Who Shot J.R?

Don Nirtin

New member
Who Shot J.R?../images/Emo87.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo204.gif

השאלה הזו הרת גורל....... אבל קודם, נסכמ"ש
השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: - התעצבנתי בגלל: - התאכזבתי בגלל: - בכיתי בגלל: - הדבר שהכי הצחיק אותי: - הרגשתי טוב עם עצמי כי: - הפדיחה השבועית שלי: - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: - הספר הכי טוב שקראתי: - הסרט הכי טוב שראיתי: - הדבר הכי טעים שאכלתי: - הדבר שהכי הפתיע אותי: - משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: - רציתי להגיד תודה ל: - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: |קוביה|השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): - באיזו רמה אני היום: - כמה רמות עליתי: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: - אסיים את הקווסטים: - אתחדש ב: - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: הי, הוסיפו תמונה!!!

Don Nirtin

New member
לדעת שאת תמיד שם, זו מתנה../images/Emo77.gif../images/Emo87.gif

סכמ"ש בסימן נעמונת & בתאל אישתי. תסלחו על הקיטשיות. השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: חמישי!!!!!! הו יה!!! - התעצבנתי בגלל: באג. הם זונות שלא מוכרים משחקים כבר. - התאכזבתי בגלל: באג. - בכיתי בגלל: ב....................... לא בוכים! לא בוכים! נה נה בננה עלייך גלית
- הדבר שהכי הצחיק אותי: איום ברצח של נעמונת........ לא שהיא ואני זוכרים על מה. - הרגשתי טוב עם עצמי כי: נפגשתי עם נעמונת ובתאלונת סופסוף. - הפדיחה השבועית שלי: הייתה לי פדיחה?
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש: IN UR FACE - הספר הכי טוב שקראתי: כמה דקות במן שחיכיתי לאוכל בעזריאלי- האח הקטן של קורי דוקטרוב. - הסרט הכי טוב שראיתי: פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
- הדבר הכי טעים שאכלתי: סופלה שוקולד |ניר נרטב למחשבה על הסופלה שוקולד
| - הדבר שהכי הפתיע אותי: בתאלה....... שמלה..... זה שנתיים שהיא לא לובשת משהו שהוא לא מדים!
- משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: הכותרת של הסכמ"ש הזה - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: זה משהו מיוחד שקורה כל יום...... נעמונת
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: מיותר לכתוב נכון?
- רציתי להגיד תודה ל: כנ"ל - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: שאיהנה בטיול לצפון ביום שלישי..... |קוביה|השבוע במשחק בקושי שיחקתי השבוע. כמה רמות עם הדמות הנובית של בתאלה+ 3 רמות עם זה שאין לנקוב בשמו הגס בעליל. תחזית לשבוע הבא: יהיה מעונן קלות, עם טיפות של תמנון מסריח, ואולי חתיכות זנב של כרישים. בעוד השמש ממשיכה להתחמם מעל לודיבריום ו-ויקטוריה איילנד ממשיכה להתקרר בעקבות התגברות כוחות האופל של הבלרוג....... - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: יש דבר כזה, אושר? הי, הוסיפו תמונה!!! הוספתי!!!!!!!!! אפילו כזו קיטשית ויפה!!!!!!

תודה נירוש../images/Emo99.gif

התמונה ששמת מהממת
ולידיעתך, האושר אכן קיים, הוא לא קבוע, אבל הוא קיים

deisy

New member
כן! יש דבר כזה אושר!

החכמה היא לדעת לראות אותו ולהעניק אותו לעצמך

תודה נירוש../images/Emo9.gif

השבוע בחיים: היום הכי כיפי היה: חמישי בעזריאלי עם ניר ובתאל
התעצבנתי בגלל: הממ התאכזבתי בגלל: אממ בכיתי בגלל: לא זוכרת
הדבר שהכי הצחיק אותי: צחקתי מהרבה דברים הסופ"ש הזה אבל אני הכי זוכרת את הציפור
הרגשתי טוב עם עצמי כי: התנתקתי מעט
הפדיחה השבועית שלי: לא זכורה לי אחת השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Christina Aguilera - Stronger Than Ever הספר הכי טוב שקראתי: בינתיים קראתי רק את הפרק הראשון של כלב יהודי... הסרט הכי טוב שראיתי: תשמעו, הלכתי עם בתאלה לקולנוע לראות "תוכנית גיבוי" ופשוט לא הפסקנו לצחוק
אחלה סרט
הדבר הכי טעים שאכלתי: קובינציית מאקי צמחוני בעזריאלי
הדבר שהכי הפתיע אותי: לא זוכרת משהו מיוחד משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: לא יודעת הדבר הכי מיוחד שקרה לי: להיפגש עם ניר ובתאל
האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: לגמרי ניר ובתאל
רציתי להגיד תודה ל: ניר ובתאל
משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: לשם שינוי, שום דבר, ואולי זה לטובה
השבוע במשחק: לא שיחקתי בכלל
תחזית לשבוע הבא: לא נראה לי שאשחק
לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: שיהיה שבוע טוב

ואני זו שתיעדתי את הציפור../images/Emo118.gif

זה אמיתי לגמרי
חחחחחחח זה היה כל כך הזוי

ווינגז

New member
"You are home" ../images/Emo99.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: נראה לי שמקס-ברנר מנצח את הכל, אז רביעי (גם שישי היה מוצלח). - התעצבנתי בגלל: המייל ממנו
- התאכזבתי בגלל: לא הצלחתי לקום בבוקר של רביעי כדי לנסוע לשתיית שחרור של ידיד.
- בכיתי בגלל: שדיברתי על לולה - הדבר שהכי הצחיק אותי: היו הרבה דברים, נראה לי שבתוך ה-High מהשוקולד צחקתי מלא. אה, אולי ללכת ברוטשילד ולצטט שירים של ביאליק (עיריית ת"א אשמה, לשים מולי שלטים עם שירים...
) - הרגשתי טוב עם עצמי כי: נסעתי לת"א למרות שלא היה לי מצברוח, והוא השתפר (והעובדה שהצלחתי לקום בשישי בבוקר
). - הפדיחה השבועית שלי: יצאתי מטומטמת כמה פעמים, אבל בקטנה.
אה, ולהחליט שהדבר החכם ביותר לעשות הוא ללכת ברגל הביתה, בשיא החום. - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: טוב, זו לא חוכמה, צפיתי ב-Untitled (גרסת הבמאי של Almost Famous) עכשיו, מתנגנים לי שירים משם. - הספר הכי טוב שקראתי: לא ממש קראתי השבוע, אופס. - הסרט הכי טוב שראיתי: אתמול צפיתי ב-"Speak" אחרי כמה שנים בלי, כמה כבד הוא. אני זוכרת שצפיתי בעוד כמה, אבל שום דבר לא נשאר לי בראש. - הדבר הכי טעים שאכלתי: מלאאאאאא שוקולד.
- הדבר שהכי הפתיע אותי: לראות את אבא שלי ברחוב - משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: "הַיָּהִיר הַזֶּה שֶׁאֵינוֹ אֶלָּא תַּרְנְגֹלֶת מְמֻלֵּאת בִּיבָבָה, הָסִיטוּ מַבַּטְכֶם וְהַקְשִׁיבוּ לְקוֹלוֹ" אגי משעול - הַטַוָּס - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: לדבר עם חברים שלא שמעתי מהם הרבה זמן, לעשות כרטיס מועדון במקס ברנר.
- האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: החברים מביה"ס (שלא יודעים שלא מטייגים תמונות שלי
), נור, סיון, עמית. - רציתי להגיד תודה ל: ^ - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: הלחץ יעבור. - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אוהבי מוסיקה, צפו ב-Almost Famous (ביס משדרים את גרסת הבמאי הנהדרת כל כמה שבועות), וגם ב"שמש נצחית בראש צלול" (יש שידור היום לפנות בוקר ב-Yes 3). היכונו לביאת הבהמוּש.

../images/Emo26.gif

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה:וואי כל השבוע היה כיף אבל ללא ספק יום חמישי
- התעצבנתי בגלל:
- התאכזבתי בגלל:
- בכיתי בגלל:כמעט... בשתייתץ פרידה שהייתה לי בבסיס...
- הדבר שהכי הצחיק אותי:
- הרגשתי טוב עם עצמי כי:עשיתי קצת שופינג:)
- הפדיחה השבועית שלי:
- השיר שעדיין מתנגן לי בראש:
- הספר הכי טוב שקראתי:
- הסרט הכי טוב שראיתי:תוכנית יבוי עם ג'ניפר לופז
- הדבר הכי טעים שאכלתי:וואי אכלתי מלא השבוע האחרון... אבל היה טעים הרביולי
- הדבר שהכי הפתיע אותי:
- משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי:
- הדבר הכי מיוחד שקרה לי:לראות עד כמה אנים יתגעגעו אליי אחרי שסיימי את השירות שלי. - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע:נעמונת ונירו
- רציתי להגיד תודה ל:נעמונת
על זה שסבלה אותי בסופ"ש
- משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא:אממ... למצוא עבודה
- לסיום, רציתי להגיד לכולם ש:הארץ שלנו פשוט יפייפיה

../images/Emo6.gif

את מדברת על המקלדת שלי, מה לגבי שלך
תראי כמה אותיות חסרות כאן
וסליחה, סבלתי אותך
היה בכלל משהו בארבעת הימים האלה שאפשר להגדיר כסבל
ויקירתי, אני מאחלת לך המון בהצלחה במציאת עבודה, אבל תוך שבוע...
תיזהרי שלא תתייאשי

../images/Emo3.gif

המקלךדת שלי כבר ממזמן איבדתי תקווה
וחחחחחחחח אני שמחה שנהנת איתי
כי אני בטוח שנהנתי... דרך נהדרת לסיים את השירות
ואממ... יש כל מיני חורים שאפשר למצוא אבל המטרה שלי היא למצוא משהו נורמלי.... נקווה לטוב
שבוע טובב

yonVata

New member
טרילילי טרלהלה טרילי

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: האמת שבסה"כ היה שבוע מעולה! אבל אם חייבים אז שישי אצל אבא אני מניח... - התעצבנתי בגלל: מסובך מידי להסביר כאן, אם זה מעניין באמת מישהו ביפנה אלי אישית
- התאכזבתי בגלל: שהלכתי לביקורופא כי ישלי כבר שבוע וחצי ליחה בגרון, ואחרי שעה בערך שאני שם, בדיקת דם (ציינתי פעם שיש לי פוביית מחטים?!) וטרטורים אין סופיים כל מה שקיבלתי זה טיפות לאף F5 - בכיתי בגלל: לא קרה, אבל עלתה דמעה בזווית העין בגלל מחשבות על אמא - הדבר שהכי הצחיק אותי: אבא ה"אמיץ" מגלה שליקר Y הרבה יותר חריף (פשוטו כמשמעו) ממה שהוא חשב, ורץ לחפש שוקולד להעביר את הטעם - הרגשתי טוב עם עצמי כי: הלכתי עם ואל לחפש דירה! - הפדיחה השבועית שלי: אחרי שבועיים סיימתי להוריד את העונה ה3 של צ'אק, ומה אני מגלה?! הורדתי אותה עם תרגום מובנה לספרדית F5 - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: השיר של הקטקטים נתקע לי בראש פתאום... - הספר הכי טוב שקראתי: הכלב היהודי, סיימתי אותו בפחות משבוע F3 - הסרט הכי טוב שראיתי: לא סרט, ראיתי צ'אק, וסיימתי להוריד את פמלי גיי 8 עונות - הדבר הכי טעים שאכלתי: שניצל פיצה אצל אבא, סביח אצל עובד, ופיצה לפי משקל במקום שאנלא זוכר איפה הוא... - הדבר שהכי הפתיע אותי: הדירה הנהדרת שאני וואל מצאנו, וטלפון מסיו שמבשר שהיא חזרה ארצה :) - משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: מצאנו דירה אדירה בת"א, אבל עדין לא סגור שאנחנו יכולים להכנס, התשובה תגיע השבוע מתישו.... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: קוצ'י שלי, סיו הפתיעה אותי מאוד עם הטלפון, חברים וגם המשפחה היו מעלה ומעבר :) - רציתי להגיד תודה ל: ואל, וסיוון שנתנה לי לבלבל לה ת'מוח... - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: נתבשר שהדירה שלנו~! |קוביה|השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: שבת - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): עם הקופסאות השחורות - באיזו רמה אני היום: פריסט עדין 86, ריינג מיול 46 ו40% - כמה רמות עליתי: עם המיול משו כמו 10 לדעתי - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: בגולדן טמפל - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: עם ואל - מכרתי: המווווווווווווון מגילות וכוכבי זריקה - קניתי: כמה INT CRYSTALS - מצאתי: מגילות מגילות מגילות!!! וגם כמה סטים של כוכבי זריקה תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: בתקווה 50 עם הרינג מיול, ואולי איזה רמה עם הפריסט! - אסיים את הקווסטים: לא נראה לי - אתחדש ב: בגדים ונשק לרינג מיול, כי מה שהיה פג תוקף - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: אני עצלן מידי לחפש תמונה
הי, הוסיפו תמונה!!!

לא רוצה להיות ציניית או משו....

אבל באמת חשבת שיביאו לך משהו שם שאשכרה גם ירפא אותך
תרגיש טוב
ויש לך מושג מה הקטע של הקופסאות השחורות

yonVata

New member
אנלא צריך שירפאו אותי

סה"כ רציתי כדורים נגד גודש באף וליחה בגרון... מהקופסאות השחורות יוצאות לפעמים כמו נוצות כאלה... אחרי שאת אוספת 5 את מביאה לקסנדרה, ואז היא אומרת לך שכל כל כמות מסויימת את יכולה לקבל מגילה (100% 60% או 10%) לנשק של הדמות החדשה שאמורה לצאת חודש הבא...

../images/Emo45.gif יצאו לי

אחלה מגילות עם המזל של נירו
חחח ובנתיים נוצה אחת... נקווה לטוב
תרגיש טוב

../images/Emo209.gifאחלה שבוע 3:

השבוע בחיים: - היום הכי כיפי היה: רביעי ^_____^ - התעצבנתי בגלל: המורה המטומטמת למדע וטכנולוגיה, שאמרה שתביא לנו את ציוני המגן יומיים לפני הבגרות (!!), באה באיחור, ובסוף "שכחה" אותם בבית. והיא בכלל לא הגיעה לבגרות >___> עד עכשיו אני לא יודעת מה המגן שלי... - התאכזבתי בגלל: חברה, שברגע האחרון כמעט הבריזה לנו מהים - בכיתי בגלל: הממ לא בכיתי ם: אבל אם זה בכי מטאפורי, הייתי בוכה על כל כספי הנסיעות - הדבר שהכי הצחיק אותי: הממ.... כבר לא זוכרת ;-; - הרגשתי טוב עם עצמי כי: אממ כי היה לי כיף עם כל החברים והכל? D: - הפדיחה השבועית שלי: לעומת פאדיחות אחרות שהיו לי, לא זכורה לי אחת... למזלי ^^" - השיר שעדיין מתנגן לי בראש: Muse - Plug in Baby - הספר הכי טוב שקראתי: בזמן שהייתי אצל נטע קראתי את כל הסדרה של "פרסי ג'קסון" - הסרט הכי טוב שראיתי: אני ונטע עשינו מרתון של שר הטבעות XD היה מעייף, מתיש, אבל שווה את זה - הדבר הכי טעים שאכלתי: צי'קן סטייק. ושניצל של אמא - הדבר שהכי הפתיע אותי: שהבגרות במדע וטכנולוגיה הייתה כל כך קלה שסיימתי אותה תוך 10 דקות O: - משפט כלשהו שמתאר את מה שהרגשתי: ים זה תמיד כיף, עד שבאות המדוזות - הדבר הכי מיוחד שקרה לי: אין משו ספציפי... - האדם (או כמה) שעשה לי את השבוע: נטע, ירדן, בועז, ליאון, ג'וני, טוהר ודימה. היה כל כך אדיר בים! D: ואיך אפשר בלי סופי שדאגה להתקשר אליי כשהלכה לאיבוד בתחנה המרכזית - רציתי להגיד תודה ל: נטע, שסבלה אותי כל השבוע שישנתי אצלה ^^" - משהו שאני מקווה שיקרה בשבוע הבא: אממ....שאני כבר אתחיל כמו שרציתי לעשות מדיטציה... משהו שהעצלנות לא מאפשרת לי כרגע ^^" |קוביה|השבוע במשחק: - היום הכי כיפי: אתמול? P: - הקווסט הכי מעיק שעשיתי (גם אם לא סיימתי): הקווסט של "התרופה הקרה" שצריך להסתובב בכל האי וזה סתם מייגע >>" - באיזו רמה אני היום: 23 - כמה רמות עליתי:אממ... התחלתי לשחק לפני יומיים, אז אני מניחה ש23? D: - המפלצת שהיה לי הכי כיף להרוג: לא כיף להרוג מפלצות, הן מעצבנות ם: - הפרטי הכי כייפית שהייתה לי: - מכרתי: - קניתי: - מצאתי: תחזית לשבוע הבא: - אעלה לרמה: 30+ - אסיים את הקווסטים: מי זוכר אותם בכלל? XD - אתחדש ב:אם אני אדע, אז אשיג בגדים לEVAN שלי - שונות: - לסיום, רציתי להגיד לכולם ש: תעשו חיים? D:

למעלה