What's in the bag?

The Charmd One

New member
אוי טיקטאק../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

לפני שאני יוצאת מהבית אני חייבת טיקטאק...התמכרות קשה.

THE ronch

New member
המף.

פלאפון, מטען. מפתחות. נייר טואלט. מברשת לשיער. ארנק עם קצת כסף וכללל הכרטיסי רכבת שלי. את דוּבי. [קטן ולא מזיק.:] יומן, עט. מיים, כשאני זוכרת לקחת.

°נועית°

New member
../images/Emo26.gif

בזמן האחרון אני לוקחת רק פלאפון ומפתחות.. אהההה, ואורביט כחול!
[דיר באלק זה שולח פעמיים.
]

SuGaRBabe1

New member
אצלי בתיק-

בתיק בצפר פלאפון, מפתחות, כסף לפעמים, לאבלו, ותמיד יש איזה כמה פתקים שחברות שלי כותבות לי בשיעורים.. ליציאות אני בד"כ לא הולכת עם תיק, הכל בכיס.. אבל כשאני כן לוקחת, אז יש בו- - פלאפון - מפתחות - ארנק עם כסף, משתדלת גם כסף קטן (כי תמיד צריך למונית או לטיפ בבית קפה..), תעודת זהות, כלמיני כרטיסי קולנוע ישנים שאני שוכחת לזרוק, חשבוניות של דברים שקניתי, כרטיס תלמיד (כי הוא תמיד שם).. אהה, וכספומט.. - ליפגלוס - טישו זהו..

cutey baby

New member
../images/Emo6.gifואני ריקנית מדי

כרטיס נסיעה מפתחות כסף ולפעמים גם איפור
לא להתייחס..

אמממ...

ארנק מפתח לאבלו
עט הרבה ניירות מקווצ'צ'ים
כרטיסי קולנוע ואוטובוס שאני שומרת גומיה פלאפון תחבושת אולי

L u c y17

New member
../images/Emo26.gif

ראיתי שרשור כזה בפורום אחר, ורציתי גם לפתוח אבל לא היה לי כוח.העצלנות.. אז אצלי זה מתחלק ל 2: -תיק בית ספר: ספרים קלמר יומן וכל אלה ארנק עם כרטיסיה, כרטיס תלמיד וכל הדברים הנלווים פלאפון 6 לאבלו בכל מיני צבעים [מכורה] הבית מרקחת הנייד שלי עם כל האקמול, אדוויל, קלגרון על כל צרה שלא תבוא טמפונים מפתחות טישו מראה סומק -בתיק יציאות: ארנק עם ת.ז וכסף פלאפון מפתחות רישיון נהיגה
מראה קצת איפור אחד מהלאבלואים שלי זהו אני חושבת

MaddyD

New member
כמה תיקים!

בתיק ביתספר, בדר"כ ספרים, מן הסתם. וקלסרים. ודיסקטים, אני פשוט לא מוציאה את זה משם.. תיק "יציאה", תמיד דיסקמן, לעיתים רחוקות קייס, כי אני בדר"כ יוצאת לקרוב, ואין צורך במבחר דיסקים, מה שגם יש לי דיסקמן אמפישלוש שזה 10 דיסקים באחד. כרגע אני עם אוסף משעשע במיוחד. מים, תמיד. זה מטריד נורא לפעמים..אבל אני צריכה ארנק, בארנק יש כסף קטן, תמיד. לצילומים וזה, וכסף גדול, הכרטיספריה[: והמכבישירותיבריאות שלי פלאפון, שמתפקד על תקן, הכל. יומן וספר טלפונים המפחות שלי, עם המחזיק השקסי! קוקיות, סיכות, וקליפס. את האיפור אני שומרת בכיס של המעיל! פחה

MaddyD

New member
עכשיו כל התיקים שלי כי משעמם

התיק סיוט חג מולד שלי! הישר מהוטופיק

MaddyD

New member
התיק יציאה השני שלי.

זה של אמא שלי במקור, ושלי הקישוטים והוא כבר איזה שנה אצלי ואני חורשת על האמאמשלו והוא כבר היה בכל הארץ וגם בפולין.

MaddyD

New member
זה התיק מורהפרטית שלי ויום שישי

כי שישי זה יום קצר ולמורהה הפרטית אין לי כח לתיק גב.

MaddyD

New member
עכשיו תיקי ביתספר.

זה תיק נוסטלגיה. מכיתה ו', קניתי את זה אחרי שההורים שלי אמרו לי שהם מתגרשים ואמא ניסתה לשחד אותי ואת אחותי, וקנתה לנו ג'נספורט. הוא עבר הרבה תלאות מאז. וכל הלמטה שלו קשה.

MaddyD

New member
קלמרשנהשעברה

שהייתי מתלהבת והביאו לי ניטים ואז שמתי את זה בתיק אוי תקופה רעה.

למעלה