whimsical אני מחזיקה לך אצבעות שמה שלא יהיה היום- יהיה רק לטובה. מחבקת ומחזקת אותך, מיטל
M meytall0 New member 8/3/09 #1 whimsical אני מחזיקה לך אצבעות שמה שלא יהיה היום- יהיה רק לטובה. מחבקת ומחזקת אותך, מיטל
ע עדיקים Active member 8/3/09 #5 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ב ביחד ננצח1 New member 8/3/09 #8 מחזיקה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif חושבת עליך
ב ברבי28 New member 8/3/09 #11 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
ב ברבי28 New member 8/3/09 #14 ומאוד לא פשוט לחכות ... מישהי יודעת מתי הבדיקה? כי אחרי זה יש עוד נסיעה של 40 דקות
נ נאשא New member 8/3/09 #16 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני משפשפת את העיניים.
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif אני משפשפת את העיניים.
W whimsical me New member 8/3/09 #21 גמאני../images/Emo6.gif היית צריכה לשמוע אותי מעודדת את הרופא בעודי מתפשטת "אתה לא הולך לראות שם כלום, זה בסדר, אני לגמרי מוכנה לזה..."
גמאני../images/Emo6.gif היית צריכה לשמוע אותי מעודדת את הרופא בעודי מתפשטת "אתה לא הולך לראות שם כלום, זה בסדר, אני לגמרי מוכנה לזה..."
H happy New member 8/3/09 #17 אני בשוק אני בהלם אני המומה וואו whimsical אני ממש המומה מחזיקה אצבעות שהכל יהיה תקין ארוך ומשעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אני בשוק אני בהלם אני המומה וואו whimsical אני ממש המומה מחזיקה אצבעות שהכל יהיה תקין ארוך ומשעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
W whimsical me New member 8/3/09 #20 תודה! תודה! תודה!../images/Emo57.gif (לא תכריחו אותי לחזור לניק ההריוני המכוער שלי, נכון?)
ב ביחד ננצח1 New member 9/3/09 #71 בבקשה להמשיך כך עוד איזה שבעה חודשים../images/Emo45.gif אז נראה שאצבעות הקסם שלנו באמת עוזרות מעכשיו לא אשחרר עד שלא תגידי, תגידי רק מתי להחזיק יותר חזק. העיקר שיהיה ארוך ומוצלח!!! אמן! כמה ריגשתי אותי מחבקת מירי
בבקשה להמשיך כך עוד איזה שבעה חודשים../images/Emo45.gif אז נראה שאצבעות הקסם שלנו באמת עוזרות מעכשיו לא אשחרר עד שלא תגידי, תגידי רק מתי להחזיק יותר חזק. העיקר שיהיה ארוך ומוצלח!!! אמן! כמה ריגשתי אותי מחבקת מירי