Why me????

N0

New member
תגי

לN0 לא תפסו את הביצים... הרופא דחף אליהם את הסטטוסקופ... איכס!

את הסטטוסקופ?!

חהחהחהחהחהחה. זה בטח לא היה נעים. אצלי הרופא מישש אותם, ואז תפס ואמר להשתעל. ואז אמר ``ביסדר גמור`` במבטא רומני מעצבן במיוחד. אוו סטטוסקופ. חחח...

יש מלא סוגים של אשכים

זה דיי מוזר ... כל אחד מספר שעשו לו משהו אחר, האשכים הכי מפורסמות הן האשכים שצריך להשתעל בגללן. לי יש את האשכים המפורסמות ... אבל יש לי דגל מיוחד, היא הייתה חייבת לראות אם הוא זז ... לכן היא פשוט טפחה עליו.

leeloo

New member
אני ממש מרחמת עליכם!

את הבדיקה הזו עושה אישה או גבר? אני מניחה שאם זו הייתה אישה לא היים מתלוננים נכון? או שאני טועה, וזה קטע שמביך אותכם? בכל מקרה, אותי ממש מצעבן הקטע שאני צריכה לעמדו עירומה חוץ מתחתונים מול רופא בן מאה, למרות שהוא ראה מלא בנות, כל בת שונה ומיוחדת בפני עצמה, וזה לא נעים לחשוף את עצמך בצורה כזו. העיקר אומרים לי שאפשר להישאר עם חולצה- יהא רייט! אונלי איף יו אר לאקי!

שאלה מטומטמת

ברור שגבר. נגיד אם היה בא מישהו דתי? וכן- הייתי מעדיף שכוסית בת 20 במדים צמודים תבדוק, מאשר רופא מקריח בן 50... בעצם אם החיילת הייתה בודקת היו יכולים להיות מקרים לא נעימים... אהההמ.... אממ... מה?...

לי עשה גבר

אבל יש כאלה שרופאה עושה להם אבל בדר``כ היא בת 100, מישהו שאני מכיר נשלח על ידי הרופאה להירגע בצד... אני חושב שאם בחורה בת פחות מ30 הייתה עושה את את הבדיקה זה היה יותר מבחן של כח רצון מאשר בדיקה של הביצים. לי לפחות הרופא המנייק מישש את הביצים הרבה זמן ובכל מיני תנוחות... תרים את הרגל תשכב תסתובב... אני מסתכל על זה כמחמאה:) ערן

mmm

New member
מזכיר לm ...

את הסיפור(בדיחה), על החולה שכאבה לו האצבע.... רןפא: תוריד את המכנסיים... מטופל: אבל האצבע שלי כואבת... רופא: ואני רוצה לטפל בה, תוריד את המכנסיים. מטופל: ככה... רופא: כן, ותתכופף... מטופל: למה, אוקי.. רופא: יפה. הרופא מוריד את מכנסיו.... BY mE

לי הייתה איזה מישהי בת 25 בערך ..

ובאמת פחדתי ממקרים לא נעימים ... אבל הכל עבר בשלום ... היה כבר את הדיון הזה בפורום !

למעלה