What have we done to ourselves

black crow

New member
וואו שוקולית קטנה...הבאת אותה בשאלון

-מה הדבר שאתם רוצים? למצוא את הקול שלי -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? אני (ולמדתי מוקדם מאוד שרק אני) -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? אנשים לא מאושרים -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם?לא צריך לשמור, מה שצריך להיות שלי ישאר שלי, לא בכוח ותחינה -למה אתם מתגעגעים? גיטרה בים בשעות לילה מאוחרות וסבא וסבא וסבתא -לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? ניו זילנד -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? כוח רצון -מה אסור לכם לשכוח? -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) שאין לי מלבדי -מה השארתם מאחור? קנאה -מאמינים בקארמה? מאוד וראיתי אותה עובדת -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? שאני אוהבת הייקינג ושינה בשטח -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? מסתבר שמאוד , בסביבות השמונה

../images/Emo140.gif

ואגב,
על השאלה השלישית.

behappy

New member
we'll see how fast..

-מה הדבר שאתם רוצים? בית. -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? חברים טובים -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? להיות קצת פחות אימפולסיבית -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? פעם- הרבה מאוד, כולל ביטול עצמי. היום כל מה שלא גורר ביטול עצמי כזה -למה אתם מתגעגעים? לדירת שותפות הקודמת שלי
זה היה כ"כ כ"כ נכון, כמו שדירה כזו צריכה להיות. לא כמו עכשיו, דלתות מוגפות ושולחן פיצי פיצי שלא משתמשים בו במטבח וסלון מיותם כמעט לגמרי. מזל שאני מייצרת להם קרייסיסים כאלה שהם חייבים לצחוק מהם
-לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? לים, כמעט תמיד -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? את יכולת הריכוז בלמידה -מה אסור לכם לשכוח? אותי ואת כל מי שאוהב אותי ואת כל מי שאי פעם היה -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) ראייה לא פרופורציונלית מדי פעם, דחיפה לקצה גבול היכולת. אבל האחרון גם חיובי -מה השארתם מאחור? אובססיות למיניהן -מאמינים בקארמה? הווו, ועוד איך -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? אומץ, יכולת השתנות גדולה -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? . תלוי במה. לפעמים אני פחדנית לאללה. לפעמים להאחז בפחדנות שלך זה סוגשל אומץ, או פיכחות. או ראייה מציאותית פשוט [שיט, זה שילוב מילים כזה...] זו שאלה פילוסופית בשבילי
בקיצור, אין לי מספר לשים פה

rfranko

New member
...if you know me so well then

-מה הדבר שאתם רוצים? what i want is not to want what isn't mine But I am Desire -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? לא נראה לי -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? קנאה מיותרת
-מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? לדעת לשחרר אותו -למה אתם מתגעגעים? לתקופת הלימודים [אקדמאית]
-לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? לפריס, שוב ושוב ושוב ואני כן מתכוונת לזה... -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)? את היכולת של פשוט לקום ולעשות, שלא תמיד אני פתוחה אליה -מה אסור לכם לשכוח? את הכח החזק שיש בי
-איך אתם מזיקים לעצמכם? לא מקשיבה לאינטואיציה שלי -מה השארתם מאחור? חלק מהפחדים ומההיסוסים -מאמינים בקארמה? לא יודעת, אבל כמו שזה נראה הקארמה מאמינה בי
-אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? אני יכולה להיות מצחיקה -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר? . תלוי בסיטואציה ואי אני קוראת את זה וזה קצת ניו אייג'י ממממ.....

רעוּת

New member
china, all the way to new york

how dare you do a she'elon when im not here
-מה הדבר שאתם רוצים? to stay here forever -יש מישהו שמכיר אתכם ה-כ-י טוב? i dont think so -את מה/מי הייתם רוצים לסלק מכם? im repressing right now. -מה אתם מוכנים לעשות בשביל לשמור על מישהו/משהו אצלכם? about anything. -למה אתם מתגעגעים? im repressing right now
-לאילו מקומות הייתם רוצים לחזור? ask me again in a week -איזה דברים בכם הייתם רוצים להפעיל (או להפעיל מחדש)?
-מה אסור לכם לשכוח? can't forget the things you never saiddddd -איך אתם מזיקים לעצמכם? (באמאשלכם. אל תכתבו "חותך". לא זו הכוונה) and this little masochist.... -מה השארתם מאחור? .,.... -מאמינים בקארמה?no -אילו דברים מפתיעים גיליתם על עצמכם? -כמה אתם אמיצים באמת, מאחד עד עשר?5

noosh

New member
רעותתתתתת ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איך ידעתי שתבואי אם אני אגיד שיש שאלון. תחזרי כבר
.

rfranko

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה