What's aching ya?

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

Janem

New member
חחחחחחחחחחחח... כנ"ל

טוב לא השתגעתי, אבל צרחתי כמה שירים, עיוותים, חצאי מילים, בכמה שירים ידעתי ת'מילים... קיצר, אנשים התחילו להסתכל עלי כמו משוגע, רוקד באמצע הכביש עם חולצה של איירון מיידן, משקפי שמש, וסרט של אנטי התנתקות על הראש... ואז עלינו על משאית אחת ורקדנו עליה. עושים תנועות של גיטרות אוויר... אחחח!!!!! ביציאה פגשתי גם חבר'ה מהבסיס שלי, וחשבתי, וואי, בחיים שלי לא הייתי חושב שהם ורוק הולך ביחד...

היה מושלם

את אומנם היית בטירובונה. אבל אני עמדתי משהוא כמו 10 מטר מהבמה וראיתי הכול פשוט מצויין. היו כצת דחיפות בהתחלה אבל אחרי זה זה היסתדר והיה פשוט מדהים הם נתנו שואו מטורף! מששומעים בדיסקים שלהם לא מיתקרב אפילו למה שהם נתנו היום.

Janem

New member
צ'מע... בראסמי

הייתי מתאכזב לשלם 170, או שלא הייתי יוצא מבסוט עד הסוף, כי את רוב השירים שלהם אני לא מכיר, עובדה שלא זיהיתי את ה6 ראשונים... אבל לפאנאטים שלהם זו הייתה התגלות. שמח שנהנתם!!!!!! גם אני נהנתי, ראסמי נהנתי. עדיין, זה לא מטאליקה ולא איירון, ואפילו לא ARIYA... (לדעתי!!!! לא לשחוט!!!!).

AeroSlash

New member
קיפלוב פה בנובמבר...

באיזה מועדון תיאטרון או משהו. נראה לי שאני שם.

AeroSlash

New member
4 אגב ממש לא היה יציע ממול...

מהיציע 4 בקושי אפשר היה לראות את קצה הגבה של קלאוס. לפני ההופעה ירדנו הכי למטה [כמעט עד הדשא] וזזנו לבדיוק מול הבמה. היו שם איזה כיסאות כחולים שהיו מתחת לכיסוי כלשהו והיו שם את המקומות שהיו תחת השמיים. אז הכחולים עם הגג מלמאלה היו בדיוק מול הבמה. אני לא יודעת איזה שער זה.

Janem

New member
קיצר, לא משנה...

אני חושב שעלינו על המקום של הרמקולים, כי שמעו די טוב... חחחחחחחחח

אלרגיה/פריחה בבטן מקולה

אירנוי שאני מכורה לקולה ואני אלרגית אליה. הראש: שעורים במתמטיקה ומחר שיעור פרטי והחייייייים האלה! חופש מסריח! זה כמו לקחת בנאדם ולקשור אותו על כיסא חשמלי ומסך ממול שמשדר "היום שאחרי מחר" על רפיט

סרט צפוי, לא מותח, עלילה די.....

די...איך זה נקרא..?... לא מקורית ומעניינת, לא הגיוני שבשניה אחת כל העולם הפשיר. כל האנשים בעולם הקפוא חיכו שהאב ימצא את הבן ואז העולם יחזור להיות כמו שהוא היה. קיטשי! ולחשוב שהיו לי כרטיסים חינם לטרויה והלכתי לחרא הזה! וויתרתי על סרט מלחמה טוב בשביל הג'אנק הזה..

Drunk Bullet

New member
אפשר לחשוב שטרויה זה סרט טוב

ניסיון עלוב לעשות סרט בסגנון "גלדיאטור"..

עכשיו כל סרט מלחמה או אימה

אנשים יגידו "ניסו לעשות כמו זה וזה ולא הלך". למה שילך??? כבר יש סרט כזה אז למה להם לעשות עוד אחד?? זה לא נכון
עשו סרט ולא צריך להשוות לשום סרט אחר.. ודרך אגב אין שום קשר לגלדיאטור. שני דברים שונים לגמרי

Drunk Bullet

New member
לא לכל סרט עושים השוואה

אבל כשרואים בלוף כמו "טרויה" ההשוואה מתבקשת, זה סתם ניסיון ליצור אוירה כמו בסרט המוצלח בסגנון הזה.

למעלה