WICCA SPHERE זה אלייך

nepthys

New member
שבז,

אני הגבתי ל"אה הא" שוב, מכיוון שב*פעמים* הראשונות, לא הבנת אותי. ולאחר מכן, לתגובה החדשה יותר שלך, בה אמרתי שאני מקשיבה למספיק אנשים, וגם נתתי דוגמאות. אולי השמטתי את אור הצפון ומדיאה, אבל מילא. אני מניחה שלעולם לא תבין. אתה פשוט מעקב את כל הפורום עם השרשור הארוך הזה, שאני שוקלת למחוק. קרא את הערתו של ג´סטין ותבין. לפחות ניסיתי, הא?

MGP

New member
למשל...

חבר שלך עובר לארץ אחרת לעשות לו איזה כישוף למזל. 2)חבר שלך נכנס לאיזה כנופיית רחוב שסוחרת סמים כישוף טוב שיגרום לו להיות חולה ולא להגיע לפגישה 3) לעשות מזל לחברה שלך כהיא טסה לחול! וכאלה דברים. אולי לך זה לא מזיז ת´אמת גם לי לא! גם אני רציתי להיות פעם מאג שחור! מה שינה את דעתי? ובכן כשאתה מתחיל עם רע אתה פוגש רע ורע עצום ממך אין לך מושג איזה מחיר תצטרך לשלם. לי היה מזל יצאתי בזמן. אבל יש טיפוסים שרק יחשבו איך לגרום לך לשלם למשל במוות הוריך! כן כן יהיו מאגים חזקים ממך ויטילו עליך כישוף שכל מי שתסתכל עליו תראה את המוות שלו. תודה שמכישוף כזה כשה לצאת נורמלים. אז המאג הזה אומר לך בעד הנשמות של ההורים שלך אני ירפה אותך. ותאמין לי שהוא יגרום לך להסכים! מבין רע מושך רע טוב מושך רע וטוב. ובכלל אני מכיר כה מאגים לבנים שהיו שחורים ויצאו מאותה סיבה. אולי פשוט תהיה מאג צל?

nepthys

New member
מאג צל?

מאג צל?? מאיפה לעזאזל אתה שולף את המונחים שלך, די אנ´ די? די!

MGP

New member
זה סלנג למאג אפור

ומה זה d and d די אנד די מה זה לכל הרוחות?

nepthys

New member
משחקי תפקידים....

אתה שואב את כל המונחים שלך ממשחקי תפקידים...כדי שזה ישמע יותר טוב ויותר מסקרן. זה באמת עצוב, וגם מבייש. אני לא יודעת אם לצחוק עלייך או אם להרגיש רע עם עצמי, על שיש אנשים כמוך בעולם שעוד מעזים להגיד שהם מתעסקים במאגיה. "מאג צל" אוי, באמת..

MGP

New member
לידעתך...

אני לעולם לא שיחקתי משחקי תפקידים ואני עדיין לא יודע מה זה כל מה שהבנתי זה שאתה משחק את עצמך בעתיד וזהו. שום דבר אחר! לעלום לא שיחקתי בזה והאמת זה גם לא מסקרן אותי.! אז דיי אם האשמות שב אני אומר את מה שאני שומע ממאגים ולא את מה שאני שומע במשחק שאף פעם לא שיחקתי.

nepthys

New member
אתה לא מסתובב בחברה טובה,

זה הכל. שים לב עד כמה אתה שונה ממה שיש על האינטרנט ובפורום הזה -- זה יראה לך על אמינות המקורות שלך.

MGP

New member
יש לי מקורות מכל צד.

מהכי שמאלי להכי ימיני מהכי מערבי להכי מזרחי. ואני לא מסתובב עם מאגים ני מסתובב עם אנרכיסטים שהם עוד יותר גרועים! ואם אתה ממש מתה לחקור על המקורות שלי תיכנסי לאתר stage.co.il וביוצרים תעייני קצת נתתי תגובות רק לסופר אחד תקראי את קורות החיים שלו. ותביני.

nepthys

New member
כבר יצא לך לראות את חמת זעמו

של גרגור מקלאוד? :) ברור שאני מכירה את הבמה, ואתה ממש עושה לה עוול במסר הזה.

MGP

New member
אז המורה שלי סופר שם.

דווקא סיפורים יפים ודווקא הוא לא מדבר שם על מוות ועל רע כמו שאת וודאי מתארת לעצמך.

nepthys

New member
מה?

מה זה קשור? אתה אפילו לא וואנאבי בעיני, אתה פחות..:) האמת - אני מתארת לעצמי שהוא אידיוט בן 16 שרוב חיו היו עד לפני שנה משחקי תפקידים, וכעת שהוא גילה שמשחקי תפקידים מבוססים איכשהו על המציאות - הוא מנסה לשלב בינהם. וככה הוא מוציא שם רע לי ולעוסקי מאגיה אחרים כמוני.

MGP

New member
בכלל לא!

דבר ראשון הוא הרבה יותר מבוגר מגיל 16 הואמ לא ילד! דבר שני הוא לא מי יודע מה מת על משחקי תפקדים! דבר שלישי את המושגים מאגיה קרבית ומאג צל שמעתי משי ומעוד אחד שלא קיבלתי אישור להזכיר את שמו דבר רביעי הוא לא מחשיב את עצמו למאג עקב סיבות שאני פשוט לא מבין. אני בטוח שאם תחפשי בבמה כבר תמצאי אותו.

nepthys

New member
כאילו שאכפת לי..

וכן, אני מודעת לבעיה הזו בשי. זה לא טור רכילות כאן, בכל אופן. וגם אני לא מחשיבה את עצמי למכשפה.

MGP

New member
אז אל תאשימי את המורה שלי סתם!

מה שהוא אומר לי אני לא מפרסם בפורום אבל יש לי חברים קטנים כמו שי שדווקא אני מאמין בהם ומה שיש לשי זו לא בעיה אלה יתרון ענק! אז גם על שי על תדברי סתם. אני מחכה שהוא יגיב באשכול למטה . ואת היחידה עם הבעיה את זאתי שמוצאת אשמים סתם. אה וגם האשמת אותי שאני משחק במשחקי תפקידים ולוקח מושים! לא שיחקתי משחק אחד בחיים שלי!

nepthys

New member
אני לא בדיוק רואה טעם בלהגיב

כי הוויכוח הזה הולך סחור סחור ומגיע לפסים לא ממש מעניינים. אני פשוט אומרת שאתה היחידי הרציני, אם אפשר לקרוא לך רציני, שאני מכירה שמשתמש במונחים של משחקי תפקידים, וזה חבל. זה שלאחרים לא אכפת מלשמור על מאגיה כדבר מכובד ולא כמשחק, זה סתם עצוב.

Jerald_Admonds

New member
לבעיה הזאת בשי...

אוץ אוי דיייי תפסיקו להשתמש בשם שלי!!! לא עשיתי לכם כלום.. לבעיה הזאת בשי? הא פגעת בי קשות... אלכס, תפסיק לצטט אותי ולהשתמש בשם שלי! אתה אפילו מכניס לפה שלי דברים שלא אמרתי. כל עוד אני לא בדיון אל תדבר בשמי..

MGP

New member
אם זה לא יציק לך במצפון אז כן.

תשמע יש פשוט אנשים רעים שבשבלם להרוג בן אדם זה כמו לשתות מים.

nepthys

New member
לא דיברתי איתו על בסדר או לא

דיברתי איתו על מה ההבדל ולמה הוא עושה רק רע, כשהוא יכול לעשות טוב. כי לי זה נראה שמי שיש לו כוח והוא מנצל אותו לא לעזרת עצמו אלא רק לנזק אחרים, אז הוא משתמש בו בטיפשות, ועושה את זה, מה לעשות, בשביל הפוזה. אני יוצאת מנקודת הנחה שיאן לו מצפון - כי באמת אין לו, אחרת הוא היה מאג שחור. על אתיקה לא ניתן לריב, זה פשוט בחירה אישית. מה אני אמורה לעשות לו, להלקות אותו ולבקש ממנו להתחרט בפני האל?

למעלה