What's aching ya?

• פותח הנושא E K O
  • פורסם בתאריך

DeAth ScrEaM

New member
אבל זיקוקים זה

מוי כיף! =] בגני אביב יש כל הזמן =] <נו כל האירועים האלה של הערבים בגרים מסביב.... כל חתונה הם עושים זיקוקים =] איזה פשושים> =]

DeAth ScrEaM

New member
חחחחחחחחחחחח

איי איי! מה עשיתם מלוד! אז נכון, זה חור לא קטן.... ודי מגעיל... אבל לא עד כדי כך.... =/ ולערבים יש מלאאאאאאא כסף... הם טחונים.. לא יודעת מאיפה יש להם כלכך הרבה כסף.... ואני מתכוונת לאלה שגרים בוילות ענקיות ויפות.... נו כמובן יש את כל האלה משכונת הרכבת וכאלה שדומות לה.... מה גם זה לא בעיה לגנוב אותם מאיפשהו =/

SupermanZW

Well-known member
בלוד סוחרי הסמים הם הכי עשירים

ה"כל כך הרבה כסף" שלהם מגיע מהסמים.

מסקנה טובה../images/Emo45.gif

Janem

New member
נצל"ש-סקורפיונס, בתכלס.

אלה!!!! בחייאת, כמה אנשים היו בבלומפילד, רבע מקסימום, לא? בכל מקרה הייתה אחלה הופעה, לא ראיתי ת'סקורפיונס, אבל שמעתי אותם מצויין מרחוב שצמוד ליציע 11, וממה ששמעו שם, הבמה הייתה בפרופיל ל11, נכון? 4 כנראה היה היציע מול, ודווקא לא התלהבו מי יודע מה ממה ששמעתי, רק בוינד אוף צ'נג' וסטיל לווינג יו. והיה גם איזה סולו תופים שהלהיב את קופי ישראל... את 6 השירים הראשונים לא זיהיתי, ואז שבא דיפ דארק, התחלתי לשמוח יותר, עם 20 האנשים שישבו על המדרכה וכאלה שגרו בבתים הסמוכים. אז באו הלהיטים, כשהם החליפו מבלדות אקוסטיות לשירים רוקיסטיים יותר... ליאל, שרמוטה חח, הרסה לפי דעתי, אבל היה מצחיק לשמוע את סקוריונס שרים-ירושלים של גולד, וסאייב דה וורלד סויט צ'יילד...חח בטח באיצטדיון עצמו האוזניים התפוצצו... כי בחוץ אפילו הרגשנו בסדר את הבסים... זייהו, ההופעה הכי טובה שהייתי בה בחינם...

AeroSlash

New member
ה היה הפאקינג דבר הכי טוב

שקרה לי בחיים!!!!!!!!!!!!!!1 אני עדיין לא מאמינה!! הם כל כך גדולים!!! הם כל כך כל כך טובים!!!! זה היה כל כך טוווווווווווווווווווווווווווווווובבבבבב!!!!!1 לחשוב ששמעתי את כל השירים האלה 1000 פעם בדיסקים והיום שרתי את זה איתו בשיא הווליום!!!!!!!1 כל כך השתחררתי!!! הסאונד היה מעולה!!!!! הם כל כך ענקיים!!!!!! היה סולו תופים לא יאומן באמצע !!!!!!! כבר אמרתי שהם ע-נ-ק-י-י-ם?!?!!?!?!!!!!!!1 יצאת מההופעה כולי רטובה כאילו מהמקלחת כשהגרון שחוט [אם יש כזה דבר בכלל] ואחרי שהשתוללתי עד המקסימום בהופעה הזו!!!!! אין מילה שבעולם שיכולה לתאר את זה!!!!!! הגשמתי פאקינג חלום.. אני עדיין בהזיות.... עמדתי כל המופע ממש מול הבמה, בטריבונות אמנם, אבל מול הבמה וראיתי הכל מעולה!!!!! יוווווווו... אני מתה..

AeroSlash

New member
תודה:] עם 3 חברות

בוא'נה נשמעו כמו איזה חבורת גרופיות אחרי שיצאנו מההופעה..

AeroSlash

New member
פאק זה עדיין לא נקלט לי...

שמישהו יצבוט אותי.. שמישהו יתן לי סתירה ואני אקלוט.. שלהקות אחרות יראו את מה שהלך שם ויבינו שישראל לא -עד כדי כך- חחנות בסופו של דבר.. וכדאי לבוא. אגב, בתור חימום היה את Love in an elevator של אירוסמית' - אז הכיף בשבילי התחיל קודם. גם לא הייתה להקת חימום שהייתה אמורה להקרא סרחון מטאל או משהו כזה והסגנון שלה משלב מזרחית עם מטאל - טוב שלא הייתה אני אומרת..

Janem

New member
בחימום נבהלתי שלא נשמע כלום...

ההגברה הייתה ממש חלשה, אבל זיהיתי ת'שיר... אז התחלנו להסתובב סביב האצטדיון לחפש נקודת שמיעה טובה, כשהקהל התחיל לצעוק, אז נרגענו. ריח מטאל-ראסמי, טוב שהם לא היו... אבל מצחיק, לא הורידו ת'להקת חימום באמצע שיר, יכלתי להשבע שכן... עוד קטע מצחיק, אחד בכניסה חילק את הברית החדשה... ולא שמתי לב אפילו מה אני לוקח... כבר חשבנו באותו רגע להתפלח בכוח...

AeroSlash

New member
אגב, כל השערים בבלומפילד

שנכמרו אליהם כרטיסים היו מלאים. בערך חצי ממה שבלומפילד יכול להכיל כי היו מן הסתם מקומות שלא מכור אליהם כרטיסים כי המב הייתה עם הגב אליהם.

Janem

New member
חצי?... יותר ממה שחשבתי...

בתכלס, הם יצאו זונות, במקום להוריד את מכיר הכרטיסים ב1.5 ולהגדיל את כמות המקומות ב1.5, הם הרגו חצי אצטדיון... חבל.

AeroSlash

New member
האוזניים לא התפוצצו...

הגרון התפוצץ מרוב צעקות והידיים כאבו מרוב מחיאות כפיים. ועד כמה שאני לא מאמינה שאני אומרת את זה - יש כישרון לבחורה. היא שרה ממש יפה והם מאוד מכבדים אותה בלהקה. כל אחד ואחד מהם ואפשר לראות את זה. ודווקא התלהבו. אלה שהיו בדשא בעיקר. אבל מה, בסוף ההופעה, אני בתחתית הטריבונות, מסתובבת ורואה פול אנשים יושבים ורק מוחים כפיים. כאילו ואט דה פאק?! איך אפשר לשבת את כללללל ההופעה הזו?! איזה חננות, מאמא רודנייה..

Janem

New member
חח, לא שמעתי את אלו בדשא

יש גבול לשמיעה...חח אבל גם בחוץ התלהבנו, ברוב השירים סתם חירטטנו מילים, אבל בוינד אוף צ'נג' כולם עמדו מחובקים ושרו, מציות באוויר, בירה, היה סבבה, יחסית לרחוב ביפו...חחחחחחחחח

AeroSlash

New member
אוי...

ההתלהבות.. כל שיר מחדש אני מגלה את רמת האהבה שלי אליהם. כשכבר אני בטוחה שאני סטוחה לגמרי פתאום אני מוצאת אצלי עוד כוח להמשיך להשתולל איתם. דפקתי איזה צרחה ממש גדולה אחרי איזה שיר וזה עשה לי כאב ראש חד ורצחני לכמה שניות. אני קולטת את עצמי כזה: "אלה, תפסיקי, כואב לך הראש" וממשיכה להשתולל.... היה אגב מה זה מוזר, ראיתי שם אנשים מהשכבה שלי שבחיים לא הייתי מצפה לראות..

למעלה