what's up ?!!

• פותח הנושא Lil M
  • פורסם בתאריך

Lil M

New member
what's up ?!!

אני חדשה פה אבל מכורה לאמינם כבר 7-8 שנים-ולא יכולה בלי. הגעתי לכאן פטעות ונכנסתי לסטלה. לא האמנתי שיש בתפוז משו עליו אבל-כבוד!!!! מקווה שמעניין פההה.. -מיכללל

galileho

New member
וולכומ ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

בטח שמעניין פה
תמיד סבבה לקבל עוד מעריצה
כבר 7-8 שנים ולא הגעת לפה
וואו
הגיע הזמן
בכל מקרה השלבות מהירה |4u| אני גלי בת 13

BORDY

New member
שלומות!!

היי אני גל עוד מעט בת 15 מאזור ירושלים

Magi¢ Girl

New member
הלו הלווווווו!! ../images/Emo9.gif]]]

וואזאאאאאאאפ אני גל, קיבוצניקית. [פרט נורא חשובבב] בת 15. מקווה שתיהניייייייי
ברגע שמתמכרים אליו אי אפשר להפסיק

Ill Fame

New member
היי =)

אני גלורי (קיבוצניק לשעבר, גל). בעיקר מתעסק בראפ, אספרנטו (שזה, בפעם המיליון, לא ספרדית. זוהי שפה שאינה קשורה בשום דרך לספרדית או כל שפה דרום - אמריקאית אחרת!!!), ו...סטודנט לנוירולינגוויסטיקה (נו, מה אתם יודעים, גם אני נדפקתי).

bLAck hALo

New member
../images/Emo6.gifסטודנט לנוירולינגוויסטיקה?

אני משתתפת בצערך
יש לי חברה שגם עוסקת בזה פחות או יותר וזה יכול להטריף בנאדם.

Lil M

New member
חחח פפשש איזה קבלת פניםםם

לא אמרתי אז... אני מיכל בת 15 בגיל 6-7 התאהבתי במוסיקה של אמינם אפילו שלא הבנתי כלום הורדתי תמילים וישבתי עם מילון חחח אני מפ"ת..סובלת כאן כי הכל זה מזרחית! ראפ זה החיים שלי- כותבת את זה שרה את זה שומעת את זה רוקדת את זה(רוקדת היפ הופ 10 שנים)... מיי לייףףף

bLAck hALo

New member
הוא מדטרויט בובה..אין לו קשר לצד

המערבי חוץ מהעובדה שדרה מצא אותו.

bLAck hALo

New member
אז? אין לו קשר לשום סגנון "כנופיותי

-" כלשהו! הוא גם לא מגיעה מכל השיט של הגנגסטרים. יש לך בלבול קטן.

Ill Fame

New member
דטרויט- מהחוף המזרחי.

אגב, גם D-12, פיפטי, יונג באק, טוני יאיו, לויד באנקס, ביגי (הראפר הטוב ביותר אי פעם, לדעתי- ואני יודע שאף אחד לא בדעה אחת איתי), DMX, ג'יי זי, נאס, פי דידי, ועוד רבים וטובים מההחוף המזרחי.

Lil M

New member
תראה..

הם מהחוף המזרחי אבל עושים ראפ סטייל ווסטטט!!!!!! יש לאמינם פריסטייל על כמה הוא שונא תאיסט ועוד מלא ראפרים שונאי תסגנון הזה..בהתחלה זה היה מחולקלפי אזור עכשיו חלקו את זה לשתי סגנונות שוניםםםםםם.... אם בא לכם לכו לקריות יש שם שכונה משו בנזונה הכל שם זה מריבות של כנופיות על ווסט ואיסט באטלים בלילה..אחח איזה חיים טובים אה?!?!?

bLAck hALo

New member
WTF?! את חייה בסרט.

נתחיל מזה שכל הקטע הזה לא נמצא בשום מקום בארץ..זה סתם ילדים בני 12 שאוהבים להרגיש את עצמם גנאגסטארים. אמינם אף פעם לא אמר שהוא שונא את איסט/וואסט מצד אחד הוא הגיע מהחוף המזרחי מצד שני דרה מהצד המערבי אמינם לא אמר שום דבר נגד אף צד.

Lil M

New member
סבבה אז שמעי..

יש לי פריסטיילים שלו בכמויות...תחפשי בסאולסיק כמהה.. או שאני מתישו אעלה למחשב ואתן לזה פה קישור ותשמעי סבבה!?!?!?!?!!? לגבי ביגי אין לי מושג איפה הואא

Ill Fame

New member
הוא בערך שלושה מטרים מתחת לאדמה

נהנה מניחוחם של כמה עשרות ורדים.

למעלה