What have we done to ourselves

What have we done to ourselves

שאלון השבוע עושה גיחה קלה. אני מקווה שרעות לא תשנא אותי על זה שאני עושה והיא לא כאן
. השיר שלנו להפעם הוא לא אחר מאשר Yes, Anastasia שתופס חזק אצלי לאחרונה. אחד השירים היפים באלבום הזה. -מה הדבר שאתם רוצים? -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? -למה אתם מתגעגעים? -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? -מה אסור לכם לשכוח? -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) -מה השארתם מאחור? -מאמינים בקארמה? -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר?
.
זהו
תהנו
.
עוצב באמצעות תפוז-פד

killerit1

New member
אני ראשונה?!? ווהווו

-יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? כן יש.. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? את הבלאגן שיש לי בחדר.. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? תלוי מה/ מי.. -למה אתם מתגעגעים? לחתולה שלי שנעלמה לפני כמה חודשים
-לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? אמסטרדם.. -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? שרירי הבטן שלי, הם על הפנים... -מה אסור לכם לשכוח? שמחר יום חדש.. -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) סיגריות, קפה ואלכוהול במינונים מוגזמים
-מה השארתם מאחור? כמה ג'ינסים שלא עולים עליי יותר.. -מאמינים בקארמה? לא ממש.. -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? מסתבר שהבלאנס שלי לא רע, שהאיות שלי באנגלית מזעזע, שאני מתמכרת לדברים במהירות יתר, שקל לגרום לי להסמיק ושהציפורניים שלי לא נשברות אך ורק אם אני שמה מחזק כל כמה ימים!!! (נכון שהמידע הזה היה ממש חשוב לכם?) -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? לא יודעת לענות על זה.. לילה טובבב

ננסה

-מה הדבר שאתם רוצים? שקט. -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? לא. אולי. לא. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? את המחשבות. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? מה שצריך, עד שזה יגיע ללהתנגד לעצמי, למי שאני. -למה אתם מתגעגעים? ליסודי, הייתי צריכה לנצל את הגיל יותר. -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? אמ, יש מקומות פיזיים שהייתי רוצה לשוב אליהם, אבל לא בקטע של לשנות-את-העבר, כי אני מאמינה בלא להתחרט על כלום ובלהבלה. -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? את היכולת לקרוא [ארג, אני כל כך מתגעגעת ללהיות תולעת ספרים, ואני פשוט לא מצליחה כמו פעם.] -מה אסור לכם לשכוח? שאני קובעת איך הכל יתקבל אצלי. -איך אתם מזיקים לעצמכם? לא ישנים בלילה?
-מה השארתם מאחור? ילדות. מזמן. וקצת שמרנות שכזאת. -מאמינים בקארמה? סוגשל. לא קראתי על זה יותר מדי בשביל לדעת את ההגדרות המדוייקות, אבל תכלס, כן, הכל חוזר אלייך. -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? וואו. הרבה ממש. |חסוי| -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר?
.
אני באמת באמת חושבת, שאין דבר העומד בפני הרצון, כמעט באופן טוטאלי, אז אם אני רוצה באמת (ואם זה גם צריך לקרות), אני אהיה מספיק אמיצה בשביל לבצע הכל. נראה לי שזו אחת מהפעמים הראשונות שאני עונה או משהו. לפחות עם השקעה וכאלה

FooK MI

New member
The sky is always falling down on me

-מה הדבר שאתם רוצים? אני מתפתה לכתוב 'לונדון', אבל נראה לי שהכל. ("רציתי יותר רציתי את כל החיים") זאת אומרת, לא להפסיק לרצות. -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? יש כאלה שמכירים, יש כאלה שמבינים. משום מה זה לא בא ביחד. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? לא לוותר עליו, גם כשהוא ויתר עליי. -למה אתם מתגעגעים? (כבר עניתי תשובה דומה בשאלון אחר, אבל בכל זאת) לרגעים בהם הכל התיישב במקום, והכל היה בסדר לרגע, וזה לא היה העבר ולא היה העתיד, רק הרגע. -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? לכל מקום בו לא הייתי לבד. -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל? -מה אסור לכם לשכוח? קל לומר 'מאיפה באתי' או 'לאן אני הולך' אבל לא נראה לי שזה העניין, אלא איפה אני כרגע. -איך אתם מזיקים לעצמכם? I guess I'm an underwater thing so I guess I can't take it personally (לא השיר הנכון
) -מה השארתם מאחור? Too much but not enough -מאמינים בקארמה? שלכל דבר יש סיבה? מנחם להאמין בזה, אבל לא ממש. -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? I am the ground zero ex-friend you ordered, disguised as a hero to get past your borders -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? לא מספיק כדי לענות על זה.

shiray

New member
אבל אחרי יהוני זה יהיה עלוב...

-מה הדבר שאתם רוצים? לא להיות מלאי חרטות, ולהאמין לעצמי כשאני אומרת שאני לא מתחרטת על כלום, כי אחרת לכו תדעו איפה הייתי (יותר מדי "דלתות מסתובבות" בילדות) -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? יש מעט שמכירות, אבל כל אחת מכירה חלק קצת שונה... אולי אם אני אעשה הכלאה ביניהן... -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? את המחשבה הזו שלא מגיע לי שהכל יסתדר. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? אני ממש גרועה בזה בשלב זה. -למה אתם מתגעגעים? לחופש מוחלט -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? הייתי רוצה לקנות את הכרטיסים לטורי לניו-יורק ולעוף מפה, זה נחשב?? (זה בערך לחזור... הייתי בניו יורק פעמיים) -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? להפעיל? אני רובוט? יווו זה מזכיר לי- יש טיזר חמוד ממש לוול-אי (החדש של דיסני שייצא עוד שנה. הכלאה של רובוט עם איטי) -מה אסור לכם לשכוח? את הסיבות להחלטות שאני לוקחת, ומה עומד מאחוריהן. אני שוכחת אותן מהר מדי. -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) לא נותנת לעצמי להיות לגמרי מאושרת, וסתם טוענת שזה מה שבא לי בכל שאלון כזה... -מה השארתם מאחור? יותר מדי חברים שהיו מתישהו ממש חשובים לי, ועכשיו אין לי זמן אליהם ובאסה לי. -מאמינים בקארמה? לא אכפת לי שגם יהוני כתב את זה, כי זה בול מה שאני חושבת... זה מאוד מעודד להאמין בזה, אפילו יותר מעודד מלהאמין באלוהים (הרי גם הוא מפשל שם ומתעלל באיוב וכאלה, וזה עוד לפני שנכנסנו לשואה), אבל זה לא גורם לי באמת להאמין שזה נכון. -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? שאני אחד האנשים הכי פחות החלטיים שיש. פעם זה היה פחות קיצוני. -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? ממש מעט. אבל אני לא מדרגת הכל. מה אני, רומן?!

אוף,

גם את וגם יהוני, אני חשבתי שקארמה זה משהו אחר
חייתי בשקר כל השנים האלה
למרות שבכל מקרה אני מאמינה שלכל דבר יש סיבה בלהבלה.

black crow

New member
אהבתי את "מה אסור לי לשכוח?"

ואז הגעתי לדבר המפתיע שגילית על עצמך, השילוב- קרע אותי! חחח מלבד זה מרתק חוף

Will you make a plan to love me sometime soon

-מה הדבר שאתם רוצים? לעשות קו חוצה על כל הפריטים ברשימה שלי. -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? אני חושבת שעכשיו כן. אני לא צריכה להגיד כלום והוא פשוט יודע. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? שרידים של פעם. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? הכל (אני לא יכולה לדמיין אותו הולך). -למה אתם מתגעגעים? להרגשה ששום דבר לא מוטל בספק. ועוד כל מיני. -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? לימים שבהם לא לכל דבר היתה משמעות. -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? את החלק שעושה שיהיה לי אכפת (ומצד שני גם בכלל לא). -מה אסור לכם לשכוח? שקודם כל אני, ושיש לאן. -איך אתם מזיקים לעצמכם? מתעקשת לשמור על המצפון שלי (וגם על האגו). -מה השארתם מאחור? מלא אנשים. אבל הכל לטובה
. -מאמינים בקארמה? לא. הבנתי שזה ממש מאכז להאמין בזה ואז לראות שזה לא באמת עובד. -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? שאני יכולה לבד. -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? אני חושבת שזה הולך ועולה (אבל אין d קבוע).
עוצב באמצעות תפוז-פד

Moreiro

New member
אוף

את כל הזמן כותבת את הדברים שאני חושבת, רק יותר טוב]:

FooK MI

New member
זהות בדויה. את בטוח מכירה את דפי ../images/Emo3.gif

השאלה היא האם את מור שפגשתי או מור אחרת

למעלה