Why me????

leeloo

New member
Why me????

זוהי הודעת התלוננות די בכיינית, אבל נועדה לשרת את מטרת ההירגעות. אז סליחה מראש. ככה זה, תמיד יש את האלה ``הנדפקים`` באופן קבוע! אז יש לי מחר צו התייצבות לבדיקות רפואיות ואני רוצה להבין למה הבסיס המחורבן הזה של תל השומר צריך להיות כל-כך רחוק!?!!! למה!?!!! אני צריכה לשבת ולשבור את הראש איך לעזאזל אני מגיעה הביתה מהמקום שכוח האל הזה.... אוףףףףףףף! מה עשיתי רע?! למה אני צריכה לקחת 3-4 אוטובוסים בשביל לחזור הביתה? למה אני צריכה פעמיים ללכת לבסיס צבאי? ועוד יש לי שנה עד להתגייסות! למה אני צריכה לעשות 2 עבודות בגודל בלתי רגיל בשבוע אחד שבו יש לי צו, פגישת מחזור של פולין, ונסיעה לאופלנים ב-17:00 אחה``צ?!!! מי עומד בלחץ כזה? כזו כמות!! ככה זה, תמיד את אלה שחייהם פשוט נדפקים באופן קבוע! לילו, שממש נמאס לה שדברים קורים לה דווקא.

MERD!

New member
תמיד יש את האפשרות של

לא לבוא ואז הם שולחים עוד פעם ואז לא לבוא ואז הם שולחים עוד פעם לא באים ואז שולחים אחד אדום או משהו ואז לא לבוא ואז הם שולחים שוטרים שמסיעים אותך הלוך וחזור הכי טוב אבל זה רק אם לא אכפת לך כאילו שהם יצמדו לך לתחת כל היום

mmm

New member
m והבעיות....

של ההתגיסות, הצו הראשון הוא ממש לפני הבגרויות, והנבלות הביייפ בייפ בייפ בייפ בייפ בייפ(m לא מביע שום דעה רעה על הצבא) אבל הזמן הוא דפוק, והבדיקות האלו שלהם, במיוחד עם האשכים... BY mE

טוב אז

אתה תמיד תוכל לעשות מה שאניע שיתי. וויתרתי על המבחנים הפסיכוטכניים שלהם ועשיתי רק את הראיונות ואת הבדיקה הרפואית. וזה עבר מהר. והבדיקה הרפואית היא לא איטית כל כך, הוא רק מודד משקל, גובה, ראייה, ואז מאחורי הוילון הוא בודק את האשכים. ממש 10 דקות.

MERD!

New member
אף פעם לא בדקו לך תאשכים?

לא רציני תפיסות קטנות וזהו מקווה שזה יהיה חיילת......... כמו בכיתה ד שעשו לי את זה פעם ראשונה זה היה אחות צעירה כזאת כוסית ושהיא התכופפה ראו לה תמחשוף.. היה כיף בדיוק איך שהיא הוציאה תיד הצדעתי!

לנפץ ךכם את האשליות

אבל הרופא עושה את זה. אלא אם כן יקרה לו משהו באותו רגע והאחות שמודדת משקל וגובה תהיה פנויה. לכן מומלץ להביא כלי נשק או משהו שינטרל את הרופא. חבל שלא חשבתי על זה קודם

MERD!

New member
אויי......

נו טוב לא רציני כבר בדקו לי פעמים רבות.. שמתי לב רק בקופת חולים שלי בודקים תאשכים בשביל רשיון עבודה! אני ממש צריך לבדוק מה קרה לאחות ההיא...

hasaroot

New member
בכיתה ד`

לבנות היו חיידקים בכיתה ד`!!!! ולמה בדקו לך בכיתה ד`???? ``אני זוכר את הפעם הראשונה שסבא שלי בדק לי את האשכים, הייתה בן ארבע, ידעתי שאני מישהו מיוחד. ועכשיו גם הנכד שלי בן ארבע...``

leeloo

New member
:cool:

מה זאת אומרת חיידקים? לכולן היו אותם? מזכיר את תופעת הכינים שמתחוללת בסביבות כיתה א` ו-ב` ובגן כמובן.

WC

New member
מנדבושקס????

הקישור בין כינים ובדיקות אשכים מתריד אותי ועוד בגיל כזה מוקדם (א, ב,וגן??????)

MERD!

New member
חחח אהבתי :))

כן...חלק היו חיידקים ולחלק היו ציצים ענקיים בזמנו :) עכשיו לי כנראה יש יותר ממה שלהם היה ולאחות ההיא היו ענקיים!!!!! ומחסוף ענק והיא התכופפה כזה... בדיקה לקילה או משהו אני מניח

flowr..

New member
כתה ד`?

מה?.. לא במקרה עושים את הבדיקות האלו בכתה ז`? אצלנו לפחות, זה היה ככה, בכל מקרה... הממ.. מה יש לבדוק בכתה ד`?.. flowr..

כן...

גפ אצלנו עשו את הסדיקה בכיתה ז` או שנשארת הרבה כיתות, או שהיית מאוד מפותח לגילך. כי בכיתה ד` אין ממש מה לבדוק

MERD!

New member
זה לא קשור.. זה בדיקת קילה

יש אשכים בכיתה ד יש מה לבדוק :) אני מכיר ילד בגיל 6 היה לו קילה.. בן דוד שלי.. והוא נהג להראות את זה הרבה :) לי בכיתה ז לא חושב בדקו

הקטע שעליו אני מדבר

הוא שתופסים אותם ואומרים להשתעל. כן את זה עשו לי בצו הראשון. ואם הרופא עושה לך יותר מלתפוס אותם ולומר להשתעל- תתבע אותו. חחחח...

למעלה