whimsical אני מחזיקה לך אצבעות

אמאדובה

New member
ברור שזו בת

רק בנות יכולות להיות כאלה עקשניות, לא?

אל תעליבי../images/Emo70.gif

שבוע לאחר שמדדו למנטוס נוזל של 5.4 מ"מ בעורף, באנו לביקורת מפתיעה בתוצאותיה הטובות. הרופאה ההמומה אמרה "זו בטח בת, כי בנות הן שרדניות ועקשניות"
(שהיה לו מידע פנים שזה בן, כנראה
) מיד קפץ ואמר שגם בנים הםכאלו (ובמקרה שלנו, ע"ע המופלטה ירום הודו). ובכן: צדק! אני מאחלת ל- whimsical me 100% בת בריאה או 100% בן בריא, ומאמינה שמי ששוכן לה שם בבטן כאן כדי להשאר!

אמאדובה

New member
צודקת

ורק להבהיר - אם זה לא היה ברור - שהעיקר העיקר העיקר הבריאות. רציתי רק לעודד את רוחה הבורדרית של ווימסי

ברורררררררר

רק מציינת זאת למען הפרוטוקול, כדי שאם וכאשר יסתבר שזה
, לא יעלה חשש שמדובר בבחור רכרוכי ולא עיקש

אמאדובה

New member
אין שום סיכוי

שלווימסי ייצא בחור רכרוכי ולא עיקש, אז אין מה לדאוג לדעתי

חשבתי על זה...ומהמרת בוודאות שזו אכן בת!

לא בגלל העיקשות - יש גם בנים עקשנים, אלא בגלל החוכמה. החוכמה לחכות עוד קצת, עד שכל השאריות מכל הבדיקות יעלמו ויהיה בטוח להשתרש ולגדול. רק לנשים יש את השכל והסבלנות לחכות שהתנאים יהיו יותר טובים. וכמובן - שאלו יהיו כל דאגותייך! הדרום ההריוני שולטתתתתתתתתתתת

דיא

New member
יוווו איזו התרגשות

אני משערת שאת קצת בשוק
. מקווה שתצאי מההלם עוד 33 שבועות. שמחה עד מאוד על הבשורה. מאחלת המשך ארוך, קל וסיום מצווח(ת)

ariane

New member
סוף סוף דמעות של אושר

זלגו לי מהעיניים בין כל שאר הדמעות שיש לי לאחרונה הם היו הכי מתוקות. אין לך מושג כמה אני מאושרת ומקווה כל כולי שהכל ימשיך טוב, תקין וארוך.

עדיקים

Active member
איזה יופי איזה כייף

משום מה הייתה לי הרגשה שתראי דופק. שמחה מאוד בשבילך. שיהיה תקין ארוך עם סוף שמחה וצווחת

סוף סוף מישהי שברה את הסטטיסטיקה

וואווו בסוף עוד יתברר שאלו תאומות בנות. מחזיקה אצבעות לעוד 31 שבועות רגועים, לעובר שלי קראתי דן מנו על ההישרדות שהוא עובר בהריון הזה, לפי דעתי דיווה הולך פה חזק!!

למעלה