WHAT´S WRONG WITH YOU?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
WHAT´S WRONG WITH YOU?

הפורום הזה "מת", חוץ ממספר הודעות קטנות אתמול, אף אחד לא תלה משהו שעורר גלים ותגובות בכלל בימים האחרונים. אפילו במשחק ה"הארי פוטר" שלכם, אתם בקושי נוגעים (בקושי 2 כניסות אתמול) מילא, לא עושים פה משהו "שווה" ו"מועיל", אבל גם את משחקי הפורום שלכם אתם מזניחים! אני מנסה לעצבן אתכם, ותוקף את משחקי הפורום, ואתם לא תוקפים אותי בחזרה? איפה כולם? WHATS WRONG WITH YOU PEOPLE? האם הפורום הזה בהליכי גסיסה? זה יהיה לי נורא חבל כי אני מאוד נהנה פה! בשני פורומים אחרים תקפתי סתם נושאים, כדי לעורר אנשים, והצלחתי, והייתה תסיסה, ניסיתי פה אותו דבר, ואין תגובה. אנשים תחזרו! (אני אתקלח, בחיי! אתם לא תריחו אותי יותר) אני רוצה לראות חיים פה בפורום! אני נואש! (משעמם לי בעבודה. . .. )

hsotrt

New member
האמת המרה והערומה!

אם לא שמת לב הפורום גוסס מהיום הראשון שפתחו אותו!!! אני כוותיק בפורום (אפשר לחשוב כמה זמן הוא פתוח...) הבחנתי שאנשים באיםלפה לשאול ואוליי נשארים! או לחילופין סוג האנשים שהם פה כדי "לחלוק איתנו את הידע שלהם"!!!! או אנשים שבאים כדי לשחק!!!! מה????? זה פורום!! המקום לדיון על מ"ת!! לא מגרש המשחקים שלכם או משהו נידח שאפשר לכתוב בו ולשאול שאלות!!! אני חושב שסניפט לא התכוון שהפורום לא יהיה כזה! אתם רוצים לשחק TICים?? לכו ל"היער בין העולמות" שבאתר של ביגור!!! ז´יש!! אני ניסיתי לפתוח דיון מעמיק שהידרדר לדיון על השיטה "פארנויה", אז לא יצא, אבל בכל זאת יכולתם לנסות! אני קורא לכל מי שחושב כמוני לקום ולצעוק: "דדדדיי!!!!" דיט המעוצבן ביותר ומרגיש כמו דיקטטור!!!

DDN

New member
צודק,

גם אני לא חושב שזה מגרש משחקים, ובשלב מסויים המקום הפך ל"מגרש משחקים" למשחקי הTIC. הייתי מתעלם מהם בנימוס ועובר לטופיקים מעניינים יותר. את פראנויה שלך, אפילו שהיה מעניין, לא היה לי מה לתרום באותו דיון עקב כך שאני מו"ד ומוד"מ בלבד. חייבים להחיות את הפורום!

hsotrt

New member
יפה...ועכשיו נעבור למגמת שינוי!

ככה, הבא נעשה מה שעשינו בפורום משחקי תפקידים בגיימר! מעכשיו יהיה רק TIC אחד כל חודש-חודשיים בערך, והוא לא יפלוש ליותר מפתיל אחד (את הסידורים תעשו באייסיקו או בהודעות הפרטיות). בנתיים נראה לי שישנו הTIC של הארי פוטר והTIC של האוטובוס (או משהו כזה...). תחליטו ביינכם את מי להקפיא לזמן מוגדר כלשהו (שיהיה סקר או משהו). דבר שני: הגיע הזמן לדבר ביזנס, אוקיי אז אולי הרוב פה מכיר רק המשחק D&D אבל הגיע הזמן לפנות לשיטות אחרות ואני לא מתכוון שתזנחו את השיטה המהוללת אלא שתכירו עוד שיטות אחרות כגון: וומפייר, פארנוייה, וויר וולף, מרוצללים, קונספירסי, אמבר ועוד הרבה אחרים! אז אל תתביישו, תשאלו! שלכם בברכת אור ואהבה, דיט

BlueBeIl

New member
אני לא רוצה לריב או משהו...

אבל... מי אתה שתחליט כמה משחקים יהיו? אם אנחנו נהנים לשחק את המשחקים האלו, מי אתה שתגיד לנו לא? כמה כבר אפשר לדבר על ולדון על מבוכים ודרקונים? אני לא מתנגדת לנסות שיטות אחרות, אבל אני למשל מכירה רק את השיטה של מבוכים ודרקונים. אם אתה רוצה ליישם שיטות אחרות, אז קודם תסביר קצת עליהן, תפרט... אם תבטל את כל הפרי פורמים, הפורום לא רק יגסוס, הוא ימות.

DDN

New member
לריב חופשי.

האמת? תליתי את הת´רד הזה כדי לריב עם מישהו. גם פה, ובעוד שני פורומים. הייתי במצ"ר קרבי. . . . . איזה מו"ד את מכירה? המקורי? מוד"מ? (AD&D) המהדורה השלישית? במה היית משחקת? היית רוצה ללמוד שחר האדמה? רולמאסטר? (השיטה הכי ריאליסטית שיש), או לשחק סייברפאנק? (SHADOWRUN) יש כ"כ הרבה שאפשר לתרום פה. ואף אחד לא יאמר לך במה וכמה לשחק. הכל ברוח טובה של בחור שמחפש לריב עם מישהו/י
בכל מקרה, תעזבי את לדון על מבוכים ודרקונים. למה לתחום הכל תחת שיטות? דמויות, עולמות, רעיונות הם לא קשורים לאף שיטה, וכולם יכולים לתרום. וגם מה שאתם עושים בTIC, אפשר לנצל פה. . . .

BlueBeIl

New member
טוב...

אם אתה באמת מחפש ריב, הצעה שלי - תכנס לפורום הארי פוטר ותכתוב שם שהארי זה ספר דפוק ושרולינג לא מגיעה לקרסוליים של טולקין, תכנס לפורום פיות שדונים וכל האשר ותכתוב שם שמי שמאמין בפיות מנותק מהמציאות ושפיות לא קימות, תכנס לפורום "זינה הנסיכה הלוחמת" ותגיד שזו סדרה מופרחת בלי שום קשר למציאות שלא שווה לבזבז עליה 4\3 שעה בשבוע, הבנת את הרעיון? ובקשר לשאר - האמת היא שלא ידעתי כלום על משחקי תפקידים לפני שהפורום נפתח, ונכנסתי אליו כי משהו הזמין אותי בהודעה פרטית. אבל לפני שבוע או משהו אני ועוד ארבע חברות (כולל השה"מ) התחלנו משחק של מבוכים ודרקונים. לא משהו רציני - אנחנו כל הזמן צוחקות על זה ועושות שטויות, ולשה"מ אין מושג מה היא עושה, אבל אולי עוד נשתפר עם הזמן. וגיליתי של(-)להיות זוטון כהן יש גם יתרונות. הרבה יותר מחצי אלף גנב. ובקשר למה אני רוצה ללמוד - אני מוכנה להיות מאוד רחבת אופקים, אז מה שנראה לך....

DDN

New member
תראי,

כמו שאני מכיר את אוהבי הארי פוטר, הם כבר מצאו דרך לעשות את "אבדה קדברה", אז אני לא מתעסק איתם. ומספיק שאני תוקף אנשים בכל מקום שאני נמצא. אני כבר מבוקש מספר 7 בערך ב19 מדינות (ולא, אני לא פראנואיד). לפחות את נהנית פה, וזה העיקר ויעודו של הפורום (להכיר לאנשים את משחקי התפקידים וללמד אותם הלאה) תראי, כשהתחלתי לשחק D&D גם לא ידעתי מה לעשות, אבל עברו 13 שנים מאז. . .. בטח שתשתפרו, העיקר שתהנו! וטיפ - כשמקלפים את הכל מהגזעים ומהמקצועות, הכי כיף זה לשחק פשוט בנ´אדם. (ואת השנאה שלי לאלפים את יכולה לראות בשרשורים אחורה) לכל דבר יש יתרונות וחסרונות. אבל הגדולה של שחקן טוב, זה להתעלות על החסרונות שלו. את הספרים שקושרו לAD&D את מכירה? רומח הדרקון, ושאר ירקות מהסוג הזה? ודרך אגב, בהשוואה לטולקין, הארי פוטר באמת עלוב, וגם רומח הדרקון ודומיו, אבל מצד שני, אני לא אוהב השוואות. הארי פוטר ספר ענק, לילדים ולתפלצים בני 23 (אני) והוא העביר לי את יום כיפור לפני שנתיים (השלישי) והולך להעביר לי את יום כיפור הבא (החמישי) אבל הוא לא, פשוט לא טולקין. ויודעת מה? אני אפתח פה סדנה של מו"ד לפי ראות עיניי, צפו לת´רד ארוך היום בלילה או מחר בבוקר. ותודה על היחס, אני סתם מחפש תשומת לב משעמום.

Sabre Runner

New member
פתילים, רבותיי, פתילים.

הספר החמישי של הארי פוטר נדחה עד להודעה חדשה. הסרט השני בצילומים. מה שאני עדיין לא מבין הוא למה אנשים מתעקשים להידבק לשיטה פרימיטיבית ומגבילה כמו מבוכים ודרקונים (עדיין לא ראיתי את הגרסה השלישית)? אתה יודע למה אני אוהב את ה-TIC? כי אין שם הגבלות חוץ מהדמיון. אני יכול לבנות את הדמות שלי איך שאני רוצה ולא לפי נטיות או זריקת קוביות. במשחק אחר אני משחק עכשיו דמות כל כך מורכבת (שאני בטח לא עושה לה צדק) שאני לא יכול להשוות אותה לשום דבר אחר. איך תגדיר את הנטייה בנאדם שעוות על ידי כוח בראשיתי ועכשיו הוא יחיד במינו ואף אחד כבר לא מחשיב אותו אנושי? שהתוכנית היחידה בחיים שלו זה להיפטר מהשריון שעיוות אותו? שלא אכפת לו מאף אחד אבל הוא יעשה כל מה שצריך כדי למנוע מהשריון הזה ליפול לידיים של מישהו אחר? שרובצת עליו אשמה כל כך גדולה שהוא פשוט מפחד להנות?

DDN

New member
השיטה מגבילה.

תראה, כדי שיהיה משחק מאוזן, אתה צריך חוקים, ואתה צריך בורר (DM), החוקים של הAD&D בהחלט די מגבילים, ופשוט צריך לדעת איפה החוקים נגמרים וההגיון מתחיל. חכה למחר שאני אסיים לכתוב את מה שהתחלתי על הנטיות.

Sabre Runner

New member
מאוד

אני משחק משחק פנטזיה ברמה נמוכה. החבורה לא חזקה במיוחד ובקושי שורדת כל קרב עם להקת אנשי-זאב (לא שאנחנו לא נהנים נורא). זה לא מפריע אם יש שם את המכשף החזק ביותר בארץ שעושה מה שהוא רוצה רק על ידי מחשבה. זה לא מפריע כי רוב הדברים שהוא עושה זה להתעלל פסיכולוגית בדמויות אחרות. כאן בא האיזון, לא על ידי כך שיש לי 18 כוח אבל רק 6 תבונה.

BlueBeIl

New member
רציתי להיות משהו קצת יותר

מקורי מבן אדם. בגלל זה הייתי בהתחלה חצי אלף, אבל זה היה סתם גרוע כי הנקודות האלה של בריאות נורא נמוכות, ועוד מורידים לך מהן. קראתי את שני הספרים הראשונים שהם מעין הקדמה לרומח הדרקון ("כבשן הנשמה" ו"אחים לנשק") וממש שנאתי אותם. זה לא היה ספר שאתה קורא כי אתה נהנה לקרוא... זה ספר שאתה קורא כדי "לדעת מה קרה אחר כך". כשקראתי את שר הטבעות ניסיתי לקרוא כמה שיותר לאט, כדי למשוך את ההנאה, אהבתי נורא אתה התאורים והכל... אבל את הספרים של רומח הדרקון סיימית באחר צהריים אחד. קראתי אותם מהר כדי לראות מה קרה אחר כך, וזהו. חוץ מזה שהתיאורים מאוד לא מובנים. לא הבנתי בכלל איך לעזאזל נראים בתי העצים האלו, או כל דבר אחר שם... כשקראתי את התיאורים של טולקין היו לי תמונות חיות מול העיניים של המקומות. במלא קטעים זה קרה לי. במורדור, כשפרודו דיבר עם גנדלף במעון בג ושמעו את הנקישות של סם בבוקר, הקטע היפיפה כשאאווין מורידה את הקסדה שלה וטובחת בנזגול... (מקווה שלא הרסתי למישהו שלא קר את הספרים עדיין {יש מישהו כזה?}) מלא קטעים בקיצור. ובדרך כלל זה די נדיר אצלי, רק "תמונה" אחת לספר... בהארי פוטר "ראיתי" רק את הקטע הזה בו הוא מגיח אל רציף תשע ושלושה רבעים.

DDN

New member
טולקין הוא מלך.

אין עליו. מרומח הדרקון צריך לקרוא רק את הרשומות, האגדות ואת "הדור הבא", שזה 8 ספרים. כל השאר זבל. את כל הטובים כתבו מרגרט וייס וטרייסי היקמן. בספרים שלהם ממש נהנים, אפילו שהתרגום עברית צולע. אני לא אוהב אלפים, סתם ככה. בגלל זה אני תמיד משחק בני אדם. וכל הנקודות של התכונות זה דבר מאוד גמיש.

BlueBeIl

New member
כן, זה מאד גמיש,

אם אתה מצליח לשרוד את ההרתפקה הראשונה שלך עם נקודת בריאות (או איך שלא קוראים לזה) אחת!!! כי אתה מטיל את הקוביה הכי דפוקה, של שלוש, ואז עוד צריך להוריד שתיים בגלל המקצוע! או מה שזה לא היה! לי יצא ממש שווה להיות זוטון כהן, כי יש לי בונוס על הנק"ן בגלל שהזריזות ועוד משהו יצא לי ממש גבוה. כבר בהרפתקאה הראשונה (והיחידה בינתיים) קיבלתי משהו כמו 400 נק"ן, ואני צריכה רק 1500 כדי לעבור לרמה הבאה.

DDN

New member
Down boy!

אני מסכים איתך בקשר לTIC, אבל, אנחנו לא נמנע מהילדים לעשות מה שהם אוהבים, אפילו שהם MISGUIDED. כל המטרה זה שהפורום יהיה שוקק חיים. שישחקו בTIC שלהם, כשהם מגיעים לשחק בTIC, הם מסתכלים גם על שאר הפורום, מגיבים על מה שמעניין אותם, וככה הפורום חי שוב! אפשר לפתוח ת´רדים של הסברים על שיטות וכו´. אני אפילו מוכן לעזור לך בשיטות המעטות שאני יודע. אפשר לפתוח רעיונות לעולמות וכו´. . . . בכל מקרה, כמה שאני לא סובל את הTIC, אם נלחם בהם, אנחנו באמת נבריח את כולם ולא זאת המטרה פה. האמת? לא טרחתי אף פעם לנסות את הTIC. אולי אני אוהב את זה. . . . .

Gilgam69

New member
תשובה

TIC היא שיטת משחק תפקידים בפורום. לפרטים מומלץ לפנות ל- BLUEBELL. אם לא אז תנסי מישהו אחר שמשחק את משחקי התפקידים דוגמת הארי-פוטר (כמדומני: השה"ם האפל, אודין וקלואי)

Sabre Runner

New member
היער הוא לא מקום למשחק כזה.

היער הוא מקום בשביל הדמויות מהמשחקים האלה להיפגש.

hsotrt

New member
הידד!

ידעתי שזה יעורר אתכם! אז ככה, אני הצעתי לא פקדתי או משהו! והרבה אנשים יסכימו איתי שהTICים תופסים מקום נחבד בפורום שמפריע לדיונים אחרים. וblue bell, אם רצית ללמוד על שיטות חדשות למה לא שאלת?? אנשים אתם כמו חברה שלי: *מבטא פרחי* "למה לי להכנס לפורומים שלא מכירים אותי שם? אם אני אשאל יחשבו שאני טיפשה!" אז תשאלי... וDNN, אני כבר מכיר מנסיון עמוק את השיטות שנקבת ועוד המון!!! שחר האדמה? ממש לא בשבילי...

למעלה