Who's Gonna Stop The Rain???

דניאל1992

New member
Who's Gonna Stop The Rain???

דיייי מה לעזאזל הגשם הזה היום אני לא מאמין אתמול היה ממש חום של יולי אוגוסט ופתאם כזה מבול ב-6 בבוקר אוווווווווווו גשם מעצבן!! שונא חורף! מה דעתכם בעיניין? ספרו לי! משעמם כאן טילים אחים שלי!!

adii1201

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למה סטופ דה ריין?!?!! אני אוהבת גשם!!! אני נהגתי בגשם!!!! בגשם אין יתושים!!!!! הגשם יפה
עדי לאהוב חורף
אבל עדי לא לאהוב שקר לה בגלל זה היא לאהוב חורף כשהיא בבית בתוך הפוך שלה
דיי אבל גשם זה אחלה למה להתלונן?

../images/Emo45.gif

אני אוהב גשם!!! אני אנהג בגשם!!! בגשם אין יתושים!!! הגשם יפה
ניא לאהוב חורף
אבל ניר לא לאהוב שקר לו בגלל זה הוא לאהוב חורף כשהוא בבית בתוך הפוך שלו. וניר לאהוב חורף יותר אם יהיה בו חופשה שניר יוכל לחפוש בה
. דיי אבל גשם זה אחלה למה להתלונן
.

FreakOfNature

New member
אהבתי ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

אני דווקא לא מפריע לי חורף כל עוד הוא לא בא עם גשם. כאילו הקור פחות מפריע לי. יותר מפריעה לי העובדה שכשצריך לצאת החוצה ויש גשם אתה נרטב, גם אם אתה אם מטרייה. מה שכן - אני ישן עם חלון פתוח (כאילו תריסים פתוחים, זה מספיק פתוח בשבילי) והמיטה שלי מונחת כך שהראש שלי ממש מתחת לחלון. אז כשהתחיל לרדת גשם פתאום אני הרגשתי שרטוב לי (טיפות כאלה שנוחתות עלי...
) ובהתחלה לא הבנתי שיש גשם, אבל אחרי כמה שניות התעשתתי וסגרתי את החלון...

adii1201

New member
../images/Emo6.gif גאון מצידך!!!!!

עוד היית מתעורר סחוט במים ולא מבין למה

דניאל1992

New member
ראיתי ממש הרגע ב-MTV את ODIYL!!!

כפרה עליה נשמה איך התגעגעתי לראות אותה בטלוויזיה זה הזכיר לי משום מה.. שהייתה תקופה ב-MTV בדויק שנה בערך שהיו חורשים ל-POAD אולי זה נשמע מפתיע אבל אמ טי וי היו ממש חורשים עליו תמיד!!! ואח''כ הייתה תתקופה שBV1 חרשו על IBTY שעליו באמת באמת חרשו!!! זוכרים??? חחחחח

מישהי 111

New member
מה שמזכיר לי..

הרגע שמעתי את IBTY אחריי איזה יותר מחצי שנה שלא שמעתי את השיר וזה עשה לי צמרמורת.. הזכיר לי את התקופה עם יוני ושרק התגייסתי... מי היה מאמין שעברה שנה??? אתם קולטים שממחר עוד חודש אני כבר שנה בצבא???? אחח.. איזה זכרונות.. לא רוצה להתבגר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! רוצה להישאר צעירה לנצח.... אפשר לחזור אחורה???? אגב, חזרתי היום ב-11 בבוקר... זה ממש מוקדם לאפטר...

מישהי 111

New member
ואני עוד יוצאת

יותר מאוחר ממה שהגעתי אתמול... איזה כייף לצאת רק ב-12, שאחריי 40 דק' המפקד שלי לקוח אותי לבסיס.. חחח...

רובע

New member
אוווףףף איך זה שלכולם יש חופשה בצבא

כשזה לא אמור להיות ככה?! אני מרגישה מרומה... חחח סתם...מקווה שכיף לך לפחות

מישהי 111

New member
אחותי, זה עוד כלום...

הוא אסף עוד משם ככה ב-13:45 והלכנו לאכול בב"ש והגענו לבסיס רק ב-15:30. איזה אדיר זה היה... אתמול גם חזרתי יחסית מוקדם הבייתה נסענו ב-10 מהבסיס הוא הקפיץ אותי לאיזו צומת (כי הוא לא גר בסביבה שלי) חזרתי בול ב-13:00 הבייתה... כוס אמק, אבא שלי העיר אותי לפניי חצי שעה כדי שאני אאסוף את אחותי הקטנה מהבצפר, ולא ישנתי כמעט... בהחלט נחמד... נגיד השבוע אנחנו מגיעים ביום ראשון לימית 2000 במקום לבסיס וכמו שהבנתי מהמפקד שלי הוא יוצא ביום שני ב-17:30 ככה, נקווה שאני אצא איתו ואז שוב יהיה לי שני לילות בבית... אבל לא יודעת מה יכול להיות....

מישהי 111

New member
אז מה היא תעשה שם מחר???

אוי לא.. רק זה חסר לי.. שיבואו עוד קבוצות לשם... בלעעע... לא באלי... אני משרתת בדרום.... טוב... נראה אולי אני אכיר שם איזו טייב אחת.... ותקווה בשבילה שזאת לא תהיה נינט, כי היא תחטוף ממני אגרוף... מגעילה אותי...

Ana Lyn Newkirk

New member
תמיד באות לשם מלא קבוצות..

ובכל מקרה.. למה הלכת לשרת בדרום? לא ביקשת משהו קרוב לבית?
אגב, כפרעלנינה.. לא להעליב אותה

רובע

New member
טוב נו...נחמד לך...יש לי ידיד בקרבי

והוא אף פעם כמעט לא בבית משו כמו פעם בחודש הוא בא..אבל הוא בחר בתותחנים אז בעיה שלו
אני לעומתך לא מתגייסת

אין כמו חורף!!!../images/Emo182.gif../images/Emo113.gif../images/Emo183.gif

אין יתושים!!! הכי כיף זה להיות בבית כשבחוץ קר ויורד גשם (או שלג אבל אין שלג במודיעין....
) ואתה בבית מתכרבל בפוך עם תה חם!!! או שוקו!!! וגם רק בחורף יש:
!!!

למעלה