where are all the cute guys?

leeloo

New member
where are all the cute guys?

יש כזאת בעיה גדולה, קשה ומסובכת, ואני באמת כבר עובדת עצות, לא יודעת כיצד לפעול, לאן ללכת ומי לשאול, אז חשבתי שזה בוודאי המקום לשאול: [URL='http:///'] איפה כל הבחורים שניראים טוב?[/URL] הם קיימים בכלל? איפה מחפשים בכלל? מועדון 1 רק ערסים, שני רק 1-2 במזל, שלישי גם לא, אז איפה? בחורים יפים- צאו מהחורים! אני צריכה לשטוף את עיניי קצת ולהתמוגג כמו שלא עשיתי כבר שבוע שלם...

אושר מ

New member
מה הקטע עם מ´ הסתיים כה מהר?

חוצמזה שאני דווקא נאלצת שלא להסכים איתך. יש פה יותר מידי בחוריםש ניראים טוב. רק חבל שהם לא מתכלים לכיווני
.

leeloo

New member
האמת שכן, זה הסתיים...

ובצורה כל-כך משעשעת ולא מטרידה.. אבל בעצם למה אני מצפה? הייתי איתו רק שבוע בקשר רציני... בכל מקרה הייתה לנו מעין החלטה משותפת שזה לא הולך, בגלל המרחק, העבודה, והעובדה שהוא עולה לי יותר מידי על העצבים. כסיפרתי לחברות שלי שזה נגמר אף אחת מהן לא הייתה מופתעת. הייתי מתלוננת עליו די הרבה. אז חבל שזה נגמר כי הוא ממש ממש ניראה טוב (עם עיניים כחולות מטריפות!) אבל אני שוב נפש חופשייה ומשוחררת כפי שטוב לי עכשיו. הכי מצחיק שההחלטה הזו נעשתה כאשר הייתי אצל חבר שלי לשעבר, שהיה חביב בטובו לעזור לי לחפש עבודה, ואז מ´ התקשר אליי, נפרדנו, ואז סיפרתי את זה לאקס שלי והתפקעתי מצחוק, והאמת שהרגשתי די טוב. לא יודעת למה. פשוט לא הסתדרנו. זו סתם הייתה משיכה פיזית איתו.. עכשיו בוודאי תשאלי - "מה עם א´ עליו השלום?", ובכן, גם א´ מתחיל לעצבן, יותר כמו לשעמם. הבחור פשוט אדיש לגמרי. הוא ביישן, הוא לא ממש מרתק, הוא לא חושני כזה כמו שאני אוהבת, והוא רודף אחרי יותר מידי בשביל שלא יהיה לי עצבים אליו.. אז ניראה לי שהסיפור איתו ייגמר גם במהירה. אבל לא נורא, כמו שאומרים, "יש הרבה דגים בים"... אבל.. אבל.. זה בדיוק מה שאני שואלת - איפה אתם דגים יפים?!

leeloo

New member
לא הייתי קוראת לזה קריאה נואשת...

אבל באמת, לאן הם נעלמו? אני צריכה למצוא מישהו לנסוע איתו לאילת, כי כל חברותיי כבר התגייסו לפני, וחוץ מזה, למה שיהיו רק בנות יפות במסיבות? מה עם בנים יפים? מה קרה? יש להם איזה ארגון סודי? מסיבת בריכה בכפר שמריהו? ה-underground של ה-TLV?! מילא הייתי רואה כאלה תפוסים, כאלה גאים, אבל אין כלום! מה קרה לארץ שלנו? לאן הדרדרנו? ....

אושר מ

New member
יווו. בול כמוני. אותה בעיה

גם אני מחפשת עם מי לרדת לאילת. ויש לי כבר איפה לשיון הוכל (סוויטה בקלאב הוטל. 2000 לשישה לילות, לחלק לכמה אנשיםש באים... לא יקר בכלל). בנתיים מצאתי בחור אחד. חביב למדי. נראה טוב, רק מתאמן יותר מידי (7 אימונים שישה ימים בשבוע. מזל שיום שבת הוא נח). נו למה אני מצפה. הרי יש לו גיבוש בספטמבר. בנתיים רק הוא. כל השאר כבר אינם אופציה (מה שאפי מאוד שמחה ממנו כמובן
). ודווקא איזה יום, הייתי בים ורצו להזמין אותי וחברה שלי למסיבת בריכה... אבל אז הם אמרו שזה מעל 21.....
. ואנחנו תמימות שכמונו... נו מילא. ועכשיו החברה הזו בכלל לא בארץ. אני ננטשת לאנחות.

De-Panther

New member
אבל שוב פעם השאלה היא... אבל מה....

איתי?? אני לא מספיק כדי לספק את כל צרכי בנות ישראל??

Dor K

New member
אתמול הלכתי בתל אביב

ראיתי בסופר סנטר מבצע: קנו בלונדיני, קבלו את השני מתנה. יש אופציה לאביזרים של אתיופים...(לא כלול במחיר)

בנותיי החביבות

מי אני שאהרוס לכם את האשליות ואת חדוות הנעורים (שרק מהקנאה צבעיי נהפכו סימילאריים להפליא לעיצוב החדש של תפוז)? בחורים יפים זה נחמד, מצויין לאגו, נפלא להוצאת עיניהן של חברותיכן הלא-מפרגנות, וגם טוב לעיניים - לתקופה קצרה וחביבה. אם באמת בעניני שעשוע עוסקות אתן, כנראה לשאלתכן החיפושית, לי, לפחות אין תשובה אלא שכנראה בחורי ישראל (באופן מובהק) פחות נאים מהבנות, כך שתמיד יהיו יותר בחורות יפות על מעט מדי בחורים נאים. ושנית, כמובן שאיני צריכה לספר לכן את זה, אבל איני מתאפקת: מה זה משנה כמה הוא יפה? לא הרבה יותר הגיוני למצוא, כפי שאפילו לילו מציינת, בחור מצחיק, חכם, רגיש, מעניין, בעל בטחון עצמי וישר כמו סרגל ??? כמובן שהיותו יפה תהיה תוספת, אבל מנסיוני האישי: גם היפים בסופו של דבר יבחנו על פי מדדי התאמה אישית ועניין לציבור, וגם הפחות יפים ינצחו בסוף - אם הם בעלי התכונות שצוינו למעלה.

leeloo

New member
יש משהו בדברייך

אני יכולה להעיד על שלושה בחורים שיצאתי איתם בזמן האחרון, כל אחד יותר יפה מהשני, אבל מה, אחד אדיש מידי, שני קמצן וציני בצורה בלתי רגילה ומעצבנת, ושלישי מעשן כמעט כל דבר שמגיע לידיו.. אז ברור ללא כל ספק שיופי זה לא הדבר הכי חשוב. אבל אני יודעת שאם לא קיימת משיכה בסיסית לבן הזוג אין סיכוי להצלחת הקשר. אז כמו שאומרים, היופי הוא כרטיס הביקור. אחרי כן צריך לבחון את התכונות הפנימיות. אז אולי צריך לנסח מחדש את השאלה- "איפה כל הבחורים המושכים?"

אושר מ

New member
לילו דרלינג

את מוזמנת לבלות שבוע באחוזת ***** (השם חסוי). שתינו נרוויח. אני כי יהיה לי עם מי לצאת (לאן זה לא בעיה) את כי תשטפי את העיניים מספיק בשביל חודשים. דיל?

הבה נסייג גם ונאמר

שמושכים הם לאו דווקא, או לא תמיד היפים מכולם. יש כמה תכונות (גם חיצוניות) שהן מושכות הרבה יותר מעיניים כחולות ושיער גולש... והארה - לא כדי להסיט את הנושא אלא באמת הארה שולית: תחשבו אתן מה הייתן חושבות אם היה פה במקום שרשור זה שרשור כזה: "איפה כל הבחורות היפות?", "מה קורה עם הבלונדיניות"? "למה על כל 10 בחורים ממש יפים, יש אחת שווה וכל השאר מכוערות?". אם כבר פמיניזם, אז פמיניזם עד הסוף. לנו מותר להתבכיין על ההיצע הנמוך של יופי גברי וזה מקובל, ולהם אסור להתלונן, או אז נתקוף אותם בשוטינו ובלשוננו על התעוזה לומר שיש בחורות לא יפות !!!

jeb

New member
If you want to meet nice guys

stop dating good looking jerks
אגב הנה התשובה לאן העלמו כל הגברים

leeloo

New member
יש בנות לא יפות, כמו שיש בנים שלא

אבל כשאני במסיבה אני מצטערת שאני לא בן או שאני לא לסבית. 80% מהבנות ניראות מצוין +, ואילו רק 5% מהבנים ניראים סביר. עכשיו אני מתלבטת עם עצמי או לא להגיד את המשפט הבא. החלטתי להגיד. כי זה נכון. בנות ישראל זה עם יפה, מבין הכי יפים שיש. אך אי אפשר להגיד זאת על בני ישראל. כמה שהייתי תמימה כשרק נכנסתי לתיכון, הייתי בטוחה שאני אמצע מלא חתיכים שיכולו לספק לי הנאה לכמה חודשים טובים, אבל לא. אף אחד, ואני חוזרת, לא היה אפילו לא אחד שניראה טוב. ושלא תחשבו שאני קשה ובררנית. כל חברותיי חשבו כמוני. אם כבר בחטיבה שביישוב שלי היו לפחות 3 שניראו טוב +, שניהם מהם בכיתה שלי, מיודדים איתי, ואחד בכיתה אחרת. טוב אנחנו סוטים (סוטות?) מהנושא המרכזי שהוא - אם אני לא אמצע מישהו שניראה טוב ומהר אני הולכת לשלוח מכתב תלונה לגורמים הנחוצים. אי אפשר להישאר במצב הנוכחי. ואושר, הצעתך נשמעת מפתה, אבל על איזו אחוזה מדובר? ואת רצינית כשאת אומרת שבאמת אפשר לשטוף את העיניים? למען התאמת טעם, תוכלי לתת לי דוגמאות של סלבס שניראים טוב לדעתך? אני הייתי הולכת על היופי של ג´וד לאו, שון פטריק פלאנרי, דודי בלסר, דיוויד בקהאם, ראיין פיליפה..

Dor K

New member
פה את טועה לדעתי.

במסיבות את לא תמצאי כמעט בחורות שהן לא בדיוק דוגמניות, מהסיבה הפשוטה, שמועדונים כאלה הם שוק בשר. פשוט כך. ובשוק בשר ידוע שבוחרים את הטובים ביותר, ולכן הרבה בנות מעדיפות לא להשלות את עצמן, ולא להגיע למקומות כאלה. בעניין הגברים, זאת לא הכללה, אבל המון גברים לא בדיוק משקיעים ביופים החיצוני, וחושבים שמה שמשנה זה יופיה של הבחורה, ולכן את רואה הרבה יותר גברים מכוערים במסיבות, מבחורות. לחפש בחור יפה, זה לחפש סקס, כי בזה זה מתחיל, ובזה זה נגמר. אם את רוצה בחור להרבה יותר מסקס, תתחילי לחפש אנשים לא לפי איך שהם נראים, כי ככה לא תגיעי רחוק. אני לא מנסה להתחסד, גם אני מעדיף להיות עם בחורה יפה. ופעם גם אני לא הייתי מסתכל על מישהי שהיא לא הכי יפה מכולן. אבל היום אני אומר לך שזה בולשיט. אני למדתי להתאהב גם בבחורות שמנות, שכבשו אותי לגמרי, ובבחורות לא הכי יפות, אבל עם קסם שמי בכלל חושב על איך שהן נראות. יופי זה כרטיס הביקור למיטה שלך, אבל בשביל אהבה, את צריכה הרבה יותר מזה.

leeloo

New member
wow back up! and fast!

לא אמרתי שאני מחפשת שום בוטי קול, סך הכל התלוננתי על מצב היופי בבחורי ישראל, זה לא אומר שאני אלך איתם, זה לא אומר כלום, אלא רק לראות ולהנות. זה באמת יצא לך מתחסד נורא, ואפילו מזכיר קצת את ההורים שלי שלא מבינים למה אני יוצאת כל יום עם מישהו אחר.. העניין הוא שאני כרגע לא מחפשת מישהו רציני, אלא סתם מישהו להנות איתו, ובלהנות אני לווא דווקא מתכוונת לסקס, אלא פשוט גוד קלין פאן. מאיזושהי סיבה ניראה לי שבכלל לא הבנת את הכוונה שלי בהודעה, והוצאת אותי שטחית בצורה בלתי רגילה. אני מודעת מאוד לעובדה שיופי אינו שווה בהכרח אופי, יוצא אפילו לעיתים רחוקות שבנים שנאים מבחוץ הם גם נאים מבפנים, וזאת הסיבה ששלושת הבחורים האחרונים שיצאתי איתם נזרקו לאנחות, למרות שניראו נפלא, הם פשוט היו טיפוסים לא מתאימים. אז לפני שאתה מגיע למסקנות מרחיקות לכת בנוגע לכוונותיי, לך אחורה, תקרא שוב, ואז תגיב.

למעלה