well,

SAMAR

New member
../images/Emo4.gif

לא שיש לי משו נגדך רעות...[יו נואו איי לוב יה!!!3>] ולא שיש לי משו נגד אמממממ...יחסים בין אישים... אבל! זה באמת הכרחי לדבר על זה כאן? [אהמ אמיר...אהמ..בשביל מה ישICQ?]

Lp Fairy

New member
מצטערת...

את צודקת..[= אמיר שמעת?!?!? לא להידחף לפורום שלא שלך!! חחחח אוהבת אותך..[=

Elpar

New member
חחחחחח

אבל עכשיו צריך להיזכר על מה הנושא היה בלי הדיבורים עליכם... זה קשה... יותר... מידי.... לחשוב....

Beautiful Scar

New member
אתה גורם יותר מדי לחשוב!

חח מה אתה רוצה ממני?

T r a v i s

New member
אוך *צקצוק בלשון*.

אבל באייסי זה לא כיף.. אי אפשר לעשות לך בושות..

אוקיי

אוונסנס גדולים לא יודעת מה הקשר ללינקין בכלל זה בכלל סגנון אחר האמת שזה היה ממש נחמד אם הם היו שרים ביחד אההההה!! צ'ס מייק ואיימי היה ממש טוב גם עם עוד להקות אבל זה לא יקרה לעולם חוצמזה זה כמו להגיד ששתי להקות אחרות דומות כי הם נשמעים דומה שכל להקה תעשה מה שיש לב בלב ואנחנו להקשיב למה שאנחנו רוצים

יונתן1988

New member
יש שרשור שלם בנושא בפורום אוונסנס

אין שום דימיון, אולי רק בברינג מי טו לייף.

Bassיסט

New member
טוב אז ככה...

אוונסנס בכלל לא מושפעים מאותם זרמים שלינקין מושפעים מהם!!! זה כמו להגיד שבלינק 182 (הזכורים לטוב - לטעמי) מעתיקים או שואבים אותם זרמים של אהוביי הכישרוניים הרד הוט צ'ילי פפרס... זה לא אותו זרם! אז מה? אם יש שיר שהוא דומה קצת? אוונסנס מושפעים חזק אבל חזק (והם אמרו את זה) מלהקה פינית (מפינלנד) בשם נייטויש! סגנון מטאל ואופרה! שני הלהקות המוזכרות אהובות עליי כשנייטויש בהרבה יותר מקצועיים מאוונסנס וגם הרבה יותר וותיקים! בכל אופן אין למה להשוות את אוונסנס ללינקין כי זה לא אותו דבר! ולסיכום: לינקין רוווללללזזזז!!!! היום קניתי דיסקים וממש התלבטתי אם לקנות את פורט מינור! למרבה הפתעתכם הגדולה כשאתה בבסיס ואין לך רדיו אתה מנותק לגמרי...

Bassיסט

New member
אזז....

אם מישהוא יכול להמליץ (בצורה אובייקטיבית) אני אשמח...

phoenixTheGod

New member
אין שום קשר בין אוונסנס

ללינקין. נטו סגנונות שונים. מי שאומר את זה סתם רוצה להתלהב ולהראות שהוא יותר טוב.

amy lee 4 life

New member
לא סובלת את בלינק!!!!

תום הזה עם המבטא שלו מעצבן אותי מוזיקה שמעצבן לשמוע ושירים עם תוכן מפגר וילדותי......

מה?? מה הקשר נייטויש?

טאריה שרה(הייתה) אופרה פאוור מטאל וזה אין קשר בכלל מתי הם אמרו את זה? O=

Bassיסט

New member
הם אמרו בראיון...

למגזין גיטרות שכל הסגנון שלהם מושפע מנייטויש שמהם הם לוקחים המונמון רעיונות ושעליהם הם "גדלו" כביכול

amy lee 4 life

New member
אוונסנס!!!

אנ'לא יודעת מה איתכם אני כל כך אוהבת אותם ואת המוזיקה שלהם ואת פולן פשוט מעולים....מוצי על כל מי שאומר שהם גרועים ומחקים את לינקין כי לא! הסגנון שלהם כל כך אבל כל כך שונה משל לינקין... קיצר אוונסנס תמיד היתה אחת הלהקות האהובות עלי

L 0 L

New member
אממ בעיני בכלל לא

הם להקה מעולה שאני ממש אוהבת ואני לא חושבת שזה מועתק מלינקי בכלל לא..

למעלה