white scroll איך משתמשים?

צ ל י ל 8

New member
white scroll איך משתמשים?

לפני שאני הולכת לעשות פדיחה.. איך מקסרלים 50% עם מגילה לבנה? קודם מגילה לבנה ואז ה-50%? או ש-50% ואז הוא שואל אם להשתמש בלבנה או משהו כזה??

Macbook

New member
לפי מה שידוע לי, את משתמשת במגילה והוא שואל

אותך (המייפל) אם את רוצה להשתמש גם במגילה לבנה.

צ ל י ל 8

New member
OK - החידוש שלי ../images/Emo6.gif

אני הרי בחורה חסרת סבלנות :p הייתי ממש מבואסת שאין עלי משהו נורמלי. חיפשתי בכל ה-FM ולא מצאתי כלום. חבר שכנע אותי לעשות ריברס. היה מישהו שמכר ריברס 110אטק עם 2 שורות אבל רצה 300 מיל. החבר אמר לי לא לקנות אלא להכין לבד. בסוף השתכנעתי. חרשתי כל היום למצוא את כל מה שצריך במחיר הכי זול שיכלתי למצוא. אני לא סגורה על כמה הכל עלה לי... אבל פחות מ-100 מיל בטוח. מה זה פחדתי כשהפעלתי את המייקר
ושמחתי כשהקשת יצאה עם 108 אטק. אמנם שאפתי ל-110, אבל מילא
היה לי סקרול של 50% שקיבלתי תמורת הקשת הקודמת, הפעלתי ינשוף וקניתי WS ב-150 מיל. התפללתי יפה יפה, ו......... YAY הסקרול עבד !!!!!!! אמנם אני עדיין חלשה ממה שהייתי קודם, אבל כשהקשת תהיה מסוקרלת במקסימום ותהיה עם פוטנציאל טוב, אני אהיה מאושרת

Guid

New member
../images/Emo6.gif

את באמת חסרת סבלנות...
רק אל תבזבזי יותר מדי כסף, שרון, שתוכלי לחסוך לקשת טובה יותר מהקודמת!

צ ל י ל 8

New member
אני אעשה את זאת יותר טובה ../images/Emo2.gif

אגב, היא טסה ברמות.... היא עלתה רמה עכשיו וקיבלתי +2 אטק

צ ל י ל 8

New member
שום שטויות, היא תסוקרל עם WS+50% בלבד!

ואני אעבוד עליה עם קוביות כשיבוא לי :p מקווה לעשות אותה 30 % בוס לפחות

צ ל י ל 8

New member
זהן, היא הגיעה למקסימום שלה ו...

בחיי שזה מזל, היא עלתה 5 אטק ב-3 רמות האלה

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo51.gif סמדר, היו מי שאמרו לי שלעשות ריברס

זו טעות עכשיו בגלל שיש שמועות שהPQ של החייזרים חוזר ויהיה כנראה אפשר ליצור נשקים לרמות 130 ויהיו נשקים לרמות 140 מאיזו בוסית סינגוסית אחת שתהיה יותר גרועה מפינק בין, אבל אין לי סבלנות לחכות עד אז ולא בטוח שקשתות כאלה יהיו במחיר ריאלי לקניה, ובטח שלא לסקרולים אחר כך. נעשה את זאת גודלי, ואז אולי נחליף ברמות מתקדמות יותר
ואגב סקרולים, כדי לסקרל אותה טוב, להשתמש רק ב-50% ו-WS נכון? מה עושה וגה-ספל ומה עושה פאם-סונג? ולגבי מגילות השבחה, איך הן עובדות? מה הן משביחות ובכמה? וגם בהן להשתמש רק ב-100% אם וכאשר אני אוכל להשיג אחת? וכמובן, אני מקווה שהמזל שלה יישאר גם כשאתחיל להפעיל עליה קוביות

Guid

New member
שיהיה באמת בהצלחה עם זה!

את מתכוונת לנסות להפוך את הפוטנציאל לשלוש שורות?

צ ל י ל 8

New member
ברור.. אני אשים עליה את הקוביה החדשה

ואנסה להגיע למשהו מורלי עם קוביות רגילות. השאיפה שלי זה 30% בוס כמובן ואם יהיה עוד משהו שווה איתו-אחלה
אגב, איך הקשת שלך? ועוד יותר אגב, אתה חייב לראות את זה: http://www.basilmarket.com/forum/2034985/0/So_what_do_you_guys_think_of_the_Archer_revamp.html זה מה שהולך להיות בפאץ' של הקשתים. אין דבר נהדר יותר מזה

קודם כל

שמועות הן רק שמועות.... אף אחד לא יודע אם ה PQ של החייזרים באמת חוזר. יש לי רק השגה אחת או שאלה אחת - מה ה AVG ATT של קשת כזו? כי אני באופן אישי לא הייתי משקיעה בקשת שיצאה לי מתחת לממוצע, מוכרת אותה בשוק ומכינה אחרת. אבל אולי יצא לך ממוצע ואני לא יודעת....

צ ל י ל 8

New member
הממוצע שלה הוא 105

ושמתי גם יהלום עם תוספת של 3 אטק והשתמשתי גם בסטימולטור ליתר ביטחון. כבר ראיתי שהציעו על ריברס עם 110 אטק 300מיל. אז אני משערת ששלי לא רעה בכלל ועוד בהתחשב שהיא עלתה 5/6 אטק.. (108+5=113 אטק, כשVIP ממוצעת היא 115). תוסיפי עוד 45 אטק ואני יכולה להגיע ל158 אטק קשת שזה לא רע בכלל בכלל, רק שייקח לי זמן להגיע לזה כי זה מלא כסף
ואם יפול לי לידיים 100% סקרול של השבחה, אני אשתמש בו עליה (אף על פי שאין לי מושג מה היא עושה
) אז שווה לי?

btekx

New member
כלי נשק לרמה 140

שנופלת מבוסית אלו קשה מדיייי להרוג אותם, ולכן בטוח שכלי נשק אלו יקרה פי 1000 מכלי נשק של רמה 120...

צ ל י ל 8

New member
פעם חשבו שאת פינק בין אי אפשר להרוג, והנה

יש קבוצות שמחסלות אותו על בסיס יומי קבוע. הכל אפשר
אבל כן, הנשקים האלה יהיו יקרים רצח!

המממ זו הולכת להיות ה בוסית הכי קשה במייפל

הרבה יותר קשה מ פינק בין...... וחוץ מנקשים לדרגה 140 שהיא זורקת, הולך להגיע מלא ציוד לדרגות 130.

btekx

New member
לא אמרתי שאי אפשר, אלא קשה מדיייי

צריך 0% EXP או רמה 200 כדי לחסל אותם,

למעלה