דוד, השנה יהיה לנו שלג!!! טוב נו, לא במודיעין, אבל יש תכנון ליסוע לרון בחנוכה .
נ ניר טייב New member 15/10/06 #9 דוד, השנה יהיה לנו שלג!!! ../images/Emo3.gif טוב נו, לא במודיעין, אבל יש תכנון ליסוע לרון בחנוכה .
T The Lost Teletabie New member 15/10/06 #10 מי שותה תה?! אם כבר אז איזה אייס-קפה חם או מרק....כןןןן...מרק אני בכלל אוהב סתיו! חורף קר לי מדי וקיץ חם לי מדי ובאביב הכל דביק ופורח והעולם מחייך! עמית לא לאהוב עולם מחייך! עמית הורס עולם מחייך! מוהעהעהעהעהעה *שיעול**שיעול* העהעהעהעהעהעה
מי שותה תה?! אם כבר אז איזה אייס-קפה חם או מרק....כןןןן...מרק אני בכלל אוהב סתיו! חורף קר לי מדי וקיץ חם לי מדי ובאביב הכל דביק ופורח והעולם מחייך! עמית לא לאהוב עולם מחייך! עמית הורס עולם מחייך! מוהעהעהעהעהעה *שיעול**שיעול* העהעהעהעהעהעה
ר רובע New member 15/10/06 #11 ../images/Emo6.gifאייס קפה חם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
A adii1201 New member 17/10/06 #24 ../images/Emo6.gif ומה בדיוק ההיגיון בפרוזן יוגרט חם?!?!?! זה גם סתם דוחה....
F FreakOfNature New member 16/10/06 #16 אם אתה מוריד את האייס מהאייס קפה נדמה לי שאתה נשאר עם קפה אבל אולי זה רק אני :-O
ר רובע New member 16/10/06 #19 אני מגיבה לעצמי../images/Emo6.gif סתם לא ליגאל וארז... גם תאומים וגם מנצלים באותה צורה את המצב כפית שלי?! לא יפה!
אני מגיבה לעצמי../images/Emo6.gif סתם לא ליגאל וארז... גם תאומים וגם מנצלים באותה צורה את המצב כפית שלי?! לא יפה!
T The Lost Teletabie New member 17/10/06 #27 כי אני עושה אותו עם מים חמים!!! ולא נשארים רק עם קפה...טוב כן, אבל זה בטעם של אייס קפה! רק חם... ואני שם שי קוביות קרח! תנו לי קרדיט!
כי אני עושה אותו עם מים חמים!!! ולא נשארים רק עם קפה...טוב כן, אבל זה בטעם של אייס קפה! רק חם... ואני שם שי קוביות קרח! תנו לי קרדיט!
ר רובע New member 17/10/06 #28 אז זה לא אייס קפה זה קפה.. אייס קפה זה כשזה ברד...זה מקסימום קפה קר...