתה באמת שואל את השאלה הזו ? נכון שזה oem.
אבל דבר ראשון בן אדם רוכש תוכנה חוקית מקורית ( על פי הפרסום) זכותו לקבל גם דיסק התקנה ומספר סריאלי .

שנית בדיוק בגלל מקרים כאלה בהם יש צורך להתקין את מערכת ההפעלה מחדש, לא משנה מה תהיה הסיבה, האפשרות צריכה וחייבת להיות קיימת .

ושלישית זכותו של לקוח לבחור אם להשתמש באימג' שמסופק עם המחשב או להתקין התקנה נקייה של מערכת ההפעלה.

אם הייתי יודעת מלכתחילה שמחשב שמגיע עם מערכת הפעלה "חוקית" בעצם מגיע עם אימג' ממותג, לא הייתי רוכשת מחשב עם מערכת הפעלה עליה גובים תוספת תשלום .

ypm

New member
ככה זה בכל מותג OEM, ההתקנה מהמפעל

כאשר מתקינים מחדש התקנה חדשה, ההתקנה לוקחת את המס' הנמצא צרוב על צ'יפ במחשב ומבצעת אקטיבציה באינטרנט .

ypm

New member
האם פעלת לפי הוראות היצרן וה F4 לא עבד ?

ornapost

New member
זה בתחלס כבר לא רלוונטי

הגעתי למסך הכניסה שצריך להכניס שם משתמש וסיסמא הכנסתי את הפרטים ונרשם שהם שגויים , ניסיתי כמה פעמים ולא הלך חיפשתי דרך קיצורי מקשים לדלג על המסך הזה ולא עבד , בעבר הייתה לי הבעיה והייתה אופציה לאיפוס סיסמא וזה פתר את הבעיה אבל הפעם פשוט נתקע. ואחרי שכמה פעמים ניתקלתי כבר בבעיות מהסוג הזה במערכת ההפעלה הזו פשוט החלטתי להתקין וינדוס 7 , אבל לצערי חברת סמסונג פירמטה את ההארד דיסק לאיזה פורמט לא מוכר ונעלה אותו. מה שאילץ אותי לפרוץ את הנעילה ולפרמט את כל המחיצות בניהן את מחיצת השחזור כך שלא ניתן לשחזר כעת את מה שהגיע מהמפעל.

ypm

New member
בסתםסונג לא משחזרים כך

מכבים את המחשב לגמרי ושמפעילים מחדש בזמן שמופיע לוגו סתםסונג יש ללחוץ מס פעמים על F4

ornapost

New member
אילו היה לי מספר סריאלי

ודיסק הייתי יכולה להתקין התקנה נקיה, אבל הם לא מספקים את זה אז נתקעתי , אין לי מושג עכשיו מאיפה אני משיגה ווינדוס שמונה שעובד ומאיפה אני מוציאה את המספר הסריאלי שהגיע לי עם המחשב ושהיה טמון במחיצת השחזור.

ypm

New member
מספר המפתח עדיין אצלך, הוא צרוב על צ'יפ ב

בלוח אם

בעת שמתקינים מערכת הפעלה מחדש אין צורך להקליד ההתקנה שואבת אוטומתית.

ornapost

New member
אז אם אני משיגה

דיסק התקנה , אז אני יכולה להתקין התקנה נקייה והמחשב ידע למצוא את המספר הסריאלי ? איפה אני מוצאת עכשיו ווינדוס 8 ?

סנגיב

New member
הסריאל נמצא על מדבקה בתחתית של המחשב.

את חלונות 8 תשיג מחבר/חברה או פנה לשרות והם יטענו חלונות מחדש.

ornapost

New member
הסריאל לא נמצא במדבקה

זה כל הדיון כאן, שכבר לא לא נותנים לך מדבקה עם סריאל . תקרא את הדיון .

סנגיב

New member
אין מדבקה - אין צורך בסריאל. תתקין מערכת זהה

לזאת שרכשת עם המחשב והיא לא תבקש סריאל.

ornapost

New member
אני יודעת שזו שאלה לא הולמת

ואם היא בעתית אפשר למחוק אותה , אבל משהו יכול להמליץ מאיפה אפשר להוריד windows 8 הגירסא הרגילה 64 bit?

ornapost

New member
השאלה שלי היא כזו

אחרי שנמחקו מחיצות השיחזור האם הסריאל אבד או ניתן לשחזר אותו ? יש על המחשב מדבקה של ווינדוס 8 בלי מספר סריאלי. כל דיסק התקנה עם מערכת הפעלה זהה לזו שרכשתי תזהה שיש מספר סריאלי ולא תבקש אותו במהלך ההתקנה ? לא תהיה לי בעיית אקטיבציה ?

freeman123

New member
הסריאל מוטבע בתוך המערכת -לא אבד לך כלום

גם אם תמחקי או תחליפי דיסק קשיח , תוכלי תמיד להתקין מערכת הפעלה win 8 (מדובר בטח ברגיל לא הפרו) ובזמן שהוא צריך לאמת פרטי הקוד הוא יעשה זאת בצורה עצמאית .

זה דווקא טוב , תמיד תדאי שלא משנה מה יש לך את הקוד כבר ואין צורך לזכור או להעתיק אותו .

למעלה