Whith Christmess'??? "והרי התחזית":

j o w

New member
כמו תמיד שנון , מבריק ,ומשכנע !!

אין כמוך ... הערות: א. לא יזיק לך לבקר כאן קצת יותר מפעם בחצי שנה ! ב. אמרת שהתחביב שלנו כבר נמאס עליך ..תמיד ידעתי שבעת מבחן (משהו מעניין ) תחזור כמו הפטריות אחרי הגשם .. צצות מאיפה שהוא !

j o w

New member
ועוד נקודה שדרושה הבהרה ! מה פשר

האנרגיה שנצברה באטמוספירה ?! יש כזה דבר במציאות ,או שמדובר בניתוח פסיכולוגי של דרכי ההתנהגות של גב` אטמוספירה..?

ל-j o w: האנרגיה קיימת, ללא ספק.

מבלי להיכנס לניתוח מעמיק של האנריות ביקום ובכלל זה הכדורצ'יק שלנו, הרי שבניתוח מזג אוויר לאנרגיה מקום מכובד ביותר. מחקרים שלמים נכתבו ועוד יכתבו על ההרמוניה האנרגטית השוררת באטמוספירה והשפעותיה על מזג האוויר בכל נקודה על פני הגלובוס. רק לסבר את האוזן ובהקשר לדרך התייחסותי לחיזוי מז"א: אני מתייחס לאנרגיה התלת-ממדית בכל השכבות ובכל חצי הכדור הצפוני. הדבר בא לידי ביטוי בראש ובראשונה באנרגיות הנוצרות כתוצאה מהמפגשים בין גושי האוויר הקר והחם, ממשיך לאינטרקציה האנרגטית בין מערכות לחץ סמוכות (למשל: רמה עם שני שקעים משני "צידיה" וכדו'). ומעל לכל-הקורולציה בין מערכות הלחץ השוררות בו-זמנית על פני חצי הכדור הצפוני. קורולציה זו מלמדת בצורה רחבה ביותר על הסיכויים להיווצרות מערכות לחץ ראשיות/משניות באזורים שונים ועל המגמה הכללית של עונה מסויימת. אני מניח, שידידיי המלומדים מהאקדמיה יוכלו להפנות אותך למאמרים שונים ולמקורות יותר מדעיים בנושא המרתק הזה.

adi cb14

New member
בשעות הקרובות זה בלי ס"ר וכל

החגיגה זה יצטרף רק לפנות בוקר -בוקר.

Niv s

New member
אי סי לאותו זמן- קצת אחרי מעבר הציר

ותחילת הסוף של המערכת. בגדול הוא מקדים את סיום המערכת בכמה שעות ביחס לברקנל.

טל שמאי

New member
נראה שע"פ ברקנל קיימת האפשרות

לשלג בירושלים ומכאן נובעת תחזית השמ"ט. אני נוטה לתמוך יותר בGFS.

drums123

New member
אני דווקא יותר מסתכל על שלג באזורים

נרחבים ביותר בגולן כולל מקומות כמו אורטל ועין זיוון. שלג מ 900 מטר בכיף בגולן.

למעלה