Erykah Badu - Green Eyes
א אבישי ר New member 9/7/13 #79 הרגע שהשיר מסתיים, האייטונס בשאפל ופתאום השיר Primadonna של כריסטינה קופץ. זה כל כך רנדומלי.
M Music Man XD New member 9/7/13 #87 אחד השירים הכי חלשים שלה. והכי פחות אהוב עליי באלבום הזה. שיר שהוא כל כך מתחת לרמה שלה.
R Red Hot Kinda Guy New member 9/7/13 #89 גם אני לא אוהב אותו. פעם די אהבתי. מעדיף את Glam שיש לו הפקה נחמדה בסך הכל וסוג של ''קטע''. Prima Donna, כמו שהרבה היו נוהגים לומר בתקופה שביוניק יצא, נשמע כמו בי-סייד של הפוסיקט דולס. זה לא טוב כמובן.
גם אני לא אוהב אותו. פעם די אהבתי. מעדיף את Glam שיש לו הפקה נחמדה בסך הכל וסוג של ''קטע''. Prima Donna, כמו שהרבה היו נוהגים לומר בתקופה שביוניק יצא, נשמע כמו בי-סייד של הפוסיקט דולס. זה לא טוב כמובן.
D DAN1EL New member 9/7/13 #112 זה בקלות יכול להיות שיר של ביונסה. אני דווקא לא שונא אותו, והוא בטח שלא הכי גרוע באלבום. הוא לא מדהים, והוא די זול, אבל Glam ו-Desnudate יותר עלובים.
זה בקלות יכול להיות שיר של ביונסה. אני דווקא לא שונא אותו, והוא בטח שלא הכי גרוע באלבום. הוא לא מדהים, והוא די זול, אבל Glam ו-Desnudate יותר עלובים.
M Music Man XD New member 10/7/13 #114 איזה שיר של ביונסה דומה לזה? באמת שואל, כי לא עולה לי כלום. אני מעדיף את D. אבל שלושת השירים די מעפנים, ולא שמעתי אותם כבר המון זמן.
איזה שיר של ביונסה דומה לזה? באמת שואל, כי לא עולה לי כלום. אני מעדיף את D. אבל שלושת השירים די מעפנים, ולא שמעתי אותם כבר המון זמן.
D DAN1EL New member 10/7/13 #115 Countdown Upgrade U Sweet Dreams Video Phone Diva Green Light Ego ועוד. אתה יודע, לא אחד לאחד, אבל זה מאותה "משפחה".
Countdown Upgrade U Sweet Dreams Video Phone Diva Green Light Ego ועוד. אתה יודע, לא אחד לאחד, אבל זה מאותה "משפחה".
M Music Man XD New member 10/7/13 #117 חלק מהשמות שציינת לא מסתדרים לי באותה המשפחה בכל מקרה, זה מתחת לרמה שלה. חלק מהשירים של ביונסה שציינת טובים יותר מפרימה דונה, וזה כבר אומר משהו.
חלק מהשמות שציינת לא מסתדרים לי באותה המשפחה בכל מקרה, זה מתחת לרמה שלה. חלק מהשירים של ביונסה שציינת טובים יותר מפרימה דונה, וזה כבר אומר משהו.
D DAN1EL New member 10/7/13 #118 אותה רמה בעיניי. Diva נגיד מופק באופן יותר מגניב מ-PD, אבל מבחינתי זה אותו סגנון של שירים. אני לגמרי רואה את ביונסה מבצעת את PD, וגם כריסטינה מבצעת אותו בסגנון ביונסה. אני חושב ש-PD ו-Slow Down Baby הם השירים הכי "ביונסיים" של כריסטינה.
אותה רמה בעיניי. Diva נגיד מופק באופן יותר מגניב מ-PD, אבל מבחינתי זה אותו סגנון של שירים. אני לגמרי רואה את ביונסה מבצעת את PD, וגם כריסטינה מבצעת אותו בסגנון ביונסה. אני חושב ש-PD ו-Slow Down Baby הם השירים הכי "ביונסיים" של כריסטינה.
M Music Man XD New member 10/7/13 #127 אני מת על ההופעות החיות של Diva! אני יודע שזה לא הכי קשור - אבל נזכרתי. ביונסה ממש "נכנסת לזה" עם הריקוד והכל מת על הקטע החל מ-1:26 ועד הסוף: http://www.youtube.com/watch?v=Alwp_AvF7Eg בכלל, ביונסה רוקדת יכול לצפות בזה שעות. היא רקדנית אדירה. לא חשבתי על SDB כשיר בסגנון ביונסה, אבל עכשיו כשאתה אומר את זה, יש משהו.
אני מת על ההופעות החיות של Diva! אני יודע שזה לא הכי קשור - אבל נזכרתי. ביונסה ממש "נכנסת לזה" עם הריקוד והכל מת על הקטע החל מ-1:26 ועד הסוף: http://www.youtube.com/watch?v=Alwp_AvF7Eg בכלל, ביונסה רוקדת יכול לצפות בזה שעות. היא רקדנית אדירה. לא חשבתי על SDB כשיר בסגנון ביונסה, אבל עכשיו כשאתה אומר את זה, יש משהו.
א אבישי ר New member 10/7/13 #164 ואם כבר הופעה שביונסה מפציצה בריקוד - http://www.youtube.com/watch?v=3cQ8I1i-kCE. גם מדהים שהיא מצליחה לשיר בצורה כל כך טובה ולרקוד יחד.
ואם כבר הופעה שביונסה מפציצה בריקוד - http://www.youtube.com/watch?v=3cQ8I1i-kCE. גם מדהים שהיא מצליחה לשיר בצורה כל כך טובה ולרקוד יחד.
א אבישי ר New member 10/7/13 #162 הלוואי שביונסה תעבוד אי פעם עם מארק רונסון. היו שמועות לגבי זה, אבל הן לא כל כך מבוססות אז אני לא מתייחס לזה. הלוואי שזה נכון.
הלוואי שביונסה תעבוד אי פעם עם מארק רונסון. היו שמועות לגבי זה, אבל הן לא כל כך מבוססות אז אני לא מתייחס לזה. הלוואי שזה נכון.
ע ערן1987 New member 9/7/13 #84 קרן פלס - איך שהשמש תזרח שמיעה ראשונה לאלבום החדש שלה.. בינתיים לא רע בכלל
M Music Man XD New member 9/7/13 #85 אתמול שמעתי את... Chance The Rapper - Acid Rap מיקסטייפ שניתן להוריד מהאתר שלו בחינם. מעולה! צעיר ומרענן.
אתמול שמעתי את... Chance The Rapper - Acid Rap מיקסטייפ שניתן להוריד מהאתר שלו בחינם. מעולה! צעיר ומרענן.