whaaa....

shlomke4

New member
whaaa....

טוב.. לאחר חיסכון של כמה חודשים.. הגיע הזמן לפדאל חדש.. הפעם וואה וואה. אז כרגיל, אני רוצה ללכת להתרשם מכמה שיותר פדאלים לפני שאני מחליט איזה לקנות. אשמח לקבל שמות של פדאלים מומלצים לבדיקה+איפה אני יכול לבדוק אותם. תודה מראש!

yotamn9

New member
יש את הקריי בייבי ואת הווקס

אם קריי בייבי, אז אני ממליץ על ה-535Q. אפשר לנסות אותו במרום. את השם של הוואה של ווקס אני לא זוכר, אבל גם אותו אני די בטוח שאפר למצוא במרום.

shlomke4

New member
כן.. הרבה מדברים על ה - 535Q

אפשר קצת פרטים עליו..? הבנתי שהוא קצת יותר ורסטילי מהקריי בייבי הסטנדרטי.. אבל מה תאכלס הופך אותו לכ"כ מועדף על פניו? יש פדאלים מחברות אחרות שמקבילים ל - 535Q? אה.. ועוד שאלה קריטית.. באיזה פדאלים יש TBP ובאיזה אין?

yotamn9

New member
הוא פשוט יותר איכותי

יש בו הרבה מאוד גיוון, סאונד יותר נקי וכו'. והוא טרו בייפס. לגבי עוד כאלה מקבילים אני לא ממש מכיר.

shlomke4

New member
זה פחות עניין של תקציב..

השיקולים הכספיים באים בעקבות ההתרשמות.. אם יהיה משהו שאני ממש אתרשם ממנו יותר מהשאר (מה שקורה בד"כ), ולא יהיה לי את הכסף בשבילו, אז אני פשוט לא אקנה כרגע, ואחסוך עוד. אז תתפרעו.. בלי קשר לכסף (למרות שבכל זאת יש גבול.. פדאל ב-2000 שקל למשל לא בא בחשבון ..)

The Walrus

New member
המלצות - קצת מעבר לקרייבייבי...

כמובן שכולם ימליצו על הקרייבייבי, אבל יש חיים גם חוץ ממנו, ונחשו מה, הם אפילו בארץ. או במילים אחרות - רעש געש. הם מייבאים את fulltone, שיש להם את ה clyde deluxe wah (או משהו כזה). כמו כן יש להם את הSobbing Swine Wah של PiggyFX, שהוא מאוד מלודי ועדין; ויש להם גם wah של voodoo lab שאמור לצאת החודש, אבל יש עוד איזה חודש עד שיגיע המשלוח.

למעלה