קישור
י יוטו New member 22/12/05 #54 חח שגפס יראה את זה - אולי אגיע לירושליים , בנתיים אני מתכנן להגיע להרים גבוהים יותר ..
מ מתן בן דוד New member 22/12/05 #59 חחחחח תאמין לי במקומך הייתי נוסע לחרמון שם תקבל מנת שלג שלא תרצה לראות אחרי זה שלג הרבה זמן...
N Niv s New member 22/12/05 #55 ../images/Emo2.gif אם הוא יצא צודק, ירושלים יכולה לקבל שלג כבד שיערם.
B barnea1 New member 22/12/05 #56 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif לפי זה, באם יתממש, שלג כבד יירד בירושלים!
י יוטו New member 22/12/05 #57 בקשה למפה הזו , בעבר היה לי קישור שמפרט מה כול עובי שכבה מראה על סיכויים לשלג - יש למשהו אותו ? (מאמר )
בקשה למפה הזו , בעבר היה לי קישור שמפרט מה כול עובי שכבה מראה על סיכויים לשלג - יש למשהו אותו ? (מאמר )
י יוטו New member 22/12/05 #62 יש לך את הקישור למאמר עצמו ? הייתה שם טבלה עם כול מיני אפשרויות ... תודה .
A adi cb14 New member 22/12/05 #64 הפרש כזה מלווה בד"כ בהרבה יותר קור אבל הפעם הוא נגרם בעיקר בגלל שהקרקע עם לחץ די גבוהה בגלל שאין שום שקע עמוק.
הפרש כזה מלווה בד"כ בהרבה יותר קור אבל הפעם הוא נגרם בעיקר בגלל שהקרקע עם לחץ די גבוהה בגלל שאין שום שקע עמוק.