who is the ctutest???

A Quiet Cat

New member
who is the ctutest???

מי אתם חושבים הכי חמוד? דומיניק, האוורד או כריס? אני אישית מעדיפה את דומיניק!
i'm a new girl, say hi *

A Quiet Cat

New member
טעות....

אוי.. איזו בושה... ההודעה הראשונה שלי וכבר טעות... (למי שלא שם לב טעיתי במילה "הכי חמוד" באנגלית...)

ramoni

New member
אני דוקא הבחנתי בטעות פיסוק

ופצלת את דום חשני חצאים. לא משנה בכוכית הבאית לפורום שלנו, מקווים שתשארי.. ואם את שואלת אותי, אז כריס יותר חמוד, במיוחד עם "שיחוק" שהוא עושה עם הראש בכל הופעה..

A Quiet Cat

New member
אופס... סליחה....

איך יכולתי!?!? איך יכלתי לעשות את הטעות הנוראית הזו??? כשכתבתי האוורד התכוונתי למת'יו... סורי...

A Quiet Cat

New member
סליחה...

אני יודעת ששאלות כאלה מסריחות אבל אני רק היום גיליתי את הפורום הזה והייתי צריכה להתחיל איכשהו ולא היה לי ראיון אחר... מצטערת!

jordan bellamy

New member
תיקראו...

מה?! הרי ברור שמאט הכי חמוד!הכי חתיך! הכי אלוהי וסקסי שיש! דום גם חמוד....אבל לפי דעתי אין מה להשוות.

A Quiet Cat

New member
חחחח....

שמתי לב שיש הרבה תמונות של מאט אוכל... בשביל שחיף כמוהו (השחיף הכי סקסי שיש כמובן!!!) הוא אוכל די הרבה...

jordan bellamy

New member
כבר דנתי בזה עם רם.

האמת שמאת'יו אוכל המון! אפשר לומר שגם הוא אוכל הרבה ג'אנק פוד בגלל שהם הרבה בדרכים. בראיון ששמעתי,הוא טען שהוא שונא ג'אנק פוד אבל זה האוכל היחידי שהוא מוכן להכניס לקיבה שלו. בגלל שהם כל שבוע במדינה אחרת ,הוא לא רוצה לערבב מאכלי עם בבטן שלו. מה שמנחם אותו זה שכמעט בכל מדינה הוא ימצא "מקדונל'ס". מעניין אם הוא מקיא אח"כ...חחח אולי הוא בולמי?! בלאמי=בולמי....

ramoni

New member
חחחחח זה כלום , יש עוד שמות

מתיוה בולמית= זמרת אופרה עם בעיות נוירוזיות קשות מאתית מיאוווווו= מאתיו בתור גלגול חתולי מתי בלאמי(אם הוא היה נולד בארץ)

jordan bellamy

New member
ועוד שמות...

מוטי בלומנברג...(המבין יבין). מתתיהו .... מאטילדה בולמית. ומתי(כמו מתי כספי).

A Quiet Cat

New member
שאלה...

מאוהבי "אנג'ל" ו"באפי" ביניכם... אתם חושבים אולי שדוייק קצת מזכיר את מאט? או שזה רק אני והדימיון הפרוע שלי...?

NiKi†a

New member
לא אוהבת גם שאלות כאלו.

-רם שתוק-. כי ברור שהמוזיקה הרבה יותר חשובה ובלי המוזיקה לא היינו מכירים אותם ולא היתה צצה השאלה הזאת. אבל מכיוון שזאת אני, ואולי משהו לא בסדר איתי ואני אוהבת לראות שלהקות שאני מעריצה אז האנשים בהם....יפים..למרות שברוב המקרים זה לא משנה לי אז אל תתפסו אותי במילה. ומהפעם הראשונה שראיתי את מת'יו
בטלויזיה נדלקתי עליו קשות..אז אני אשתוק. אבל זה לא פורום בלו\ווסטלייף כל להקת פופ בנים אחרת, אנחנו נגמלים מלדבר על דברים כאלה בפורום, כי זה באמת לא חשוב. -אני לא יודעת מה אמרתי עד עכשיו, אבל זה נשמע חכם
..ומבולבל. וברוכה הבאה לפורום
ספרי קצת על עצמך :) אני שירן

למעלה