מבינה אותך לגמרי
G g i r a f e New member 6/6/11 #13 הגידי אם את ראש הממשלה, מותר לקטול, ובצדק, אל מנהל הפורום השכן, לדעתך, צריך להתייחס בחרדת קודש ?
L Lonely In Blue New member 6/6/11 #15 כאחת... הסטרילית לחלוטין, איסטניסטית פר-אקסלנס, האינך חוששת שהילד יזדהם ?
ש שרשירית New member 6/6/11 #25 עצם ההחלטה להביא ילד לעולם היא לקחת משהו תמים ונקי ולראות אותו מזדהם לך מול הפנים. אבל בכל רע יש טוב. אתמול ברכתי אותו ואת כל ילדי כיתה א' בטקס קבלת התורה ואמרתי ש" אלוהים סידר לנו גן עדן ותמימות אבל בזכות הנחש התברכנו בחכמה וסקרנות" בכל רע יש טוב ולהיפך. עכשיו הולכת להתרחץ !
עצם ההחלטה להביא ילד לעולם היא לקחת משהו תמים ונקי ולראות אותו מזדהם לך מול הפנים. אבל בכל רע יש טוב. אתמול ברכתי אותו ואת כל ילדי כיתה א' בטקס קבלת התורה ואמרתי ש" אלוהים סידר לנו גן עדן ותמימות אבל בזכות הנחש התברכנו בחכמה וסקרנות" בכל רע יש טוב ולהיפך. עכשיו הולכת להתרחץ !
Y ye44 New member 6/6/11 #31 ../images/Emo6.gif את שמה ../images/Emo23.gif שאת עונה לאחד שהוא מפוצל באישיות אה מיסייה לימונרו ? או שמה girafe או La vie en rose או ילד כוכבית
../images/Emo6.gif את שמה ../images/Emo23.gif שאת עונה לאחד שהוא מפוצל באישיות אה מיסייה לימונרו ? או שמה girafe או La vie en rose או ילד כוכבית
ל לימונרו ליים New member 7/6/11 #34 פיספסת לחלוטין את ה-Lonely In Blue. דווקא את הניק, אשר "מזמין" שתמליץ לו על אחת התרופות החביבות עליך. אני שמח לראות שמצאתם שפה משותפת, אתה והשרשירית. ישנם זיווגים, שאלוהים בכבודו ובעצמו החליט עליהם.
פיספסת לחלוטין את ה-Lonely In Blue. דווקא את הניק, אשר "מזמין" שתמליץ לו על אחת התרופות החביבות עליך. אני שמח לראות שמצאתם שפה משותפת, אתה והשרשירית. ישנם זיווגים, שאלוהים בכבודו ובעצמו החליט עליהם.
י ילד כוכבית New member 6/6/11 #16 אבל הוא רק ילד... אינך חוששת שהוא יזדהם חלילה ? ואח"כ גם יזהם אותך ?
ש שרשירית New member 6/6/11 #27 אה כן, הבנתי. זה אתה בעל האישיות המפוצלת ../images/Emo140.gif בהצלחה לכולכם!
ש שרשירית New member 6/6/11 #30 במקרה שלו נראה לי שכדי לענות על זה צריך לעשות הצבעה מי בעד? מי נגד? נמנע!
ל לימונרו ליים New member 6/6/11 #22 ברור... שמי אשר לא ראה, כיצד תלונתך על "זיהום" הפורום הזה, גרמה למחיקת השירשור אותו פתחתי, לא יבין, למה התגובות אלייך היו כאלו. שאי ברכה. והישמרי מלהזדהם.
ברור... שמי אשר לא ראה, כיצד תלונתך על "זיהום" הפורום הזה, גרמה למחיקת השירשור אותו פתחתי, לא יבין, למה התגובות אלייך היו כאלו. שאי ברכה. והישמרי מלהזדהם.