Fairies Hunter
New member
וואלה; הנה.
מדור כרטיסים: תמונה של אח הקטן והחמדמד כרטיס של בצפר כרטיס מועדון של החנות-שימח-שמה כרטיס רב חן + כרטיס ישראדאנס דאנס שופ וואט אבר כרטיס היינס מדור כרטיסי ביקור: כרטיס הוטופיק כרטיס ביקור של COLORS (נו מהסנטר) כרטיס ביקור של DART (שנסגרה
) כ"ב של טרייבל טאטו כ"ב של סטאף כ"ב של האוזן ה-3 כרטיס כזה.. של אלוהים! כ"ב של פאטשופ 2 סטיקרים קטנים של עלה ירקרק מדור שסתם נפתח: תמונה של באז לייטייר תמונה של כול מיני דיסני'ס מדור כספמפתח: מפרט ירוק לעוס של חמי רודנר מפרט של שחר א"צ/אבי מרקוביץ' מפתח אדום כמה שקלים מדור קבלות1: קבלה לקסטרו תמונה מSEVENTIN של חנות חמודה
קבלות אוטובוסים קבלות למונסטון ושות' מדור קבלות2: תלוש לקסטרו Oo 20 שקלקלים כרטיס של עיר הנוער כרטיס לאביב גפן (היה לי של היהודים והוא פג התפוגג ונעלם.) מדור שמתחת(?): כרטיסיה מדבקה של "יזכור" ניסיון עקום לציור הלוגו של מוניקה סקסית מדקה "רון ארד לחופש נולד" מדבקה של נו לוגו ועוד כזה משהו. (באונה יש לי ארנק שהוא קונסטרוקציה!) והוא כזה קולאז' של NBC והוא יפה.
מצד אחד חצי ג'ק חצי סאלי ומצד שני הבית קברות. עלה לי 100(!!!)
מדור כרטיסים: תמונה של אח הקטן והחמדמד כרטיס של בצפר כרטיס מועדון של החנות-שימח-שמה כרטיס רב חן + כרטיס ישראדאנס דאנס שופ וואט אבר כרטיס היינס מדור כרטיסי ביקור: כרטיס הוטופיק כרטיס ביקור של COLORS (נו מהסנטר) כרטיס ביקור של DART (שנסגרה