אני חדשה פה אבל מכורה לאמינם כבר 7-8 שנים-ולא יכולה בלי. הגעתי לכאן פטעות ונכנסתי לסטלה. לא האמנתי שיש בתפוז משו עליו אבל-כבוד!!!! מקווה שמעניין פההה.. -מיכללל
אני גלורי (קיבוצניק לשעבר, גל). בעיקר מתעסק בראפ, אספרנטו (שזה, בפעם המיליון, לא ספרדית. זוהי שפה שאינה קשורה בשום דרך לספרדית או כל שפה דרום - אמריקאית אחרת!!!), ו...סטודנט לנוירולינגוויסטיקה (נו, מה אתם יודעים, גם אני נדפקתי).
לא אמרתי אז... אני מיכל בת 15 בגיל 6-7 התאהבתי במוסיקה של אמינם אפילו שלא הבנתי כלום הורדתי תמילים וישבתי עם מילון חחח אני מפ"ת..סובלת כאן כי הכל זה מזרחית! ראפ זה החיים שלי- כותבת את זה שרה את זה שומעת את זה רוקדת את זה(רוקדת היפ הופ 10 שנים)... מיי לייףףף
אגב, גם D-12, פיפטי, יונג באק, טוני יאיו, לויד באנקס, ביגי (הראפר הטוב ביותר אי פעם, לדעתי- ואני יודע שאף אחד לא בדעה אחת איתי), DMX, ג'יי זי, נאס, פי דידי, ועוד רבים וטובים מההחוף המזרחי.
הם מהחוף המזרחי אבל עושים ראפ סטייל ווסטטט!!!!!! יש לאמינם פריסטייל על כמה הוא שונא תאיסט ועוד מלא ראפרים שונאי תסגנון הזה..בהתחלה זה היה מחולקלפי אזור עכשיו חלקו את זה לשתי סגנונות שוניםםםםםם.... אם בא לכם לכו לקריות יש שם שכונה משו בנזונה הכל שם זה מריבות של כנופיות על ווסט ואיסט באטלים בלילה..אחח איזה חיים טובים אה?!?!?
נתחיל מזה שכל הקטע הזה לא נמצא בשום מקום בארץ..זה סתם ילדים בני 12 שאוהבים להרגיש את עצמם גנאגסטארים. אמינם אף פעם לא אמר שהוא שונא את איסט/וואסט מצד אחד הוא הגיע מהחוף המזרחי מצד שני דרה מהצד המערבי אמינם לא אמר שום דבר נגד אף צד.