whats up?????

sivanick

New member
אמממ..לכל הלהקות האלה שדיברתן

עליהן שכבר הרבה זמן בעסק או שהתפרקו..נירוונה, אירוסמית, רד הוט צ'ילי פפרס, בון ג'ובי וכו' כו'...=)

LiOr CaRtEr

New member
אהה.. הבנתי

אני לא ממש מחשיבה אותן כישנות.. אני גם בקטע של הדורס (הדלתות אם אתן מתעקשות), לד זפלין, פינק פלויד, כל מיני כאלה.. מהסיקסטיז-סבנטיז.. וודסטוק סטייל. הן הכי שוות. אבל יש להקה של סוף השמונים תחילת התשעים שלא ציינתן ואני לוקחת את זה כעלבון אישי - גאנס'נ'רוזס.. השולטים!!!!!!!!!!

sivanick

New member
אממ...הלהקות שדיברתן עליהן

שהן הרבה זמן בעסק וחלק מהן גם התפרקו...נירוונה,אירוסמית,בון ג'ובי,רד הוט צ'ילי פפרס וכו'...

sivanick

New member
אוף תפוז הזה מפגררררר

אני לא רואה אם ההודעות שלי מופיעות או לא...

gugi 1

New member
זאת שוב אני.. ../images/Emo6.gif

נכון! הרבה אמרו שהם פשוט הרסו את השיר, אבל לדעתי הגרסא של סונאטה יותר טובה.. אבל גם סקורפיונס חמודים.. כן צודקת, זה השיר הכי מוצלח שלהם, אבל באמת שיר יפה.. כן הא? באמת היו לו חיים קשים, והסמים וכל זה.. חבל שהוא לא ניגן בתקופה העכשווית, לוידעת.. יש בו משו ממש מיוחד! :] דרך אגב, הסולן של נירוונה, הקים גם להקה! למי שמכירה- foo fighters

gugi 1

New member
אווווופסי! תיקון!!!

חחח תיקון, המתופף של נירוונה הוא עכשיו סולן להקת הפו פייטרס.. סורי, חחחח

NarihS

New member
וואי אני אוהבת את break out

ולפו פייטרס יש עוד שירים מצויינים! ואני יודעת כי הכנתי לחברה שלי דיסק אוסף שלהם אז יצא לי לשמוע כמה שירים שלהם.. אז יש להם שירים מאוד מאוד נחמדים והסולן הזה של פו פייטרס, ממש חמוד!

bshainb

New member
גם אני אוהבת רוק!!../images/Emo98.gif

ובאמת להקה טובה שלא אמרתם זאת מטליקה...להקה מצויינת ובכלל יש הרבה להקות טובות גם megadeth nickleback sevendust offspring וlimp bizkit ןיש גם להקה טובה שקוראים להbif naked ואני ממליצה לשמוע את השיר שלהם were not gonna take it למי שבאמת אוהב רוק ובכלל יש להקות ממש טובות ובעיקר אלה של פעם אבל אין על בקסטריט מי לאב!

LiOr CaRtEr

New member
באמת שהתכוונתי לומר גם את מטאליקה=)

הם גם שולטים.. ובקשר לפו פייטרס - ברוווור! הוא כזה מותק.. אני אישית מתה על learn to fly עם הקליפ הכי קורע בהיסטוריה... ואני מעדיפה את הגירסה של הסקורפיונס=) של סונטה יפה.. אבל.. אין על המקורית בשבילי.

NarihS

New member
וואי נכון! מטאליקה, וגם לימפ ביזקיט

הם להקה מצוייינת!!!!! מהם התחלתי ממש לאהוב רוק!!! יא אני מתה על השיר boler זה שיר גדול!!! ויש להם עוד המון שירים טובים! בגלל האלבום החארון שהם הוציא, זה עם השם הארוך ארוך מאוד, לא החדש, אז ההוא מאוד מאוד יפה! יש להם שם אחלה שירים.

למעלה