What music are you listening to right now?

Music Man XD

New member
בחור בן 20 משיקגו, ראפר.

שחרר שתי Mixtapes, אחת בשנה שעברה ואחת השנה. אני שמעתי את זו ששחרר השנה, קיבלה שבחים רבים מהמבקרים ונוצר סביבה באזז לא קטן.

ניתן להוריד באופן חינמי וחוקי באתר שלו / להאזין און-ליין:
http://chanceraps.com/

*התייחסתי לשם "מיקסטייפ" בנקבה, אבל אף פעם אין לי באמת מושג באיזה אופן להתייחס למילה הזו

Music Man XD

New member
נסה לחפש Mixtape במורפיקס,

ותראה את המילה המקבילה ש(אינה) קיימת בשפה העברית, ואיזו חלופה הם מציעים שם

DAN1EL

New member
השאלה שמעסיקה אותי יותר

היא מה לעזעזל ההבדל בין מיקסטייפ כמו זה (או זו
) לאלבום רגיל?
באמת שאני אף פעם לא מבין את זה.

זה אפילו לא EP, זה לגמרי LP רגיל. ויש עטיפה מגניבה והכל.

ערן1987

New member
ממה שאני יודע מיקסטייפ לא יוצא למטרות מסחריות

ובד"כ הוא סוג של אנדרגראונד, בלי יותר מדי פרסום ולפעמים מופץ אפילו רק באינטרנט

Music Man XD

New member
קשה לי לענות על זה במדויק,

אני לא בטוח לגבי ההבדל.

אני רק יודע שיש הרבה אמנים היום שמשחררים מיקסטייפ חינמי באינטרנט וזה דבר שבעצם יוצר באזז לקראת אלבום. יצירה ראשונית יותר שבה אמן מציג את הכשרון שלו או משהו בסגנון.

למשל, במקרה הזה - המיקסטייפ יצא, צבר באזז (שמעתי שהשרת באתר שלו קרס מרוב הורדות), המבקרים פרסמו ביקורות מהללות, ועכשיו מחכים לאלבום שלו. זה עושה לו שירות מעולה.

עוד דוגמה - אזיליה בנקס שיחררה מיקסטייפ לפני שנה, וטרם שחררה אלבום. אני מרגיש שהיא ממש מאבדת את המומנטום, וחבל. אני עדיין מחכה לאלבום ממנה, אבל ההתנהלות שלה על הפנים עוד לפני שהתחילה.

DAN1EL

New member
פשוט השם "מיקסטייפ" לא קשור בשיט,

אין פה שום מיקס ושום טייפ ושום מיקסטייפ.
זה פשוט אלבום חינמי שמשוחרר לאינטרנט.
לא מבין למה קוראים לזה ככה.

ערן1987

New member
זה הרי לא משהו חדש, זה משהו שקיים אם אני לא

טועה עוד הרבה לפני שהאינטרנט תפס והשם פשוט נשאר

אבישי ר

New member
אני לא בטוח שתאהב את זה.

הקול שלו לפעמים קצת מזכיר את ליל ויין, רק הרבה יותר מהנה ולא צורם.

Music Man XD

New member
מעניין אותי איך יישמע אלבום שלו.

אכן מיקסטייפ מבטיח (הנה, עכשיו בזכר
באמת שאין לי מושג).

ערן1987

New member
לונא אבו נסאר - אספר לך أحكيلِك

היא למדה בביה"ס למוסיקה "מיוזיק" וכחלק מפרויקט הגמר שלה הקליטה את האלבום הזה.. לפני כמה חודשים היא התפרסמה אחרי שביצעה חידוש לשיר של אהוד בנאי והיום קיבלתי עליה המלצה מחבר אז אני מאזין לאלבום בבאנדקאמפ שלה - ובינתיים זה מאוד מיוחד!

חוץ מזה, האזנתי היום לעוד שני אלבומים:

Jay Z - Magna Carta Holy Grail
אני מבין למה אוהבים את זה ולמה הביקורות סביב האלבום בסה"כ בינוניות (ממוצע 62 במטהקריטיק, לא מלהיב במיוחד).. יש פה כמה רגעים מאוד מאוד טובים אבל גם כמה רגעים סתמיים מאוד.

Tom Odell - Long Way Down
אלבום בכורה לא רע בכלל לסנסציית הפופ/רוק-פסנתר החדשה של בריטניה. למי שאהב עד כה יש עוד הרבה מה לאהוב כאן.

Music Man XD

New member
הביקורות על החדש של ג'יי באמת ממוצעות.

Pitchfork, שבד"כ מאוד בעדו, נתנו לאלבום הזה 5.8. מצד שני, לאלבום הסטודיו הקודם שלו הם נתנו 4.5, אז כל הכבוד על העלייה בציון!

הקודם באמת היה חלש. כשיצא אהבתי אותו, אבל אני נזכר בו עכשיו והוא היה חלש למעט מספר שירים.

אבישי ר

New member
האלבום של ג'יי מצוין.

זה האלבום הכי שלם שלו כבר מזה שנים, אפשר להגיד אפילו מאז The Black Album (למרות שאני לא בטוח אם האלבום הזה מתעלה על American Gangster.). אני באמת לא מבין למה הביקורות כל כך בינוניות כלפי אלבום טוב כזה.

למעלה