who is the ctutest???

ramoni

New member
אני עדין לא שותק, אם בא לך או לא

אבל מה שכתבת שא. א, שכחתי באמת שהקמת את הפורום, זה שאת בעמך היית כזו. החיבה ללהקות אצל בנות המין השני נוגעת למראה החיצוני שלהם לפעמים, וכל בת, לא משנה אם זה רוק פופ או היפהופ, מגלה סמפאטיות לזכר מבן חברי הלהקה. אם תמיד יעלה לדיון הקטע של החיצוניות אז כמובן שבנות ישתפו פעולה. אבל כמובן שזה לא מהוה את העיקר אצלה בהערה ללהקה. אם כן זה כבר עיניין של טעם וגיל .

ramoni

New member
וסתם לפרוטוקול

הנה משהו ועוד שיחזק את דבריי, כן תאמינו או לא ככה נראה הפורום שלנו לפני כחצי שנה. מאז זרמו הרבה מים לנהר, והתבגרנו (או שלא)

NiKi†a

New member
ממממ

היו בהתחלה שירשורים יותר גרועים (חלקם שלי..משו פחד), לדעתי הוא עדין מהמם, אבל לא מדברים על זה
...מדברים על מוזיקה. סיימנו ת'דיון.

the papercut

New member
../images/Emo45.gif צודקת

המראה לא חשוב במוזיקה אלא רק המוזיקה(רממבר דאט) THE HOUSE OF THE RISING SUN

A Quiet Cat

New member
שלום לכולם!

אז היי... קוראים לי אירה, אירנה אם תרצו, (אני רוסייה...) ממש אוהבת את מיוז! הייתה מקודם שאלה "עם איזה שיר גיליתם את מיוז?" אז אני גיליתי אותם עם "Bliss" , ואז שמעתי את "Origin of Simmetry" ואז שמעתי את "Showbiz" ומשם את כל השאר... (אגב... כשכתבי עם הגבר ההוא דומה למאט... אני כתבתי "דוייק" והתכוונתי ל"דוייל"... זה נשמע די דפוק)

A Quiet Cat

New member
תודה???

כשאת אומרת תודה, את מתכוונת שתודה על החידוש כי לא הכרת את האתר או "תודה בכל מקרה", כי הכרת כבר את האתר?

NiKi†a

New member
כמובן שאני מכירה ../images/Emo13.gif

זה האתר הרשמי :] תודה בכל מקרה

ramoni

New member
זלופאה, אירנה ../images/Emo24.gif

אני רואה שההודעות הקודמות שלך היו מעין הקדמה להצגת פנים שלך כרגע, אז ברוכה הבאה שוב. שמת לב שאת מאוד דומיננטית בפורום. דוקא חשבתי שלנוכח העובדה מעריצת סבון, אז תקבלי פה יותר רגליים מאשר יד מושטת, אבל אני רואה שחוץ מלהגיד "מי יותר חמוד? איזו בולטת בולטת של מאתיו בולמי אתה הכי מסמפט ", את גם יודעת מלא דברים על מיוז. סליחה שאני מקשר את הקטע של המעריצי סבון לכאן, פשוט האנטרנט שלי עושה לי בעיות מאז שעברתי לדפדפן חדש בשם MOZILA, והכי שיט כאן זה שבכל פעם שאני מרפרש או חוזר לפורום, כל ההודעות נצבעות חזרה לשחור, ואני לא יודע מאילו מההודעות כבר קראתי, משהו יכול לעזור לי בקשר לזה, במידה והוא משתמש בפדפן? תודה מראש..

A Quiet Cat

New member
אמממ... מעריצת סבון???../images/Emo46.gif

הא??? מה זאת אומרת "מעריצת סבון"? אם אתה מתכוון לאחת שאוהבת אופרות סבון אז אתה טועה ובגדול! אני אפילו לא מבינה איך הגעת למסקנה הזאת... אם זה בגלל ששאלתי מי חמוד יותר - אז סליחה. חשבתי על זה וגם הייתי די כואסת אם מישהו בפורום sonata arctica (אם אתם מכירים אותם... להקה מאוד טובה מפינלנד!) אז גם הייתי מתעצבנת!! אז שוב, אני מצטערת! גם לא ממש הבנתי למה אתה חושב שאני יודעת מלא דברים על מיוז... למעשה שלחתי רק שתי הודעות: "מי חמוד יותר?" (ההודעה המביישת...) ו"איזה אלבום אתם הכי אוהבים?" אבל לא משנה... אההה.... כן! ובקשר לכל הקטע של הדפדפן. אני לא ממש יכולה לעזור לך בנושא הזה כי אני לא ממש מבינה במחשבים... אבל זה קורה גם לי! זה ממש מעצבן!!! נקווה שמישהו פה יודע איך לסדר את זה... אהה... וגם רציתי לומר כמה דברים על "האלבום האהוב" אבל אני כבר אכתוב את זה בהודעה ששם...

A Quiet Cat

New member
אממ... טוב...../images/Emo54.gif

אתה בכלל יודע מה זה אומר? לא משנה... למה אבל??? מה כבר אמרתי???

the papercut

New member
לא אמרתי את לך..........

סתם אמרתי את זה לילדה מהשכבה שלי שהיא פרטיסטוטקה.כול השכונה הייתה היתה. וזהו..

gloria23

New member
רם עזוב אותך ממוזילה...

לי הייתה את אותו בעיה, תחזור לאקספלורר הישן והטוב

ramoni

New member
הבעיה היא שבאקספלורר

יש לי מן תוכנת ריגול שמאפשרת להמון "תלחץ עלי ותרגיש טוב ונעים" למניהם לקפוץ, וזה תוקע לי את המחשב. חוץ מי זה מוזילה הוא יותר מהיר ופחות תופס מקום, הבעיה שלי איתו היא זאתי שהצגתי בהודעה הקודמת

למעלה