window shopping

window shopping ../images/Emo100.gif../images/Emo99.gif

האם אתן אוהבות לעשות שופינג ווינדו
כלומר להיכנס לחנויות או להסתכל על חלונות הראווה מבלי מטרה לקנות
האם זה דווקא גורם לכן לרצות יותר לעשות קניות
אנחנו עכשיו בעוצר הוצאות ואני ממש עושה הכל לא ללכת ליד חנויות, שלא אתפתה

adika60

New member
בעייתי מבחינתי....אני מאוד מתפתה להיכנס

לחנות אם משהו באמת מוצא חן בעיניי...ואז אני גם מתפתה כבר לקנות. מבחינתי, אין כ"כ גבר כזה windows shopping אז אם אני בתקופה שמנסה לחסוך, מעדיפה להימנע בכלל מאזורים "מועדים לפורענות"

עינב ג ל

New member
כן

לפעמים יש לי מצב רוח כזה, ואני יכולה לטייל שעתיים בקניון ולא לקנות כלום. לפחות אני מזהירה את המוכרות מראש, כשהן באות להציע שירות, שאין לי כוונה לקנות, ומודה להן, ובדרך כלל הן פשוט מניחות לי לטייל בחנות בלי הפרעה. אם הן לא מניחות לי - אני יוצאת.

EFRATY10

New member
לפעמים אני ממש גאה בעצמי אם רק הסתכלתי

ולא קניתי,כי אני בזבזנית גדולה.

המון. יותר מדי

יש לי שני סוגים של שופינג חלונות ראווה, אחד כשאין לי שום כוונה שבעולם לרכוש כלום ואני עוברת אך ורק כדי "לשטוף את העיניים" ולסמן לעצמי פייבוריטים. בדרך כלל מתרחש בחנויות במהלך העונה כשעוד אין מבצעים באופק, כי באופן כללי אני מנסה לא לקנות במחיר מלא אלא לחכות להנחות סופעונה. סוג שני - בסופעונה או בחנויות אאוטלט אני לפעמים הולכת ממש רק כדי להתרשם ולבלות קצת זמן בבדיקת המבחר, אבל במצב כזה אני פתוחה לרעיון של קנייה ואם משהו יתפוס לי את העין אני אמדוד ואולי אקנה. אצלי כמעט כל שופינג מתחיל כווינדואו שופינג כי הארון שלי די מלא ככה שכמעט לא יוצא שאני חייבת לקנות משהו והולכת לחפש אותו ספציפית. אם יש דברים שחסרים לי במלתחה אני משלימה אותם כשיוצא לי, בדרך כלל בזמן שאני בכלל לא מחפשת.

niya

New member
../images/Emo66.gifכשיש לי סבלנות וזמן

windows shopping זה הדבר עבורי
ואז אני יכולה להסתובב שעות בחנויות, למדוד, להוריד, למדוד שוב, להשוות בין בגדים... לצערי לאחרונה אין לי לא זמן ולא סבלנות, מזמן לא עשיתי וינדוס שופינג ראוי לשמו

סויה 1

New member
אני לא אוהבת window shopping באופן מיוחד.

אני אוהבת להכנס לחנויות ולקנות וכשאין באפשרותי הכלכלית לקנות זה די מרגיז אותי ואז אני מוותרת על ה-ווינדו שופינג כדי לא להוציא לעצמי את העיניים עם מסרגה...

lollapalooza

New member
ממש לא.

זה רק עושה לי חשק לקנות דברים. אם אני לא מתכוונת לקנות או לא יכולה, משתדלת לא להסתובב ליד חנויות.

אין לי שום דבר נגד

אני לא הולכת במיוחד או חובבת במיוחד, אבל כמעט כל סיבוב עם חברות בקניון הוא מבחינתי ווינדו-שופינג אונלי. אם צריכה משהו, בד"כ אלך לבד ואקנה.

עינוי סיני חסר טעם ../images/Emo3.gif

אבל במקומך הייתי פורקת קצת את העוצר בחנויות סטייל אייץ אנד אם או אאוטלטים (יש בהרצליה ויש עוד אחד גדול ממש שפתחו לפני שנה שאני לא זוכרת את שמו
, בית טפר...) רק בשביל הדברים הפרקטיים שאת מרגישה שחסר לך בארון, מבלי לפרק את הכיס. אני לדוגמא קניתי השבוע באייץ אנד אם ג'קט/מעיל שכזה ב-180 שקלים וראיתי סריגים בשישים. גם הסריגים הבסיסיים של זארה עולים בין 80-100 ותמיד אפשר להתפרק בחנויות אקססורייז..
לפעמים צריך רק פריט אחד כדי להרגיש יותר טוב והוא ממש לא חייב להיות יקר
ואם יש לך אומץ להתנסות באי-ביי אז הוא בכ-ל-ל לא חייב להיות יקר

לפעמים צריך להיות על תקציב מוגבל

או לחכות להגעת חיובי האשראי יוצא שאני מטיילת לי ואם ראיתי משהו יפה אני אסתכל ואולי אפילו אמדוד. אם כשיגיע הזמן לקניות עדין אזכור בחיבה את הפריט אחזור למדוד שוב. אבל כשיש "עוצר" על פי הגדרתך אז נצמדים אליו הכי בריא לי ולארנק

SimplyMe1

New member
רק בחנויות שיש בלינק

ובניו יורק. אבל מה זה עוזר לי אם ממילא אין לי $$$ עבור התכשיטים משם?:) אין כמו לצפות בסרט ארוחת בוקר בטיפני'ס כדי לרצות לעשות שם וינדוס שופינג מענג,ולהציץ בפנים כמובן. בארץ אין הרבה חנויות שעושות לי את זה..ושבעתי מוינדוס שופינג כשעבדתי בקניונים עם חנויות יוקרה בארה"ב ד"א את קוראת את התש' שעונים לך לסקרים?או שאת סתם משועממת ומחפשת מה לסקור?:)

למעלה