What Are You G.A.Sing About?

byrdparis

New member
What Are You G.A.Sing About?

או במילים אחרות, על מה אתם מתכננים NEXT ?
זה יכול להיות גיטרה, מגבר, פדאל או כרטיס קול שאתם חוסכים עבורם..
(שימו לב, זה לא שרשור "חלומות", אלא על מה אתם באמת מתכננים לקנות ברגע שיהיה לכם כסף בקרוב)

אני אתחיל:
קרן שיכנעה אותי למכור את הגילמור שלי ולקנות EJ ועוד כל מיני דברים בכסף ש"אחסוך"...
אז סטראט סגנצ'ור של אריק ג'ונסון NEXT FOR ME....

khammel

New member
לכבוד הוא לי

אצלי זה לא כ"כ כסף אלא עניין של זמן ורצון. אני עדיין מתלבטת בין פוד HD ו-R11 או משהו בסגנון. מחפשת MFX רציני כלשהו עם סאונד מעולה באזניות. מה שיצריך גם רכישה של אזניות טובות.

byrdparis

New member
שמגיע מגיע

את הפודים אני מכיר רק מפעם (את ה 2.0 ואלה), לא יודע מה זה R11 לבושתי (כנראה)...
בכל מקרה, האם שמעת\ניסית פעם את הפליקציה של LINE 6 לאייפד יחד עם הקונקטור שלהם?
אני משתמש בה בשעות הלילה המאוחרות עם מיני (לא MINI) אוזניות (טובות מאד)...ולמרות שאין מנוס מהסאונד הדיגיטאלי
היא דווקא לא רעה בכלל.

אם תרצי, אני אשאיל לך את הערכה לנסיון.

Katarzis

New member
ניסית אותה?

הצוואר שלה זה love or hate - ממליץ לך לנסות אם טרם תפסת אחת.

סחתיין על זריקות המרץ לפורום!

byrdparis

New member
חחח, כמובן!

מנגן עליהן די קבוע אצל חבר קרוב, שיש לו זוג (בסטר!), אחת בטאבקו והשנייה לבנה.. שניהן עם מייפל נק..
עדיין לא ניגנתי על הרוזווד עם הבייניג though..

תודה.

khammel

New member
אני משתמשת באנדרואיד ולינוקס

תודה על ההצעה, אבל אייפד/אייפון לא יכנסו אלי הביתה בזמן הקרוב. בכל מקרה, פתרונות עם סאונד דיגיטלי כבר יש לי. אני מנסה למצוא משהו שיישמע טוב ממש. הפוד HD די מרשים מהבחינה הזאת וה-R11 שזה קיצור של Avid Rack Eleven עוד יותר מרשים. הליין 6 מביא דרייבים יותר מוצלחים לטעמי אבל ה-R11 מדמה את האינטראקציה בין גיטרה למגבר בצורה יותר אמינה. הקלינים שלו מדהימים גם כן. בקיצור, צריכה עוד להתבשל על העניין.

אולי עד שאני אחליט, ליין 6 ישחררו תכנה לאנדרואיד.

khammel

New member
כרגע אני מסתכלת על ה-HD PRO

יש לו DRY ליין אאוט שיחסוך לי הרבה כאב ראש כשאני עובדת עם שלושה מגברים

N i r T

New member
על אנדרואיד

גם אלי תפוחים נשוכים לא נכנסים הביתה.

pril

New member
Eleven Rack הוא לא האפשרות היחידה

אם כסף זו לא בעיה: Kemper Profiling Amp או Axe-Fx II. הבנתי שאפילו כבר אין בעיות מלאי ל-Axe-Fx.

או דברים זולים יותר, מה עם ה-Zoomים החדשים (חלק מהאנשים די מחבבים אותם), או ה-Boss האחרון (שנראה מאכזב מבחינת מגברים מדומים, לפי מה שאני קורא, אם כי האפקטים טובים)?

byrdparis

New member
משרשר פה אבל זה לקרן גם כן -

מה בעצם כל השורה התחתונה של כל המוצרי "אימון" האלו בסופו של דבר?
הרי (ואם אני זוכר נכון, קרן כתבה את זה ממש לא מזמן) שאנחנו פותחים את המגברים שלנו ואת הפדאלים למשל, אנחנו מקבלים שוב את ה"כאפה" כמה זה אמיתי יותר מכל "צעצוע" אחר שנקנה.
השאלה היא לאן הולכים עם זה וכמה זמן שימוש יש לזה (כך לפחות אני עושה לעצמי רציונאליזציה ברכישה של דברים כאלו)

יכול להיות שמוצר כזה או אחר שסה"כ סביר +- עם אוזניה סבירה +- יתן לנו מספיק בשביל החצי שעה ביום (שעה?) שאנחנו ממשיכים להתאמן בלילה (אם בכלל).... ובשאר הזמן גיטרה+מגבר+פדאלים נותנים לנו בכל זאת את הדבר האמיתי לא?!

או שאני WAY OFF וזה הרבה יותר בשביל להקליט דיירקט למשל?!

pril

New member
הדברים האלה הרבה יותר מאימון

בגלל שהאיכות תלויה בעיקר בכוח העיבוד, שכל הזמן גדל ונעשה זול יותר, מהרבה בחינות הם כבר באיזור מגברי מנורות, ובחלק מהמקרים הם עדיפים (מעבר לחוסר תלות בווליום, שימוש באוזניות, וכו').

http://www.youtube.com/watch?v=mAuY9OyMsdg

khammel

New member
גם וגם וגם

מולטי טוב פותח בפני עולמות סאונד שככה סתם לא הייתי מתנסה בהם. זה נותן רעיונות לפראזות ולשירים וזה "משחרר" תקיעות למיניהן. בכדי שזה יקרה, הסאונד חייב להיות שם. במשך שנים השתמשתי במוצרים של זום כי הם היו שילוב של סאונדים מגוונים עם נוחות עבודה ואמינות. בשנים האחרונות, נוחות השימוש והאמינות ירדו מאד. למוצרים של בוס פיתחתי אלרגיה די מזמן. דיגיטק בדרך כלל מאכזבים אותי מבחינת קלות התפעול. אין לי זמן ואין לי כוח לתכנת אפקטים. מאחר ונשארתי בלי מולטי, החלטתי שהמולטי הבא יהיה סוס עבודה. בהתחלה חשבתי על מוצרים של TC אבל אני מחפשת משהו עם דרייבים טובים ואין להם. האקס אפקטס נראה לי קצת אוברקיל בשבילי. בנוסף, אני מחפשת מוצר שייתן לי יכולת הקלטה טובה אם וכשארצה להקליט וגם ישמש אותי בריג שלי, שזה אומר חיבור לשלושה מגברים. יש לי האם אלימינייטור אז גראונד לופ לא מדאיג אותי. יש לי מפצל ABY אבל אני מעדיפה שהמולטי ייתן לי מענה להכל ולכן אני מעדיפה את הפוד שמסוגל לתת לי סאונד יבש למגבר ראשי וסטראו לשניים האחרים. אאל"ט הR11 גם נותן מענה דומה. עד כמה שאני רואה, האקס אפקטס לא. בכל מקרה, אני מעדיפה לא להוציא יותר מארבעת אלפים שקלים על מולטי, לא משנה כמה הוא טוב.

deathOrat

New member
זה מאוד תלוי במכשיר רוב המכשירים עם אנדרואיד

תהיה להם בעיה רצינית עם לייטנסי (אבל משפרים את זה) ייקח לזה הרבה זמן עד שחברה מסחרית (כנראה IK multimedia, כי הם מדברים על זה) אני בספק אם ליין 6,avid וכו'

אני בונה על הalter ego

הוא יחסוך לי מקום של 4 פדאלים על הבורד!!!
ברגע שאני אמכור אני אזמין אותו .

saadati

New member
בכמה אתה מוכר את הגילמור?

ואיפה אפשר לנסות אותה?

למעלה