what.....?

bduya

New member
אז..

אולי הוא היה קולט את כל מה שאנחנו מנסים לעבור בשבילו..? אולי הוא היה חווה את זה על בשרו ואז מבין מה אנחנו כל כך מתלוננים..?? אולי הוא היה פשוט נסחף בסחף הסימפטיה וקצת מקל עלינו..??? לא יודעת. it just makes me wonder..

candybox

New member
ואולי...

הוא נתן לנו את כל הכלים לעזור לעצמנו, ואולי אנחנו לא מנצלים אותם כראוי, ואולי, גם לו נמאס כבר לראות מה שאנחנו עושים לעולם שהוא יצר, ואייך שאנחנו הורסים את עצמנו בעצם.... האמת היא, שגם לי אין ואפילו לא שמץ של מושג... עדיין מקווה שיהיה טוב

bduya

New member
את יודעת מה..?

את צודקת. ישבתי וחשבתי וחשבתי ושוב חשבתי ואת צודקת. תודה לך מתוקה שלי.. אוהבת המון. יודעת את זה?

bduya

New member
בעצם..

עכשיו שחשבתי על זה שוב, it still makes me wonder.. כנראה שדברים פשוט לא כאלה פשוטים כמו שהם נראים. העולם שהוא יצר בשבילנו, הכלים שהוא מקנה לנו, כנראה שפשוט לא בעלי עוצמה מספיקה כדי למלא אותנו. אני חושבת שזה שנמאס לו ממה שיצרנו פה לא צריך לבוא על חשבוננו. אני נשמעת אגואיסטית אבל מה אני יעשה שזה פשוט טבע הבריאה. אדם דואג לעצמו. לטוב שלו. לשקט שלו. אין לי את זה.. וקל וחומר שאני אחפש את זה בצורה הכי טבעית לי.. בלהאשים אחר בכל מה שקורה לי. הוא הראשון שאני מוצאת. הוא היחיד. מקודם חשבתי שאת צודקת, אבל כנראה יש לי רגעים בחיים שאני כזו לא מובנת. אני בעצמי.. לא יודעת כלום. בדיוק כמוך. כמו כולנו.. אנחנו כמו חרקים קטנים מכל העולם העצום הזה אנחנו נקודה קטנה על פני היקום הזה לא אמורים להבין כלום..

shikma

New member
הייתי חייבת להתערב..

לכלים שלנו יש עוצמה אדירה, אבל אנחנו כנראה עוד לא הבנו איך משתמשים בהם.ולגבי האגואיזם - זה מה שמקנה את הקיום לעולם. מי שלא דואג לעצמו, לא מתקדם הלאה, לא שואף לשום דבר, הוא לא מתקדם ולא מקדם שום דבר בעולם. בבסיסו הוא מת. האהבה היא האגואיזם הכי גדול, לדוגמא. תחשבו על זה.. וכן, אנחנו אכן לא יותר מאשר פחמן 14...

angeldust

New member
יש לי נשמה...

...והיא לא עשויה מאשר פחמן 14! אולי בעולם מה שאת אומרת נכון, אבל מי רוצה להיות כמו העולם המבולבל הזה? במלכות האלוהים ההפך נכון. אין אהבה גדולה מאהבתו של הנותן את נפשו בעד ידידיו. אם אתה רק דואג לעצמך יש לך רק אחד שדואג לך, אבל אם אתה דואג לאחרים ואחרים לך... תחשבי.... לו היינו אוהבים אחד את השני what a wonderful world it would be ``אגב``...מה שתיארת זה אנוכיות, ההפך של אהבה. ומי שרק יכול לאהוב את עצמו, הוא מת בבסיסו.

קספר

New member
אם אלוהים היה אחד מאיתנו ?

זה היה אפשרי. אם אותו אדם מסוים היה רואה את הנולד.אם אותו בן אדם יכול לשלוט בגורלו. אלא דברים שעפ``י האמונות הדתיות אם זוהי הנצרות או האיסלאם רק האלוהים שולט. האלוהים שולט בגורלו של האדם ובעתידו. אני לא מאמין בזה.בכלל. אמנם אני לא יודע מי שולט בגורלי או בעתידי אבל אני יודע שיש לי חלק בזה. עקרונית רק לידע כללי תאורטית הוכח שניתן לחזור אחרוה בזמן.מה שמאשש את הסברה שאדם כן שולט בגורלו.אז אפשר לאמר שכל אדם הוא אלוהים בפני עצמו. אבל כל הדיון הזה הוא פילוסופי ויכול גם לגלוש לכל מיני מחוזות אחרים. הוא יכול להימשך ולהימשך.ומה שבטוח שלעולם לא תהיה תשובה חד משמעית לכך.

bduya

New member
קספ`..

תאורטית הוכח שאפשר לחזור אחורה בזמן, אני לא חושבת שזה נותן לנו שליטה על הגורל. אני אישית מאמינה שהגורל של כל אחד מאיתנו נקבע מראש. אם את הזמן אפשר להחזיר כמו שאתה טוען, זה לא מוחק שום סעיף שרשום לנו בגורל.. אם כל אחד היה אלוהים בפני עצמו, כשזה היה נוגע בין זה לגורל הטוב שלו, הוא יכול בהחלט לאמר, אני האלוהים של עצמי. טוב לי. מגיע לי. כשהגורל רע, זה הוא. הוא אשם. נקמה. אף פעם לא תהיה תשובה חד משמעית מחשבה סתמית. -תודה רבה שהגבת-

bduya

New member
למה לא????

בקשההה.. אני רוצה שקספר יראה את זה ואין לי איך לדבר איתו.. למה אתה רע??! פורום רע! זה כנראה הגורל שלי.. קספר לא ידע את מחשבותי.. ;-(

מנהלת יקרה

הודעה חדשה מקפיצה את השרשור לראש העמוד רק אם ההודעה המקורית היא בת פחות מ -72 שעות. בכל זאת, יכול להיות שקספר מקבל עדכון למייל על תגובות להודעות שלו, ליתר ביטחון, אני מציע לך לפתוח הודעה חדשה עבור קספר עם קישור להודעה הזו.

למעלה