where is my message?

kosh

New member
איזה סוג?

יש כול מני דרכים הכי פשוט זה להכין בעצמך קמיע.

kosh

New member
אני צריך יותר הסבר ממך

איזה הגנה את צריכה לעצמך, לבית למה? יש לי ספר שנותן כול מני קמיעות מצמחים שונים אבל אני לא יודע מה הם בעיברים אז הנה קמיעה הגנה אחד תשימי בבד אדום 3parts dill seed 2parts carway seed 1part flax seed 1pinch salt זה מתורך ספר שיש לי, לא ניסיתי את זה אבל יש בו עוד כול מני דברים דומים אולי תהיה יותר ספציפית. אני לא יודע את התרגום של השמות בעיברית אז תחפשי את זה לבד מצטערץ kosh we are gray we are gray

RainBird

New member
זה הספר של סקוט קנינגהם? וזה נגד sorcery משמע כישופים מידיים כמו רעידות אדמה כודרי אש ועוד כמה דברים שנדיר עד בילתי אפשרי למצוא ולעשות... לא קללות ושאר ירקות.

kosh

New member
כן זה משם

ואני לא ממש יודע. אתה כנראה צודק למרות שיש בספר קמיעה ספציפי נגד sorcery כך כשכתוב protective sachet שיערתי שזה להדנה כללית. אבל אתה מבין בזה יותר ממני. kosh we are gray

RainBird

New member
אגב תירגום: 3 חלקים זירעי שמיר 2 חלקים זרעי קימל חלק של זירעי פישתה וקורט מלח. ואני אישית מעדיף בד שחור כי זה סופג אנרגיות ולא מוציא אותם חזרה.

ההודעה שלך נמחקה, כי לא שואלים

בפורום שאלות בנות שורה אחת. את צריכה להסביר ולנמק מאיפה באה השאלה, והנה ראית - אי אפשר לענות על השאלה שלך כי היא לא מפורטת מספיק. הפעם אני לא מוחקת, אבל בפעם הבאה אני אמחוק.

Rachel Green

New member
אוקיי העיברית בסדר שוב

השאלה שלי היתה קצרה כי אני לא טובה כ"כ באנגלית ולא רציתי להסתבך עם יותר מדיי מילים...אני מצטערת על זה בכל מקרה... זה לא יקרה שוב...ותודה שאת משעירה את ההודעה
ועכשיו לשאלה שלי... אני צריכה הגנה בכלליות אני יודעת שיש לפחות 3 אנשים בבי"ס שלי שמתעסקים במאגיה שחורה ואני לא רוצה להיפגע מזה באיזו שהיא צורה... אני רוצה משהו שיגן עליי מזה...

kosh

New member
תנסי אולי

לא להתעסק או להרגיז אותם כך אין להם סיבה לעשות לך כלום. או שתכיני קמיע אפילו כמה דברים שתעסי בעצמך את צריכה להאמין שזה יעבוד וזה יכול גם להיות טוב. את הקמיע הראשון שלי הכנתי מכמה תבלינים מהמטבח בבית. ואולי מישהו יותר מוכשר ממני יציע לך משהו יותר טוב kosh we are gray

Rachel Green

New member
ממה בדיוק הכנת אותו?

ממה הכנת אותו?איך הכנת אותו?איזו צורה צריכה להיות לו?

kosh

New member
אני כבר לא זוכר

זה היה ממש מזמןת לפני שרשמתי דברים, באמת חבל שלא רשמתי איבשתי כך הרבה טקסים אופ... בעיקרון עשיתי את זה כשלא ידעתי בידיוק מה לעשות אז לקחתי כמה שהרגשתי שאני מתחבר אליהםת פשוט תחושה שזה יתאים ולא משהו אחר, שמתי הכול כל החתיכת בד סגרתי גם גם חוט והסתובבתי עם זה לכול מקום. זה בערך מה שעשיתי, זה היה לפני בערך 6 שנין כך שאני לא ממש זוכר הכול. מאז עזבתי את הנושא של כישוף וחזרתי לפני בערך שנתים. kosh we are gray

Rachel Green

New member
תודה רבה רבה

רבה רבה רבה.... אני אשמח לראות תגובות ותשובות מעוד אנשים...

גיחה קצרה...

בעקרון אני רואה כישוף כסוג של אמנות ולכן אני חושבת שכמו אמנות גם הכישוף הוא אינדיווידואלי ומשתנה מאדם לאדם, כשכל אחד יוצר את מה שמתאים לו. שמתי לב שחוזרות כאן שאלות על הכנת קמיעות וכישופי הגנה- בתור גארדנרית אני פועלת לפי השיטות המסורתיות, אך בעקרון אני חושבת שכל אדם צריך להיות יצירתי עד כמה שהוא יכול בנוגע לכישופים הנוגעים אליו, אך כמובן צריך גם להתחשב בתכונות הטבע, כגון צמחים, קריסטלים וצבעים הנוגעים לנושא הקמיע בפרט והכישוף בכלל. לכן לדעתי עלייך לחקור קצת מהם אותם חומרים להם את זקוקה, ולשלב אותם בצורה הטובה בעינייך. ליה

למעלה