What have we done to ourselves

רעוּת

New member
12:12

!!!!!!!!you'd better or save it to the week after, and then i;ll die anyways |ner| tamshichu l'hitga'agea. thats the way i like you

איי, רעות, התגעגעתי

"-למה אתם מתגעגעים? im repressing right now
-לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? ask me again in a week"

noosh

New member
I'm tired of fighting

היה נחמד לקום עם השיר הזה בבוקר, רטרו לבקרים של התיכון. -מה הדבר שאתם רוצים? קשה לי לענות על זה עכשיו. -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? אני משערת שכן. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? את המקומות שמפילים אותי, את הרגעים שאני מרגישה לבד. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? "לא לוותר עליו, גם כשהוא ויתר עליי." (נו, כבר אמרתי שיהוני גאון). -למה אתם מתגעגעים? לעוגן שלי. -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? לאלו שהרגשתי בהם בטוחה, לאלו שידעתי שיש לי לאן לחזור, לאלו שהייתי שמחה באמת ולא על פני השטח. -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? את מנגנוני ההדחקה שלי
. ואממ. את היכולת שלי להיות סוציאלית, את היכולת לשמוח ואת היכולת שלי לעבוד בלי לקחת הפסקות
. -מה אסור לכם לשכוח? ש-I can make it through these waves. -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) קוראת דברים, שומעת מוזיקה שאני יודעת שתזיק לי, מונעת מעצמי שינה, חופרת באותם מקמות שוב ושוב. לא חסרים דרכים להזיק בלי לחתוך, אבל אני גאה להגיד שב-99% אני יודעת להתחמק מכולם
. רק עניין השינה קצת קשה יותר. -מה השארתם מאחור? אני לא חושבת שאני עדיין מספיק מקדימה בשביל להשאיר מאחור. אבל בהתקדמויות קודמות שהיו לי, השארתי מקומות שאהבתי, ולמדתי לקחת איתי את מה שהיה חשוב לי משם. -מאמינים בקארמה? לא -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? שאני חלשה. -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? . בא לי לכתוב שבכלל לא, אולי מינוס מאתיים ושבע או משהו כזה. אבל אני משערת שזה המבחן שלי עכשיו ואין לי אופציה אחרת חוץ מלעבור אותו, ונראה לי שיש משהו אמיץ בלהבין את זה, גם אם קצת. וחוצמזה, אני הולכת לחוץ על "שלח", שזו גם התקדמות
. הודגש באמצעות מדגישומטיק

black crow

New member
נועה בובית

נראה לי שאם לטורי לא תהיה השראה לחומרים לכתיבה יותר היא תמיד יכולה לפנות אלייך!
סתם, אבל אין ספק שהכאבת לי מעט עם הכתוב, הייתי רוצה לדעת לשמח אותך חיבוק חוף

noosh

New member
../images/Emo24.gif

התגובה שלך שימחה
. (אני יודעת שזה די מדכא אבל כתבתי את זה ממקום יותר טוב, וזה יתקדם).

היתולית

New member
strange, Thought I knew you well

מה הדבר שאתם רוצים?
- עושר אושר ובריאות. יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב?
- שתי האהבות הגדולות שלי. את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם?
- אנשים שקרנים וצבועים מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם?
- אם ירצה ישאר - לא ירצה, כנראה שיגיד לי מה לעשות... למה אתם מתגעגעים?
- להרגשה בהופעה של טורי (עילאית) וליום החתונה שלי. לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור?
- לאורלנדו. איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)?
- חוש הומור. עובדת על זה. מה אסור לכם לשכוח?
- את הזכות שלי להיות מאושרת וכמה בריאות חשובה. איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה)
- מתפשרים על דברים בגלל כסף (למרות שזה לא מתוך בחירה) מה השארתם מאחור?
- בריאות מקולקלת, תודה לאל. מאמינים בקארמה?
- אני עדיין לא כל כך מבינה את ההגדרה שלה, כי כל אחד חושב שזה משהו אחר.. אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם?
- שאני יכולה להשתנות. ושאני אוהבת את השירים השמחים של טורי. כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר?
- 9! פוףףף יצא כבד...

boy for pele

New member
אני בד"כ לא עונה על כאלה...

אבל אחרי שקראתי את זה של שירה, הבנתי שאני חייב ולו בשביל לענות על השאלה האחרונה. -מה הדבר שאתם רוצים? פעם אחד המפקדים שלי בצבא נתן לי שתור מתנת פרידה משהו שהיה חרוט עליו "הזמן יביא לך שלווה". אז אני עדיין מחכה. במחשבה שניה, כשאני מדמיין את עצמי עם יותר מדי שלווה, אני לא בטוח שאני רוצה כבר בשלווה הזו. -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? אני חושב שיש ארבעה אנשים כאלה. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? את הלימודים שלי שתקועים לי כמו גרזן בצוואר. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? המון. הבעיה היא שהרבה פעמים אתה עושה יותר מדי, וזה מה שבסופו של דבר לא מאפשר לך לשמור על מה שאתה רוצה לשמור. אז החוכמה היא לעשות במידה נכונה כדי לשמור, וזה הרבה יותר קשה מלעשות המון. -למה אתם מתגעגעים? לעתיד. -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? קל מידי לכתוב דרום אמריקה. אבל גם אם הייתי כותב את זה, זה יותר בזכות התחושה שהייתה לי שם, ולא בזכות הגיאוגרפיה. והתחושה ההיא ממילא יכולה להיות רק זמנית. -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? מה ששיר כתבה, כמובן. אני מאוד זקוק לזה עכשיו. -מה אסור לכם לשכוח? שאני הוא שליט הגורל שלי. -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) יש לי נטייה להתמכרות. כל דבר שאני עושה אני עושה בהפרזה. -מה השארתם מאחור? נזכרתי בחיית מחמד ז"ל. -מאמינים בקארמה? ממש לא. אמונה בגמול למעשים "טובים" היא דרך של העולם הזה להפוך את הבודדים לברגים מועילים במנגנון החברתי. בניין על, וכל הבבל"ת. -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? שהזכרון שלי נשחק. -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? 2. אבל זה משתנה, ואני מקווה שזה יעלה בחזרה.

שאלון טוב../images/Emo45.gifנותן קצת חומר למחשבה ....

-מה הדבר שאתם רוצים? להגשים כבר את הרצונות שלי ,ולהפסיק לחלום אותם -ופשוט להתחיל לעשות אותם . -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? לא .. ות'כלס,גם אני לא מכירה את עצמי הכי טוב .. -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? כל מיני מחשבות שיושבות לי על השכל,והם פשוט כ"כ מעיקות .מכירים
-מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? מישהו?אם זה שווה את זה,אז הרבה .. ואם זה עדיין לא יצליח -זה אומר שזה פשוט לא שווה את זה חח והתברר לי לאחרונה,שכ"כ הרבה דברים פשוט לא שווים את זה,לצערי .. הרב,הרב .. -למה אתם מתגעגעים? לפעם .. ללראות את העולם באופן פשוט יותר , בלי להתבגר יותר מדי,ולהסתבך .. ולהיות מתוסכל ..ולשאול,ולא להבין . פשוט לחיות ,בלי לשאול יותר מדי . אבל אני רק מתגעגעת לזה,אני לא באמת מבקשת את זה ... -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? למקומות שבהם נגעתי .. ועכשיו משום מה אני כבר לא יכולה לגעת .. -מה אסור לכם לשכוח? שהכל זמני . וזה מפחיד אותי,ממש מפחיד .. -איך אתם מזיקים לעצמכם? מתחילה לחשוב על דברים שעדיף שאני לא אתעסק בהם .שאין להם באמת מטרה , שסתם גורמים לעצב והתפכחות קטנה .. -מה השארתם מאחור?דברים שבשליטתי ודברים שלא בשליטתי,אבל זה לא משנה מה השארתי מאחור , אלא בעיקר מה אני הולכת להשאיר מאחור .. לא? רק ככה מתקדמים,נראה לי ... -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? בעיקר שאני לא יודעת על עצמי כלום ,בעצם .. אני לא יודעת אם תמיד הייתי בטוחה בעובדה שאני מכירה את עצמי לפחות קצת או בערך , אבל עכשיו אני בטוחה שלא זה ולא זה .. -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? גם כן ,זה תלוי .. יש המון דברים שה-0 יהיה מוטיב חוזר בהם .. אבל למען האמת גם ההפך .. אבל החוכמה היא להבחין בכלל איזה מעשה הוא אמיץ,איזה טיפשי,איזה הכרחי .. יש קו דק מדי שמפריד בין כולם ..

למעלה