whats up?????

gugi 1

New member
whats up?????

הייי לכולם :) קוראים לי הגר :) חברה טובההה של אולגי (אירגירל) איזה פורום חמדמד, רק רציתי להגיד שבקסטריט שולטים מבין כל להקות הפופ הדביליות של היום!! רוק שולטט לדעתי, אבל אם כבר פופ אז בקסטריט כמובן :] אוהבתתת הגר! גולי מאמוש אי לובבבב יו

airgirl

New member
גוגי שלי ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ../images/Emo70.gif

גוג אני מתה עלייך נשמה
מממממווווואאאההההההה ע-נ-ק-י-ת
וברור שבסב שולטים
, אלא מי?! (למרות שזה לא קשור אבל גם סונטה שולטים
)

backstreet girl

New member
וואי...כמוני כמוך...

אני מטורפת על רוק.. אני אוהבת את כל הזמרות ה-mtv אבל כשמדובר בלהקות.. הבויז הם להקת הפופ היחידה שאני אוהבת.. להקות רוק זה דבר מדהים... איזה להקות רוק את אוהבת? את אוהבת את : רד הוט צ'ילי פפרז ארוסמית לינקין פארק... אוונסנס

NarihS

New member
יפה! כל הכבוד על הדעה המצויינת!

אני מניחה שבטח דרך אולגה שמעת כמה שירים של בקסטריט חחח ואני שמחה שאת יודעת שהם שולטים!! אם את רוצה את מוזמנת להישאר פה!

gugi 1

New member
איזה חמודות :]

בטח שבקסטריט שולטים מתוך הפופ..!! אממ.. אני שומעת את : בון ג'ובי ( bon jovi- always שיר חוווובה ) סונאטה ארקטיקה אוונסנס דה ראסמוס רד הוט צילי פפרס להקה פיצוציייית :) וכן, בטח שדרך אולגה שמעתי הרבה בקסטריט, למרות שאהבתי אותם גם ככה :) גולי שליייי < אנחנו שרות כל היוםםם, מזייפות אבל חפיף ;) >

airgirl

New member
חחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif גוג!

חחחחח אני הזייפנית הראשית עם הקול הגראונינג שלי ללללללללווולללל

backstreet girl

New member
עוד להקות רוק שאני אוהבת

ג'ארבג נו דאוט (אני מחשיבה אותם כרוק...יש כאלה שלא מחשיבים אותם כרוק) נירוונה רולינג סטון

NarihS

New member
אוי always של בון ג'ובי זה פשוט

שיר שולט!!!!!!!! זה שיר מדהים! ואם לא שמעת, אז מאוד כדאי לך לשמוע את השיר bed of roses זה פשוט שיר מדהים! והוא שר את זה כל כך יפה ריגשי כזה ואפילו מתוקי כזה :) הקיצר שיר שווה! אם לא שמעת אותו אני ממליצה מאוד לשמוע! וגם השיר keep the faith אוי הקליפ פשוט מדהים!!! וגם השיר אבל בקליפ הוא כזה חתיך!!!! מדהים!!! השיער הזה, המשקפי שמש האלה, הכל! הוא כזה יפה שם!
ובכלל יש לו שירים כאלה טובים, אני מאוד ממליצה לשמוע את האלבום crossroad זה אלבום מצויין! זה אוסף להיטים שלו (מהישנים) ממש שווה שמיעה!

airgirl

New member
נכון שירני../images/Emo70.gif

השירים של בון ג'ובי יפים!! גם אני אוהבת את השירים האלה
נכון בקיפ קיפ דה פיט הוא הורס!!

Miss Kitty

New member
אוונסנס!../images/Emo47.gif

ראית כבר את הקליפ החדש?? ד"א, ברוכה הבאה לפורום!

gugi 1

New member
נכווווון!!

לבון ג'ובי באמת יש שירים מ ד ה י מ י ם ! והאלבום שכתבת באמת שווה לאללה... מומלץ בחום :) יש המון להקות רוק שוות :) כן, נו דאוט גם טובים, במיוחד הקלאסיקה "dont speak" מהמם! וואי, ונירוונה, אין מה להגיד, הייתה אחלה להקההה חבל שהסולן התאבד :) את בטח מכירות את השיר "סמלס לייק טין ספיריט" זה אחד מהשירים הגדולים ביותר שלהם!! להיט! הנה כמה שירים שווים ביותר... מין רוק-פופ כזה : the rasmus- chill the rasmus- someone else sonata arctica- broken sonata arctica- replica אז אם בא לכן.. ואם תאהבו תגידו אני אכתוב עוד :)

airgirl

New member
סונטה זה לא פופ../images/Emo70.gif

אה וכל השירים של סונטה ממוצלים בחום :))

backstreet girl

New member
אני אוהבת את בון ג'ובי אבל

אני חושבת (וזו דעתי...) שרד הוט הרבה יותר טובים מהם...

gugi 1

New member
אולי..

בון גובי ממש גדולים לדעתי.. אבל גם הרד הוט שווים ביותר :] טעם אישי.. רדרך אגב, אתן ממש מתוקותתת

hadasrulez

New member
ממ.. אם כבר רוק..

אתן חייבות לשמוע את Ya'll want a single של KoRn שיר גדוווללל
תאכלס אני לא שומעת הרבה רוק (אני אוהבת פאנק) אבל חברה שלי חולת רוק (האנשים היחידים שהיא אוהבת בפופ זה בקסטריט וכריסטינה) ויש הרבה להקות טובות כמו Smile empty soul fuel forty foot echo ויש עוד אבל אני לא ממש מכירה :|

sivanick

New member
הלהקות רוק של פעם

הכי יפות לדעתי גם אלה שממשיכים עד עכשיו..אבל יש להקות רוק חדשות שהן עושות רוק ממש גרוע ויואו איך הם מצליחים באמריקה אני ממש לא סובלת אותם אני אפילו לא יודעת איך קוראים להם אבל יש מילארד כאלה
אני אוהבת הכי את לינקין פארק הם גדולים! ו-no doubt ממש טובים ו-dont speak להיט ענק אחד השירים הכי טובים שיצאו אי פעם!

LiOr CaRtEr

New member
לסונטה יש באמת אחלה שירים..

והם חידשו את still loving u של הסקורפיונס.. שהם להקה שולטת אגב! אממ.. סיון, לאיזה להקות ישנות את מתכוונת? נירוונה באמת שולטים, אבל smells like teen spirit הוא ממש לא אחד ההכי טובים שלהם.. הוא פשוט זה שהכי הצליח.. יש להם שירים הרבה יותר טובים. ובאמת חבל על קורט.. בנאדם כזה מושלם....... מצד שני מדובר בבן אדם שהעביר את רוב החיים שלו באומללות....

למעלה