where are all the cute guys?

אושר מ

New member
מסכימה איתך ועם מה שליבי כתבה למטה

וקצת עם דור, בקטע שבו הוא כתב שבחורים הרבה פחות משקיעים. בתיאום נפלא היום דווקא דיברתי באייסי עם בחור שכן משקיע. והרבה. והתוצאות בהתאם. זה לא מישהו שבלי השקעה יהיה הכי מדהים בעולם. אבל הוא נראה פאקינג טוב. טוב מאוד אפילו. אבל זה לא בא סתם. והאמת שליבי צודקת. הרבה פעמים תראו את "יפות ארצנו" עם בחורים שלא ניראים מי ידוע מה. לעומצת זאת הנחשקים החשובים והיפים לא יסתפקו באחת שהיא פחות מהם בקטע הפיזי. זה מה יש ועם זה אנחנו חיים. תחקתי עלה אחוזה לילו. דיברתי על הבית שלי
. ראיין פיליפה וג´וד לאו מדהימים בהחלט. דייויד בקהאם צריך להוריד את הכרבולת מהראש כי כל מה שאני יכולה לעשות כשאני רואה תמונות שלו עכשיו זה לצחוק... צר לי להגיד שאין לי מושג מי זה השון הזה. תשלימי לי את החסר? איפה ובמה הוא שיחק?

leeloo

New member
שטפי את עינייך

שון פטריק פלאנרי, also known as - sean partrick flanery שחקן יפייפה, הכרתי אותו בסרט "נערה", אח"כ ראיתי אותו ב"פשוט מושלמת" (נדמה לי שזה התרגום..) וגם בז´ק וריבה וב-powder, הסרט על הלבקן עם הכוחות המוחיים האדירים. הוא בן 37, ולא ניראה יום מעל 27.. רשימת הסרטים שלו: Borderline (2002) .... Ed Baikman Kiss the Bride (2002) .... Tom Terranova Lone Hero (2002) .... John D-Tox (2002) .... Conner Run the Wild Fields (2000) .... Tom Adventures of Young Indiana Jones: Adventures in the Secret Service, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: Daredevils of the Desert, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: Masks of Evil, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: Oganga, the Giver and Taker of Life, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: Spring Break Adventure, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: Tales of Innocence, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: The Phantom Train of Doom, The (1999) (V) .... Indiana Jones Adventures of Young Indiana Jones: The Trenches of Hell, The (1999) (V) .... Henry (Indiana) Jones Jr. Body Shots (1999) .... Rick Hamilton "Strip, The" (1999) TV Series .... Elvis Ford Boondock Saints, The (1999) .... Connor MacManus Simply Irresistible (1999) .... Tom Bartlett ... aka Einfach unwiderstehlich (2000) (Germany) Zack and Reba (1998) .... Zack Blanton Girl (1998) .... Todd Sparrow Eden (1997) .... Dave Edgerton Method, The (1997) .... Christian Pale Saints (1997) .... Louis Best Men (1997) .... Billy Phillips Suicide Kings (1997) .... Max Minot Just Your Luck (1996) (V) .... Ray

מיטללל

New member
גם אני לא הכרתי את שון

אבל הוא בהחלט נראה שווה. הבנתי מה בעייתך. את אוהבת אותם בהירים, בלונדינים ועם עיניים כחולות. ובארץ פשוט אין כאלה. יש בלונדינים. יש כחולי עיניים. אבל זה לא מסתדר אצלהם טוב...

ל יב י

New member
מה פה קורה פה?

מי בכלל דיבר על אופי וכו´, היתה דרישה ל"שטיפת עיניים" ואני הצטרפתי. לשטוף את העיניים רוצים במשהו יפה, שנעים להביט בו, מבלי לחשוב יותר מדי. ומיהו המצחיקן שקבע שבעלי העיניים הכחולות ובעלות השיער הבלונדיני הם היפות והיפים, אני באופן אישי מעדיפה את הכהים. ועוד בהקשר ליופי החיצוני, מכירים את הבנים היפים האלה, שכשהם מתבגרים צומחת להם כרס יצוגית לתפארת, והשיער נשאר במקלחת? אז זהו, היופי לא מחזיק מעמד לנצח, בקושי עד גיל 40. (כמובן שלא אצל כולם אבל אצל רבים). ובקשר להערה האחרונה שלך אפי, בדבר הפמיניזם והיופי הנשי, אני חושבת שיש הרבה יותר בחורות יפות בארץ מגברים יפים, אבל באופן מתואם, לבחורות פחות חשוב היופי החיצוני של הגבר שהם אוהבות, לעומת הגברים. ואם מישהו רוצה לתקוף אותי על דברי, בבקשה לעשות זאת בעדינות, אני מאד פגיעה היום. (קורה, אפילו לי ).

בהארתי האחרונה דווקא התכוונתי

שבמקום כלשהו אני שמחה שהיום יותר מקובל לשמוע "איזה זבל של בחורים יש שם בחוץ" ו"איזה מכוערים כולם". רק תהיתי לעצמי מה היה קורה אם דורק´ה, למשל, היה פותח שרשור ושואל "איפה כל הבחורות השוות והיפות?", או "למה כולן כאלה סתמיות?". מה אז היה קורה?... (ושוב, זה כדי לא להסיט את הנושא אלא להאיר את כוונתי). ואני בהחלט מסכימה איתך (ולא רק בגלל שהנך רגישה היום) שלשטוף את העיניים זה מצויין, וכמובן שדוגמת הבלונדיני היתה כמטאפורה בלבד, וכנראה שזה גם מה שלילו התכוונה: לא מישהו להקים איתו בית וחמישה ילדים, אלא someone to have fun with. ושוב- כנראה שהכיף איתו היא נגזרת ישירה של המראה שלו, אה?

זה זיפת אני חייב לציין

2 סיבות 1.יש לי שיער שחור ועיניים ירוקות 2.מה שיש פה זה לא פמיניזם (ע"ע תנועה למען שוויון נשי) אלאאיזשהו סוג של תנועה המתנגדת לעליונות הגברית ששלטה בעולם עד לאחרונה ורוצה להחליפה בעליונות נשית (ואני לא זוכר איך קוראים לזה אבל יש לזה שם) ואם היינו עובדים פה, זו הייתה אפליה. ד"א זה לא רק בעניין הנשים\גברים. מישהו פה ראה לאחרונה את טקס פרסי המוזיקה השחורה? (ואם הייתי עושה טקס פרסי מוזיקה לבנה היו קוראים לי נאצי). אני אישית מתנגד לאפליה, לטובה או לרעה על כל סוגיה, ולדעתי השרשור הזה פוגע ומיותר.

למעלה