WHAT´S WRONG WITH YOU?

• פותח הנושא DDN
  • פורסם בתאריך

DDN

New member
שחר האדמה = פויה!

לא אהבתי בכלל. אתה אולי מכיר, אבל יש אנשים שלא. . . . . אז אני הולך לכתוב (בכל מקרה, סתם כי משעמם לי) אני אדבר על פנטזיה בכלל, קצת מו"ד (שאלה השיטות שאני מכיר) קצת רולמאסטר (מהנסיון בן החמש דקות שהיה לי) ומרוצללים. וחברה שלך צודקת! אני לא הבנתי אף פעם את האנשים שתולים מודעות כמו: "שלום לכולם, אני חדש/ה פה ורציתי. . . .. . " אני פשוט בא, מתערב בפורום, והופך לעובדה קיימת. כשאנשים רואים מישהו חדש, הם ישר מברכים אותו לשלום. למה להציג את עצמך בצורה שדי מראה כאילו אתה מבקש טובה ממישהו? אם החברה שלך מתעניינת במשחקי תפקידים, במסע בין כוכבים, בבעלי חיים, או בWWF אני מזמין אותה בזאת לפורומים ומבטיח לא לחשוב שהיא טיפשה! ולהתייחס אליה יפה!

hsotrt

New member
בלי פויה! סניפט לא מרשה...

אז השיטה לא משהו וגם המצע של המערכה אבל לא פויה! מרוצללים?? השיטה או המצע?? כי השיטה לא ממש בשבילי גם!

DDN

New member
המצע. . . .

יש שם שיטה? כשהגעתי לפרקים האלה נרדמתי.

Sabre Runner

New member
אחת השיטות הפשוטות ביותר

ובאותו זמן גם המגוונות ביותר שראיתי.

DDN

New member
מה שאהבתי

זה שיש שימוש רק בקוביית 6, ואין קפיצה מטורפת של מספרים בתכונות וכו´. אבל לא יודע, השיטה נראתה לי. . . .. . לא מעניינת למשחק. המצע נראה לי ענק, אבל לא יודע, השיטה די גמרה אותי. מה גם שלקח זמן עד שהכל נקלט אצלי בראש. . .. .

BlueBeIl

New member
זה לא שרציתי ללמוד על שיטות חדשות..

אני דווקא אוהבת את הפרי פורמים בסגנון טולקין, אני פשוט לא מתנגדת ללמוד שיטות חדשות. זה יכול להיות מעניין. בכלל לא ידעתי שקיימות כל כך הרבה שיטות....

hsotrt

New member
../images/Emo13.gif

פרי-פורם הוא משהו שלא אהבתי, אם אין חוקים אז אין מסגרת ובלי מסגרת יש אנרכיה בקבוצה, לא שאני מתנגד לאנרכיה... האמת שהשיטה יותר מדי מסובכת! כל הזמן לספור הצלחות וכאלה... האמת שזה בסך הכל שיטת לגו פשוטה...

למעלה