win win situation

טורניר מיון גרביים ../images/Emo106.gif

מי שעושה הכי הרבה זוגות מנצח סל הכביסה הנקייה שלי מעולם לא היה כלכך ריק

../images/Emo47.gif

בהחלטטטטטטטטטט יש לי שקית כזו, שבה אני שמה כל פעם את הגרביים מארץ הגרביים האבודות פעם בכמה זמן אנחנו שופכים את כל התכולה וכל פעם מופתעים למצוא זוגות חדשים כמו בחיים :)))

הידעת ../images/Emo132.gif

שראש ממשלת ארץ הגרביים האבודות הוא מייבש הכביסה? אחרת איך תסבירי את זה שעל כל 4 זוגות נכנסים למכונה, יוצאים רק שלושה זוגות וחצי?
סוג של טוויילייט-זון עם ניחוח אביבי
לדעתי זאת קונספירציה של השמאל

את חושבת

שלא חשבתי על זה לבד?
פעם אפילו כמעט ופירקתי אותו לחלקים למצוא היכן בדיוק מסתתרת הקונספירציה זה נגמר באינסטלציה חדשה

זו קונספירציה זו...?

אני עד עכשיו מנסה לגלות מי המציא את המנה "סלט ערבי קצוץ דק"... הערבים? או שמא הימין הקיצוני...? שורה תחתונה,כולם אנטישמים... שברי מילים,שברים עשרוניים,שבר בירך כולם פה קצוצים דק בלאו הכי. העיקר לא לשכוח להוסיף מלא מלא לימון.

קצת שמן זית

ויהו כאלה שגם ישכחו... שהיתה זו קונצפירציה של השמאל, אשר רצחה את רבין, השם יקום דמו.

זו לא קונספירציה זו גזענות! ../images/Emo88.gif

בדיוק כמו עוגה כושית מה קרה? אי אפשר לומר עוגת שוקולד? שערוריה

מה זאת אומרת

מה זאת אומרת ? מה - אומרת מה, זאת - אומרת זאת אומרת - אומרת אומרת. זה לא ברור שרבין, לאחר שהירבה להרים כוסות שמפניה, ועירבב אותם עם ויסקי, הזמין את יגאל רביב, לשכנע את הבנזונה ימח שמו, לתקוע לו שלושה כדורים בגב ? הרי ידוע, שרבין, רמטכ"ל ששת הימים, ז"ל, תיכנן הכל, כדי ששמעון פרס, יבדל לחיים ארוכים, יירצח. אלא שקרתה טעות מצערת, ובסופו של דבר, שמעון פרס - נשיא. ואנחנו תקועים, עם הביבים.

../images/Emo6.gif

זה כלכך נכון! וזה תמיד מתגלה באיחור של כ-72 שעות כשיש ריח של רטיבות בחדר ולא מבינים מאיפה

מועדון הגרביים הבודדות ../images/Emo9.gif

אצלי מצאתי אשם חדש או יותר נכון אשמה, אין כביסה שאני עושה ולא נגמרת בעוד כמה גרביים בודדות, העניין הוא שלרובן אני לא מוצאת את הזוג.\ לדעתי - ביום שאני אצליח להזיז את המיטה שלי ששוקלת בערך טונה - אני אמצא שם אוצרות

למעלה