Wind Archer

Shanny9

New member
Wind Archer

ממממ, איך מעלים את הסטאטים של הווינד ארצ'ר? אני כבר רמה 13 אבל אני לא יודעת ממש איך לעלות ומישהו מכיר איזשהוא בילד לאיך להעלות את הסקילים?
תוודה

btekx

New member
את צריכה 5 STR יותר מרמה שלך

את צריכה 5 STR יותר מרמה שלך, כול שאר לDEX (אם את רמה17 צריכה 22 STR, הכול DEX) אלו בדיוק כמו עבודה קשת רגיל...

מדובר על סקילים, לא סטאטים.

ומצטערת, אין לי מושג בכל הנוגע לקשתים. [עידן? תעזור?
]

Guid

New member
עיינתי קצת בבילד הזה...

בעבודה ראשונה הוא סבבה לגמרי, בעבודה שניה הוא לא נראה לי משהו מיוחד... אני לא מכיר את הסקיל storm breath, ולא ממש כתוב שם מה הוא עושה, אבל הם שמו את המקסוס שלו בעדיפות על פני הbow mastery, וזאת נראית לי טעות די קריטית... אלא אם זה איזה סקיל מיוחד שמוסיף mastery בעצמו~ אבל לא נראה לי.. סיגנוס זה מוזר~

ToryMaster

New member
זה לגמרי תלוי במה אתה רוצה

האמת שבילדים של סיגנוסים הם הכי גמישים שראיתי עד כה, אז זה ממש תלוי. אני הייתי מעדיפה mastery קודם כל, אבל סטורם ברת' הוא סקיל התקפי שאם אני לא טועה הוא גם מוב, כך שיש כאלו שבוחרים בו על פי אחרים. אגב, עם הלוחמת שלי נגיד, עקבתי אחרי בילד מסוים ורק אחר כך הבנתי שזה לא היה מוצלח עבורי, כי אין לי כרגע צורך רב ברייג'. עניין של ניסוי וטעייה, באמת.

Guid

New member
את צודקת, בעיקרון,

אבל בקטע של המאסטרי אצל קשתים זה ממש קריטי. מניסיון. בלי מאסטרי את פשוט לא שווה, ולא משנה עד כמה הסקילים ההתקפתיים שלך הם ממוקססים... אז שוב, אם הבריט' הזה הוא סקיל שמוסיף מאסטרי על הדרך אז זה סבבה, אבל אם לא- זו טעות לא קטנה למקסס אותו לפני המאסטרי...
ואם כבר בבילדים עסקינן- אני פשוט ממליץ לכל אחד להבין טוב טוב מה כל סקיל עושה, ולפתח לעצמו את הבילד האופטימלי בשבילו. זה הדבר הכי חכם לעשות~ D:

ToryMaster

New member
ישמצב

אני מה אני מבינה בקשתים
, על לוחמים אני יכולה מתוך שינה להסביר לך, אבל אחרים זה ג'יבריש

miss_t

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת שזה סקיל טוב

הוא דוחף כמה מפלצות ממך, ברמה 30 יש לי אותו ונהנתי לשחק איתו כשהייתי צריכה להרחיק ממני כמה מפלצות זה בהחלט עזר בנוסף הבנתי שסקיל זה מעולה עבור CPQ!

זה לא לגמרי נכון

יש כאלו שמעדיפים באמת שלמקסס מאסטרי אבל צריך להתחשב בזה שהסינים והקשתים מטמעטים ב-% שלהם בגלל כל העבודות החדשות וזה אומר שבעיקר ב- CPQ צריך סקיל שתוקף מקרוב כי כמעט אין דרך לספק קשתים ב- PQ הזה אז יש כאלו שמעדיפים למקסס אותו קודם אם הם בעיק ב- CPQ אבל אם רוצים לעשות משימות ולהתאמן בחוץ שד"א מאז שיצאו המיני דאנג'נים יכול ליהיות הרבה יותר יעיל אז באמת יעלה מאסטרי קודם בסה:כ אם עושים CPQ סטורם ברט' זה סקיל ראשון בישבילך כמובן שאפשר קודם להעלות את המאסטרי ל- 15% שזה מצריך בעצם רק נקודה אחת ולא 2 נקודות כמו שאר הסקיל

Guid

New member
טוב,

לך ולליאת יש כנראה ניסיון עם הסקיל הזה, אז זה לא חכמה~
אם זה סבבה למקסס אותו קודם אז שיהיה~

למעלה