wicca sphere זה בשבילך.....

אלון קס

New member
wicca sphere זה בשבילך.....

רשמת באתרך שמעט מאוד אנשים יכולים לראות הילות - ובכן טעית! כל אחד מסוגל לראות הילות, צריך רק לשבור כמה חומות הגנה ולעבוד על ראייה מרחבית... אני מוסיף קישור מצויין שמלמד איך לראות הילות - אתה תראה שמהר מאוד את מצליח לראות הילות... אנא תקן את הטעות הזאת באתרך, משפטים כאלה רק יוצרים חומות הגנה לאנשים ולא מקדמים אותם.

wicca_sphere

New member
הייתה כנראה טעות בהבנה

קודם כל תודה רבה על זה שאתה מעיר הערות כדי שאני אוכל לתקן. הכוונה שלי הייתה שחלק מאוד קטן נולד עם היכולת ונשאר איתה גם בלי לפתח אותה. אבל אם יוצא מדברי שרק חלק יכולים בכלל אז אני אשנה את זה מיד. אבל אם אינני טועה, רשמתי שמה שיש דרכים לשיפור ראיית ההילה לא? אם לא רשמתי אני אוסיף מיד. תודה רבה

אלון קס

New member
עוד משהו לגבי מסע אסטרלי......

אתה מלמד רק את השיטה דרך חלימה (חלום צלול) אפשר לצאת לאסטרלי גם בלי להיות בחלום... וחבל שלא לימדת שיטה זו - אני מצרף אתר מפורט שכולל שיטה זו וגם הרבה חומר תיאורטי לגבי מסעות אסטרלים. דבר נוסף - לא לימדת כיצד לנוע באסטרלי, כיצד להתמודד עם יישויות, כיצד לחזור לגוף (חשוב מאוד!) וכו´.... אך חוץ מאיך חוזרים לגוף שאת זה אתה חייב, השאר זה לבחירתך - וזאת הבעיה עם אתרים, כשאתה מורה אחד על אחד, אתה יכול לדעת מה התלמיד שלך צריך אם הוא צריך שיפרטו לו או לא יפרטו לו - בכל מקרה לשיקולך. דבר שלישי, המשפט שרשמת לגבי יישיות יוצר חומות הגנה וגורם לאנשים לפחד לצאת לאסטרלי - לכן אני מציע שתגיד כי הסבירות היא מאוד נמוכה, וגם אם פוגשים ניתן ישר לחזור לגוף או לברוח מהם בעזרת עלייה לאסטרלי העליון.

אלון קס

New member
דבר שלישי.......

בחלומות צלולים נתת רק שיטה אחת ודי פשוטה....יש כמובן המון המון שיטות, אבל רצוי מאוד להרחיב קצת בשיטות, כי חלומות צלולים זה באמת משהו שכל אדם צריך שיטה אחרת לחלוטין. אני בשיטה שלך מעולם לא הצלחתי להגיע לחלום צלול (וניסית אותה במשך קרוב לשנתיים!) אמנם, כשלמדתי שיטות שונות מהאתר הישראלי (אני ממש לא זוכר את הכתובת שלו) לחלומות צלולים, תוך שבועיים כבר הגעתי לחלום צלול. לכן באמת כדאי להוסיף. יש לך גם טעות בלינק מסויים - בפרק על מסעות אסטרליים, יש לינק לשליטה בחלומות, והוא מוביל לפרק בתע"ח ולא לשליטה על חלומות. המממ.....אני גם הייתי מוסיף עוד כל מיני עבודה באנרגיות, פתיחת צ´אקרות וכדו´... זה דבר נורא חשוב לפתח את השליטה באנרגיות - זה עוזר המון אח"כ!

ועוד משהו,ספייר

לא בקרתי באתר אחרי האפדייט,אבל אז יסוד המים נעלם בו באופן מיסתורי... אם תקנת את זה ראה את ההודע כמבוטלת.

wicca_sphere

New member
לאור הצפון, אלון קס וכולם

קודם כל ברצוני להודות שוב על הביקורת הכנה שלכם והעוזרת, בניגוד לג´סטין שאומר רק שהאתר נוראי (יכול להיות לדעתו, כל אחד ודעתו שלו) בלי להגיד איך לתקן בכלל ומה לשנות ב-ד-י-ו-ק. עכשיו, אור הצפון, הזכרת את יסוד המים שנעלם, את יכולה בבקשה לציין לי את המקום שבו לא הזכרתי אותו? תודה רבה אלון קס, אני מבין ויודע שיש שיטות רבות להרבה מאוד מהדברים אשר באתר, אבל אני הרי לא ארשום את כולן.. זה לא יגמר, אני נותן שיטות שפועלות בשבילי, בתקווה והנחה שזה יפעל גם לאחרים, אני יודע שאצל כל אחד זה אחרת. תודה רבה לך על האתרים, ומסע אסטרלי זה לא צחוק, לכן קצת הזכרתי את הסכנות בצורה גדולה יחסית. לקחתי לתשומת ליבי את הענין של זה שאני יוצר מחסומים פסיכולוגיים עם הכתוב ואני אשנה את הדברים עפ"י עצתך באפדייט הבא אשר יהיה בעוד שבועיים מהיום. שוב תודה לכולם, אשמח אם תמשיכי להעיר לי על דברים שאוכל לשפר במידת הצורך. שוב תודה wicca sphere

אלון קס

New member
תוסיף איך חוזרים מאסטרלי....

לגוף, שאנשים לא יתקעו באסטרלי (לא יקרה - בשלב מסויים הם פשוט "יוקפצו" חזרה לגוף.....אבל הם ירוקנו מאוד את האנרגיה שלהם, וגם רצוי לדעת את זה למקרה שנתקלים במצב לא נעים באסטרלי) השאר כמו שאמרתי לבחירתך, אני הייתי מוסיף את זה.

אלון קס

New member
הממממ.......ועוד כמה דברים חשובים..

לאסטרלי, תוסיף מה לעשות במידה ואחרי אסטרלי מרגישים ממש תשושים... (לאכול דברים כמו לחם, דגני בוקר, עוגות וכדו´) ותוסיף לדאוג שלא יפריעו לכם בשום שלב של אסטרלי - לא שזה יותר מידי מסוכן (לפחות לא לאנשים עם לב חלש) אבל זה לא נעים... ("מוקפצים" בפתאומיות לגוף, מזיעים רצח, רועדים, קצב הלב עולה בצורה היסטרית, ממש לא נעים, וגם לא ממש בריא עם זה חוזר על עצמו הרבה פעמים)

לא זוכרת את הכתובת של האתר...

אז לא יכולתי לבדוק,אבל אני זוכרת שזה היה בקטע שבוא אתה מסביר על היסודות...כתבת "אוויר אדמה אש ורוח" (לא בהכרך בסדר הזה) ושכחת את יסוד המים... תשאיר את הכתובת של האתר ...

Justin Angel

New member
טוב די

תסלח לי אם אני אהיה גס רוח אבל זה מוגזם. אני לא רוצה לפתוח כל פעם את הפורום ולמצוא הודעה שמופנת לספירי באופן אישי , יש לו איי סי קיו , טלפון , אי מייל ואם אתה לא יכול באלה אז תתרגל יכולות טלפתיו-אמפיוצ. אבל באיזה נקודה זה כבר מוגזם. עד כמה שאני שמח שאנשים קוראים את האתר הנוראי הזה ומתקנים אותו בבקשה תתן את זה באופן אישי. את הדיון על הילות כבר היה לנו כאן ואין לי כוח ואני מניח שגם לשאר חברי הפורום אין.

wicca_sphere

New member
תודה לכולם

קודם כל תודה תודה תודה תודה לכוווולם על הביקורת המאוד בונה שלכם, סוף סוף אנשים מגיבים לי כדי שאני אדע מה לשפר. תודע לכולכם וג´סטין.. לא נאה לך? אתה יכול ללכת

Justin Angel

New member
מה?

תהיה ספציפי, האתר שלך לפי דעתי נוראי (היתי מש נחמד ושתקתי עד עד עכשיו!). ואני לא מעוניין לקבל תגובות על האתר שלך בפורום הזה. אז אתה מוכן בבקשה להסביר לי לאיזה מהטענות הללו אתה התייחסת?

wicca_sphere

New member
אני מאוד שמח

שאתה לא מעוניין לקבל פה תגובות, אבל חחח.. שמע קטע: אני לא שואל אותך!!!!!!!!!!!!!!!!!! מגניב לא? בקשר לתגובות, אני התייחסתי ל-כ-ו-ל-ן. וכל מה שאני רואה בו צורך לשיפור אני משפר.

Justin Angel

New member
פושע!

אתה יודע , שזה לא חוקי בעברית לשים יותר משלוש סימני קריאה? חתיתכת פושע מטורף... ואני שמח שאתה מנסה לשפר את האתר שלך. אז בגלל שרצון העז שאתה מראה לשפר אותו אני אהיה מספיק נדיב ואני נשב בערך 10 שעות ואני אסביר לך כ-ל מה שלא נכון באתר שלך. וכל זה רק בגלל שאתה כזה רוצה לשפר את האתר שלך. אתה פשוט לא שמח ונמרץ עכשיו? :)

למעלה