WICCA SPHERE זה אלייך

DREKAR

New member
WICCA SPHERE זה אלייך

דבר ראשון....... למה וויקה?!?!?!?!!? אתה מתעסק בשחורה... אז למה וויקה???????????????. דבר שני..... אתה מוכן בדיוק להסביר למה אתה התחלת להתעסק בשחורה?.... אני הייתי על סף של זה והחלטתי שלא... אם כי עכשיו אפשר להגיד שאני די מתחיל לחזור לזה בגלל הצורך שלי בזימון של שד מסויים.... אולי פשוט תסביר את העניין שלך שנוצר בשחורה וכו´.... כי חבר שלי שהתחיל להתעסק בשחורה הסביר את זה בתור נסיון למנוע פגיעה על ידי אנשים ששונאים אותו ולפגוע באנשים שהוא שונא... אם כי הוא היה די אוהב לשתות אם כי נגמר הבקבוק יומיים לפני.. אז הוא לא היה שיכור... בקיצררררר תסביר את עצמך.... ואם אתה יכול לענות על שאלות בנוגע לזימונים וכו´... 101718159 או דרך פה... DREKAR SHADOW LURKER

nepthys

New member
חייבת לציין את החוסר הבנה שלי

במאגיה שחורה, מהכוונה של "מאגיה שנועדה אך ורק להזיק". אם מאג שחור (כך הדעה הנפוצה אומרת) צריך לעסוק רק במאגיה שחורה, רק במאגיה כדי להזיק...זה לא בזבוז אנרגיה? כלומר, אם יש לו כוח גם לרפא, למה שלא יעשה את זה? זה שטותי, וזה גם לא, אם אפשר לקרוא לזה, "מקצועי" בעיני. ומה הוא בעצם עושה, מסתובב ומחפש אנשים להזיק להם?

DREKAR

New member
אגב.. יש אנשים כאלו ....

שמחפשים אנשים להזיק להם....

nepthys

New member
אכן יש אנשים

שצומחים מלהזיק. אלא אם אתה מתכוון לערפדות, שזה לא אותו הדבר. אבל אני לא מתכוונת למי שכזה מאופי, אלא למי שכזה מ...טוב, מפוזה. או מטעמים אחרים שעוד לא שמעתי עליהם.

wicca sphere

New member
שלום דרקאר

היי. אני במאגיה השחורה, כן זה נכון. נמשכתי לזה מתוך מסקנה, שאין שימוש אחר למאגיה. איזה מן כישוף אתה תעשה שהוא לא שחור? ריפוי? תעשה רייקי. לעשות למישהו טוב? תנחם אותו... מאגיה לדעתי השימוש העיקרי בא הוא לרעה. ואני צומח ומתחזק מתוך שנאה ופחד, מזה אני שואב את האנרגיות שלי. אשמח לדבר איתך על מה שתרצה. שלך wicca sphere

nepthys

New member
באותה מידה אפשר להגיד -

אתה שונא מישהו? תדרוס אותו. מה ההבדל, העובדה שאם תדרוס מישהו אולי יעלו עלייך, ובכישוף אתה אנונימי?

nepthys

New member
ובכל מקרה-

זה לא מטומטם שבמקום המאמץ, אתה יכול פשוט לעשות דברים דרך כישוף? עדיין נראה לי שכל זה, זה עניין של פוזה..

wicca sphere

New member
לדרוס זה עברה

לקלל זה לא
וכן, אתה בהחלט אנונימי

nepthys

New member
אוקייף אז אני מבינה את הדבר הראשון

אתה חושב שלמאגיה אין ערך, רק במובן של מאגיה שחורה, כי במאגיה שחורה יכולים לנקום בך או לעצור אותך, אם תעשה את המעשה במונחים "ארציים" יותר. מה לגבי עניין ניצול הכוח? למה שלא תנצל את הכוח שלך גם לטוב, מה יש להפסיד מזה?

nepthys

New member
כל דבר שאינו נגד אנשים

אלא לטובתך. אפילו דברים פשוטים - לזכות באהבה, ידידים, יופי, עוצמה, מה שלא יהיה. אני אישית לא מעדיפה את המאגיה לעניינים האלו כי אני חושבת שאני צריכה להשיג דברים כאלו בעזרת עצמי ולא בעזרת מניפולציה, אז אני משתמשת במאגיה לשיפור עצמי-- לריכוז, לאהבה עצמית, לקשר שלי עם אחרים. מכל מקרה, האפשרויות לא מוגבלות.

shabaz

New member
אה הא....

לזכות באהבה...שחור (אתה כופה עליו לאהוב אותך...) ידידים...בדיוק אותו דבר. עוצמה...כולם מפחדים ממך בגלל שקורים להם דברים מוזרים (קללות) שהם מעצבנים אותך:) שניה...עכשיו אני חושב על משהו.. מאגיה לבנה זה לעזור לאנשים לא? אז...אם אתה עוזר לעצמך..איך זה נקרא? (אני מתכוון יופי ושטויות כמו שנפטיס אמרה ולא קללות שגורמות לך טוב.. דרך אגב בלאקי...ראית מה שכתבתי לך באיציק?)

nepthys

New member
שבז, מה קרה לך?

נעשיתי לא רק ילד קטן, אלא גם ממש יצור מתנשא ומגעיל. איך יש לך זכות לשפוט אותי, כשבכלל לא הבנת מילה ממה שאמרתי? ובכלל, איך יש לך זכות לשפוט אותי, כשהניסיון שלך במאגיה אפסי משהו? אני נתתי דוגמאות לשימושים לא נכונים במאגיה - אותן דוגמאות שציינת. ואז נתתי דוגמאות לשימוש נכון במאגיה. ודרך אגב - אם היית יודע לקרוא כמו שצריך, היית גם קורא את ההגדרה שנתתי למאגיה שחורה בשרשור הזה, כדי שלא יהיו ביננו אי הבנות, ומתוך יציאה מנקודת הנחה שכולנו מכירים בעובדה שאין ממש מאגיה שחורה - ההגדרה הזו הייתה "מאגיה שנועדה להזיק". פעם הבאה - תקרא לפני שאתה מגיב.

shabaz

New member
אני מצטט:

"כל דבר שאינו נגד אנשיםו אלא לטובתך. אפילו דברים פשוטים - לזכות באהבה, ידידים, יופי, עוצמה, מה שלא יהיה." זה המילים המדויקות שאת כתבת...

shabaz

New member
דרך אגב...

שמת לב שכל פעם שמישהו לא מסכים איתך את תמיד אומרת לו שלך יש יותר נסיון ממנו במאגיה? והוא לא מבין כלום? זה כמו להגיד (אני אוהב את המשפט הזה...) איש:ילד אתה לא יודע לעשות בועות סבון... איש2:אז מה...אבא שלי יותר חזק משלך.. חחחחח אולי זה לא ממש קשור...אבל אני אוהב לומר את זה

Rensuare

New member
נראה כאילו

אתה באמת אוהב לומר הרבה דברים לא קשורים, לא רק את זה. אל תתווכח כשאתה לא יודע, וגרוע מזה, אל תתווכח כשאתה כלל לא מבין.

nepthys

New member
שיח חירשים

תקשיב לי פעם אחת אחרונה, כי יותר אני פשוט לא אענה לך, אתה תצטרך לקחת שיעורים בקריאה. מאגיה שחורה, כפי שהגדרתי אותה, היא מאגיה אך ורק כדי ל-ה-ז-י-ק. לא שאלתי אותו למה הוא מתעסק במאגיה ש*עלולה* להזיק (כלומר, שתוך כדי השגת המטרה יתבצע נזק), אלא למה הוא עוסק אך ורק במאגיה ש*מטרתה* העיקרית היא להזיק, כשהוא יכול לפנות לדברים יותר טובים. ואמרתי שאני מודעת לעובדה שזו לא ההגדרה של מאגיה שחורה, ושאין כזה דבר כמו מאגיה שחורה, אבל אני משתמשת במונח הזה כדי להקל על הקריאה של אנשים כמוך. ואם תסלח לי - אבל יש כאן אנשים שאני לא הייתי אומרת להם את זה. ספירי, ג´סטין, מורנינג, אוניקס, רנסואר. הם לא מטומטמים. אולי אתה כן, אם אני צריכה להסביר את עצמי שלוש פעמים כדי שתבין משהו.

shabaz

New member
מה זה קשור בכלל?

את לא אומרת דברים שקשורים... לא שאלתי למה שהוא שאל ואת ענית או מה שזה לא יהיה בקשר למאגיה שחורה!!! תוכלי להראות לי ציטוט שאני שואל משהו על מה שאמרת? אני כתבתי על זה שכל פעם שמישהו יוצא נגדך את אומרת שאין לו נסיון במאגיה. ואת עוד אומרת לי לקחת שיעורי קריאה?

למעלה